PKD4GA Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Nie mylić ,,łopaty,, od łopaty z wirnika z Sokoła.Może aukcja na Allegro nie jest badaniem ceny za jaką będzie można kupić Sokoła w sklepie. Nadal jest to dosyć tajemnicze. Może nie skończy się na sprzedaniu jednego modelu na aukcji za dużą kasę i tyle zobaczymy Sokoła. - tez myslalem o badaniu rynku etc. Sporo ktos zainwestowl w produkt - grafika na pudelku jest genialnie sliczna.Wczoraj w necie znalazlem takie cos http://www.spis-firm.dbox2.pl/firma1958.html Lublin - Swidnik - blisko itd... i ten konkurs w Swidniku o ktorym pisal Zamir. Pozdr. Pawel Cytuj
Grzes Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Z tego co ja wiem są co najmniej 2 egzemplarze tego modelu Sokoła... Także fotki wyprasek powinny wkrótce się tu pojawić Cytuj
Juras Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Jak znam życie to cena będzie kosmiczna a jakość taka sobie przecież Mi 2 intechu to nie jest jakiś super produkt, ale cena nie byla wygórowana, moim zdaniem maks można dać za tego sokolika 35 zeta i na tym koncze swoje rozważania Cytuj
u-boot Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Sam posiadam taki model tyle że nie zaczęty i też się mocno zdziwiłem. Ja bym powiedział że to jest Short-run. Cytuj
KRYSTEK Napisano 3 Maja 2007 Autor Napisano 3 Maja 2007 U-boot gdzie można kupić ten model ? Możesz pstryknąć parę fotek. Krystek. Cytuj
PSCUD Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 WITAM. WIDZE ŻE MOJA AUKCJA WYWOŁAŁA OGROMNE ZAINTERESOWANIE. DZIĘKI ZAMIR ŻE POTWIERDZASZ MOJĄ WIARYGODNOŚĆ. PANOWIE INFORMUJĘ ŻE MODEL POSIADA KALKOMANIE TECHMODU, RESZTA NAJPRAWDOPODOBNIEJ JEST PRODUKTEM FIRMY AJ-MODEL. Z TEGO CO WIEM TA FIRMA ROZPROWADZA ALBO STARA SIĘ ROZPROWADZIĆ GO W CENIE POWYŻEJ 60,00 ZŁ. JA WSZEDŁEM W POSIADANIE KILKU MODELI SOKOŁA NA KONKURSIE, OTRZYMAŁEM JE JAKO NAGRODY. NIE WIEM DLACZEGO NIE POSIADAJĄ INSTRUKCJI. POZDRAWIAM PSCUD Proszę o wyłączenie Caps Lock podczas pisania postów na tym forum. Wielkie litery w internecie oznaczają krzyk. JK. Cytuj
KRYSTEK Napisano 3 Maja 2007 Autor Napisano 3 Maja 2007 Powyżej 60,00 zł ? - ZGROOOOOOOZA Ludzie opamiętajcie się Ja rozumiem że chce się zarobić trochę grosza. Cytuj
Gość Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Dzięki PSCUD za wyjaśnienie tej zagadki Grzes, KRYSTEK...Kupimy sobie jeden, na spółkę... Cytuj
mirage3 Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Ja napewno tego nie kupię za taką cenę Niech sobie ten model w d.... wsadzą, jeszcze żeby to jakaś powalająca jakość była...... a nawet instrukcji nie ma ! Cytuj
Timi Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 http://modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=31255 zobaczcie za ile kolega S@LAMANDER wołał za SOKOŁA:| Cytuj
Moses Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Zarty sobie robia 60 zl? musial by byc jakis super hiper + blaszki. Z tego co pamietam to intechowski mi-2 z kompletem blaszek kosztuje w sklepie ok 35zl Cytuj
KRYSTEK Napisano 4 Maja 2007 Autor Napisano 4 Maja 2007 Handlowcy modelarzom zgotowali tą cenę. Jak trafi do sklepu przez pośredników osiągnie cenę Hasegawy z instrukcją. Niestety napaliłem się jak szczerbaty na sucharki. Ale 60 zł to koledzy przesada,można kupić jednego na spółkę - tylko kto weźmie wypraski, kto kalki - instrukcje sami narysujemy. Zobaczymy co będzie dalej Pozdrawiam wszystkich którym Sokół leży na sercu Krystek. Wracam do swoich Migusiów. Cytuj
aj-model Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 kochani modelarze .model sokoła będzie w sprzedaży od 15 maja .to co widzicie to dopiero początki tzw partia próbna dostarczona na konkurs model. w swidniku. do sprzedazy trafi oczywiście model z instrukcja [brak czasu] cena to nieeee.60zł proszę sie nie martić.prosimy o trochę cierpliwości a będzie i strona i mozliwość zamawiania przez internet.pozdrawiam i dziekuję za zaintersowanie AJ-MODEL Cytuj
Moses Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Oooo milo nam ze przedstawiciel firmy odpowiedzial na nasze lamenty Milo ze nasze uwagi sa wysluchiwane. P.S. Czy moze Sokol jest zapowiedzia z Panstawa strony jakiejs serii dotyczacej polskieich skrzydel? Cytuj
aj-model Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 tak mamy w planach dalsze wersje anakonda i w3w .chcemy aby sokół pojawił sie w 6 pudełkach czesc z nich bedzie na eksport a potem zobaczymy może bryza może sw4 co do sokoła to całość projektu chcemy zamknąć w tym roku.pozdrawiam Cytuj
Moses Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Sadze ze jak to wypali to bedziecie wielbieni ja juz ostrze zabki i czakm na modele Cytuj
u-boot Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 KRYSTEK- ja tego modelu nie kupiłem ja go wygrałem na konkursie w świdniku. Cytuj
KRYSTEK Napisano 4 Maja 2007 Autor Napisano 4 Maja 2007 No nareszcie kurtyna tajemnicy opadła. Czekamy chyba wszyscy na te modele. Pozdrowienia dla przedstawiciela firmy, nareszcie coś wiadomo. Osobiście życzę powodzenia w realizacji planów. Pozdrawiam. Krystek. Cytuj
Gość Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Koledzy ratujcie bo Wątek ciekawszy niż "X Files" Mam nadzieję że doczekaliśmy się POLSKIEGO producenta modeli na miarę XXI wieku . 15 maj Pozdrawiam Cytuj
Timi Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Bardzo dziękuję za włączenie sie w dyskusje producentów pozwolę sobie przekazać spostrzeżenia (uwagi etc.) z innego forum (PWM dokłądniej Witam!Z wielkim zaineresowaniem śledzę tamten wątek i miałbym małą prośbę do osób zarejestrowanych na MODELWORK. Czy nie można by było zaapelować do pana z aj-model o szary plastik do wyprasek co uczyniłoby ten model bardziej "user friendly" (chodzi o krycie jasną farbą i kontrast z jasną spachlą) i oczywista przydałby się in-box wyprasek, coby modelarze nie kupowali kota w worku. Tutaj jest link do wątku na PWM http://modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=31258 może i tam producent będzie sie udzielał pozdrawiam Cytuj
aj-model Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 dziekujemy za wszystkie uwagi co do koloru plastik tak staramy sie dobrać żeby był otymalny i pod wzgledem malowania jak i klejenia .tak jak pisałem wczesniej proszę o jeszcze trochę cierpliwości .wy jestescie starzy wyjadacze a my się dopiero uczymy.co moge obiecać to bedę sie starał odpowiadać na każde pytania pozdrawiam aj-model Cytuj
Jostein Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Mam nadzieję, że na Sokole i jego pochodnych się nie skończy. Porządna Iskra też by się przydała, Nie wspomionając już o PZL P.11c Z poważaniem Jostein Cytuj
Timi Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 A że jeszcze sie tak zapytam w 48 też planujecie jakieś modele?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi