Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Model robiony po nocach przez ostatnie 2tygodnie.Bardzo fajny dragon oraz friule do niego .

Czekam na komentarze.

IMG_1030.jpg

IMG_1013.jpg

IMG_1011.jpg

IMG_1018.jpg

IMG_1041.jpg

IMG_1015.jpg

IMG_1024.jpg

IMG_1027.jpg

IMG_1017.jpg

Pozdrawiam

Edytowane przez Gość
Napisano

Jak dla mnie super. Fajne nie przesadzone obicia, no i zimowe malowanie bardzo mi się podoba. Wash może jedynie troszeczkę za łagodny. Wyśmienite brudzenie podwozia-jakimi pigmentami je robiłeś? Gratuluję udanego modelu

Napisano

Mi też bardzo się podoba, lecz moim zdaniem jest za mało śladów eksploatacji typu: rdza

Napisano
za mało śladów eksploatacji typu: rdza

Tu właśnie nie chciałem przesadzić więc nie robiłem ani obić ani rdzy.

Wyśmienite brudzenie podwozia-jakimi pigmentami je robiłeś?

Mig i Valejo

Gratuluję udanego modelu

Dziękuję

Napisano

Bardzo mi się podoba, aczkolwiek nie mogę się na nim doszukać washa.

Napisano

Czołem !

Ładnie zrobiony, gąski świetne i ogólnie spód pojazdu. Ale ważny jest łosz, zwłaszcza na białym modelu, wyciągniesz tym wszelkie nity, łączenia, czy też zawiasy. Nabrałby wtedy blasku.

Ale poza tym jak każda "trójeczka" ekstra !

Pozdrawiam

Przemo

Napisano

Dziękuję za komentarze. Modelu jednak nie będę washował ,bo szczerze powiem ,boję się ,że zepsuję w ten sposób model .

Napisano

Model bardzo ładny ale podczepiam się pod wash, choć trochę żeby dodać mu tego czegoś... hehe a i najbardziej podoba mi się wszystko od "pasa w dół" super to wygląda!!

Napisano

Witam!

Modelik świetny i podoba mi się nawet bez "łosza" Poza tym "nobody is perfect" i najważniejsze jest to, że wszyscy dobrze się przy tym bawimy!

Napisano

Hej,

Ja tam nie będę się czepiał braku washa bo każdy robi model jak chce a tu wszystko bardzo dobrze wygląda i o to chodzi.

Zimowy kamuflaż wyszedł superowo, gratulacje

Pozdrawiam, Mariusz

Napisano

Hej, fajna sztuka. Podoba mi się zimowe kamo. Sam chciałem zrobić trójkę właśnie z takim kamo - nieco inne jak w KV. Napisz proszę jak je wykonałeś.

Napisano

Lina jest jasno stalowa.

Kamo wykonane tradycyjna metoda, szare kamo , na to lakier do włosów i biały akryl vellejo . Następnie kilka pędzelków z twardym włosiem i zdrapujemy . Wszystko jeszcze raz malowane z aerografu na biało i olejna mieszana z terpentyna (white spiritem).

Dziękuje za wszystkie komentarze

Napisano

Elegancji modelik. Zrobiony ze smakiem bez zbędnej przesady :-)