cloner16 Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 (edytowane) Model robiony po nocach przez ostatnie 2tygodnie.Bardzo fajny dragon oraz friule do niego . Czekam na komentarze. Pozdrawiam Edytowane 17 Maja 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Jak dla mnie super. Fajne nie przesadzone obicia, no i zimowe malowanie bardzo mi się podoba. Wash może jedynie troszeczkę za łagodny. Wyśmienite brudzenie podwozia-jakimi pigmentami je robiłeś? Gratuluję udanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Mi też bardzo się podoba, lecz moim zdaniem jest za mało śladów eksploatacji typu: rdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 17 Maja 2011 Autor Share Napisano 17 Maja 2011 za mało śladów eksploatacji typu: rdza Tu właśnie nie chciałem przesadzić więc nie robiłem ani obić ani rdzy. Wyśmienite brudzenie podwozia-jakimi pigmentami je robiłeś? Mig i Valejo Gratuluję udanego modelu Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Bardzo mi się podoba, aczkolwiek nie mogę się na nim doszukać washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Czołem ! Ładnie zrobiony, gąski świetne i ogólnie spód pojazdu. Ale ważny jest łosz, zwłaszcza na białym modelu, wyciągniesz tym wszelkie nity, łączenia, czy też zawiasy. Nabrałby wtedy blasku. Ale poza tym jak każda "trójeczka" ekstra ! Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 18 Maja 2011 Autor Share Napisano 18 Maja 2011 Dziękuję za komentarze. Modelu jednak nie będę washował ,bo szczerze powiem ,boję się ,że zepsuję w ten sposób model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDamian Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Witaj! Model jest super, szczególnie podwozie. Nie was:bip: go, wg mnie tak jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Model bardzo ładny ale podczepiam się pod wash, choć trochę żeby dodać mu tego czegoś... hehe a i najbardziej podoba mi się wszystko od "pasa w dół" super to wygląda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Witam! Modelik świetny i podoba mi się nawet bez "łosza" Poza tym "nobody is perfect" i najważniejsze jest to, że wszyscy dobrze się przy tym bawimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Moje również gratulacje bardzo zacny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Hej, Ja tam nie będę się czepiał braku washa bo każdy robi model jak chce a tu wszystko bardzo dobrze wygląda i o to chodzi. Zimowy kamuflaż wyszedł superowo, gratulacje Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Maja 2011 Super Moderator Share Napisano 18 Maja 2011 Trafiłem tu dzięki twojej stopce - przyjemniaczek z tej "trójeczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Mnie się podoba, jest świetny ! Nic nie łoszuj. Nie każdy wyglądał tak samo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Model fajny, ale najwyraźniej chciałby się znaleźć na podstawce - widać to szczególnie na zdjęciach od 2 do 6 ;) PS- ta lina holownicza też jest biała? Czy też mój wzrok już nie ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 To Twój najlepszy model! Postęp zrobiłeś ogromny. Bardzo podoba mi się to zimowe malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Hej, fajna sztuka. Podoba mi się zimowe kamo. Sam chciałem zrobić trójkę właśnie z takim kamo - nieco inne jak w KV. Napisz proszę jak je wykonałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Maja 2011 Autor Share Napisano 19 Maja 2011 Lina jest jasno stalowa. Kamo wykonane tradycyjna metoda, szare kamo , na to lakier do włosów i biały akryl vellejo . Następnie kilka pędzelków z twardym włosiem i zdrapujemy . Wszystko jeszcze raz malowane z aerografu na biało i olejna mieszana z terpentyna (white spiritem). Dziękuje za wszystkie komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 Pierwsze zdjęcie jest super! A model zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Elegancji modelik. Zrobiony ze smakiem bez zbędnej przesady :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi