PKD4GA Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 Nie mylić ,,łopaty,, od łopaty z wirnika z Sokoła.Może aukcja na Allegro nie jest badaniem ceny za jaką będzie można kupić Sokoła w sklepie. Nadal jest to dosyć tajemnicze. Może nie skończy się na sprzedaniu jednego modelu na aukcji za dużą kasę i tyle zobaczymy Sokoła. - tez myslalem o badaniu rynku etc. Sporo ktos zainwestowl w produkt - grafika na pudelku jest genialnie sliczna.Wczoraj w necie znalazlem takie cos http://www.spis-firm.dbox2.pl/firma1958.html Lublin - Swidnik - blisko itd... i ten konkurs w Swidniku o ktorym pisal Zamir. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 Z tego co ja wiem są co najmniej 2 egzemplarze tego modelu Sokoła... Także fotki wyprasek powinny wkrótce się tu pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 3 Maja 2007 Autor Share Napisano 3 Maja 2007 Grzes Ty też masz jakieś przecieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 Jak znam życie to cena będzie kosmiczna a jakość taka sobie przecież Mi 2 intechu to nie jest jakiś super produkt, ale cena nie byla wygórowana, moim zdaniem maks można dać za tego sokolika 35 zeta i na tym koncze swoje rozważania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 Sam posiadam taki model tyle że nie zaczęty i też się mocno zdziwiłem. Ja bym powiedział że to jest Short-run. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 3 Maja 2007 Autor Share Napisano 3 Maja 2007 U-boot gdzie można kupić ten model ? Możesz pstryknąć parę fotek. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSCUD Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 WITAM. WIDZE ŻE MOJA AUKCJA WYWOŁAŁA OGROMNE ZAINTERESOWANIE. DZIĘKI ZAMIR ŻE POTWIERDZASZ MOJĄ WIARYGODNOŚĆ. PANOWIE INFORMUJĘ ŻE MODEL POSIADA KALKOMANIE TECHMODU, RESZTA NAJPRAWDOPODOBNIEJ JEST PRODUKTEM FIRMY AJ-MODEL. Z TEGO CO WIEM TA FIRMA ROZPROWADZA ALBO STARA SIĘ ROZPROWADZIĆ GO W CENIE POWYŻEJ 60,00 ZŁ. JA WSZEDŁEM W POSIADANIE KILKU MODELI SOKOŁA NA KONKURSIE, OTRZYMAŁEM JE JAKO NAGRODY. NIE WIEM DLACZEGO NIE POSIADAJĄ INSTRUKCJI. POZDRAWIAM PSCUD Proszę o wyłączenie Caps Lock podczas pisania postów na tym forum. Wielkie litery w internecie oznaczają krzyk. JK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 3 Maja 2007 Autor Share Napisano 3 Maja 2007 Powyżej 60,00 zł ? - ZGROOOOOOOZA Ludzie opamiętajcie się Ja rozumiem że chce się zarobić trochę grosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 Dzięki PSCUD za wyjaśnienie tej zagadki Grzes, KRYSTEK...Kupimy sobie jeden, na spółkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 Ja napewno tego nie kupię za taką cenę Niech sobie ten model w d.... wsadzą, jeszcze żeby to jakaś powalająca jakość była...... a nawet instrukcji nie ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 http://modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=31255 zobaczcie za ile kolega S@LAMANDER wołał za SOKOŁA:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 Zarty sobie robia 60 zl? musial by byc jakis super hiper + blaszki. Z tego co pamietam to intechowski mi-2 z kompletem blaszek kosztuje w sklepie ok 35zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 4 Maja 2007 Autor Share Napisano 4 Maja 2007 Handlowcy modelarzom zgotowali tą cenę. Jak trafi do sklepu przez pośredników osiągnie cenę Hasegawy z instrukcją. Niestety napaliłem się jak szczerbaty na sucharki. Ale 60 zł to koledzy przesada,można kupić jednego na spółkę - tylko kto weźmie wypraski, kto kalki - instrukcje sami narysujemy. Zobaczymy co będzie dalej Pozdrawiam wszystkich którym Sokół leży na sercu Krystek. Wracam do swoich Migusiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aj-model Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 kochani modelarze .model sokoła będzie w sprzedaży od 15 maja .to co widzicie to dopiero początki tzw partia próbna dostarczona na konkurs model. w swidniku. do sprzedazy trafi oczywiście model z instrukcja [brak czasu] cena to nieeee.60zł proszę sie nie martić.prosimy o trochę cierpliwości a będzie i strona i mozliwość zamawiania przez internet.pozdrawiam i dziekuję za zaintersowanie AJ-MODEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Oooo milo nam ze przedstawiciel firmy odpowiedzial na nasze lamenty Milo ze nasze uwagi sa wysluchiwane. P.S. Czy moze Sokol jest zapowiedzia z Panstawa strony jakiejs serii dotyczacej polskieich skrzydel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aj-model Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 tak mamy w planach dalsze wersje anakonda i w3w .chcemy aby sokół pojawił sie w 6 pudełkach czesc z nich bedzie na eksport a potem zobaczymy może bryza może sw4 co do sokoła to całość projektu chcemy zamknąć w tym roku.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Sadze ze jak to wypali to bedziecie wielbieni ja juz ostrze zabki i czakm na modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 KRYSTEK- ja tego modelu nie kupiłem ja go wygrałem na konkursie w świdniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 4 Maja 2007 Autor Share Napisano 4 Maja 2007 No nareszcie kurtyna tajemnicy opadła. Czekamy chyba wszyscy na te modele. Pozdrowienia dla przedstawiciela firmy, nareszcie coś wiadomo. Osobiście życzę powodzenia w realizacji planów. Pozdrawiam. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Koledzy ratujcie bo Wątek ciekawszy niż "X Files" Mam nadzieję że doczekaliśmy się POLSKIEGO producenta modeli na miarę XXI wieku . 15 maj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Bardzo dziękuję za włączenie sie w dyskusje producentów pozwolę sobie przekazać spostrzeżenia (uwagi etc.) z innego forum (PWM dokłądniej Witam!Z wielkim zaineresowaniem śledzę tamten wątek i miałbym małą prośbę do osób zarejestrowanych na MODELWORK. Czy nie można by było zaapelować do pana z aj-model o szary plastik do wyprasek co uczyniłoby ten model bardziej "user friendly" (chodzi o krycie jasną farbą i kontrast z jasną spachlą) i oczywista przydałby się in-box wyprasek, coby modelarze nie kupowali kota w worku. Tutaj jest link do wątku na PWM http://modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=31258 może i tam producent będzie sie udzielał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aj-model Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 dziekujemy za wszystkie uwagi co do koloru plastik tak staramy sie dobrać żeby był otymalny i pod wzgledem malowania jak i klejenia .tak jak pisałem wczesniej proszę o jeszcze trochę cierpliwości .wy jestescie starzy wyjadacze a my się dopiero uczymy.co moge obiecać to bedę sie starał odpowiadać na każde pytania pozdrawiam aj-model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Mam nadzieję, że na Sokole i jego pochodnych się nie skończy. Porządna Iskra też by się przydała, Nie wspomionając już o PZL P.11c Z poważaniem Jostein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 A że jeszcze sie tak zapytam w 48 też planujecie jakieś modele?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aj-model Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 sw-4 jezeli już to napewno w 48 -ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi