Roobert Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Witam, po półrocznej walce z materią wreszcie skończyłem model. Trochę dawał w kość ale wszystko szczęśliwie się skończyło Nie będę tutaj się rozpisywał o dodatkach jakich użyłem w trakcie budowy i samym klejeniu a tylko powiem parę słów o modelu. Warsztat jest pod tym linkiem: viewtopic.php?t=24412 Początkowo nie miałem konkretnego pomysłu jak przedstawić model. Wiedziałem, że ma być zielony i pootwierany gdzie się da. Dopiero po podsunięciu pomysłu przez kolegów z forum projekt przybrał konkretny kształt. Wiem, ze jest sporo rzeczy, które można zrobić inaczej ale ja modele kleję dla siebie na półkę więc odpuszczam sobie to co nie jest niezbędne Do rzeczy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Mi się bardzo podoba ja bym tylko dodał jakieś obicia i zadrapania (ale to tylko dodatek) Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Widać po modelu, że z RPM-u można zrobić ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Miodek dla oczów normalnie.Tak jak Jarekk napisał - I z RPM'u da radę zrobić dobry model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Witam! Ochów i achów zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Warsztat śledziłem praktycznie od początku i model wyszedł super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Model bardzo fajny i patent z korkiem super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Obserwowałem po cichu Twoją pracę (walkę) nad tym zestawem i muszę przyznać, że to jeden z bardziej ambitnych i imponująco wykonanych projektów pancernych w tym roku na forum. Podoba mi się bardzo zarówno pod względem estetycznym jak i technicznym. Mała rzecz a cieszy Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 PPPRRRZZZEEEŚŚŚLLLIIICCCZZZNNNYYY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Świetny model, już dawno tak dobrze wykonanego modelu nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Bardzo ładny model przy podstawce mogłeś się troszku bardziej postarać ale sam mam z tym problemy to nie marudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Oglądałem warsztat po cichu kibicując i jedyne co teraz mogę napisać to, że całość wyszła naprawdę świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Najlepsza renówka jaką widziałem, podstawka także super, i mega gąski-naprawdę udany model, gratuluję! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Naprawdę ładnie i starannie wykonany model. Thumbs up!! Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Dołączam się do grona achów i ochów Praca jest świetna, piszę praca bo zarówno Renia jak i podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Very nice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 Ślczny model i podstawka na poziomie brak mi tylko sprecyzowania okresu w którym sie znajduje może to być 1917 równie dobrze 1940 ale może by jakis drogowskaz , piechur lub coś takiego :-) Poza tym jak pisałem świetny model :-) Pozdrawiam i zazdroszczę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 Super praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 31 Lipca 2011 Autor Share Napisano 31 Lipca 2011 Łooo ale odkopaliście galerię Model przedstawia czołg porzucony przez załogę w czasie wrześniowych walk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi