Piter Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 Ale korci... tylko ta skala.. jakaś taka nie moja... jak ja bym chcial Sokoła w 48 - wart każdej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 Czy , osoby mające model Sokoła mogą zrobić Review tego modelu?Dostępne fotki są raczej słabe i nie pokazują szczegułów wypraski. Może producent coś zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 Jak tylko do mnie dojdzie to zrobię coś takiego Ale póki co, to jeszcze paczka z zamówionym Sokołem nie dotarła :( Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luck Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 Mam wrażenie, że cena tego zestawu jest troche przesadzona. Za takie pieniążki, można na allegro już dostać rewelacyjnego jakościowo Sea Kinga z Revella. A temu Sokołowi jednak sporo brakuje aby mógł się równać z modelem Revella. Ktoś mógłby powiedzieć, nie podoba się, nie kupuj. Jednak chciałoby się mieć w swojej kolekcji model polskiej konstrukcji śmigłowca, ale nie za wszelką cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 Mam wrażenie, że cena tego zestawu jest troche przesadzona. Za takie pieniążki, można na allegro już dostać rewelacyjnego jakościowo Sea Kinga z Revella. A temu Sokołowi jednak sporo brakuje aby mógł się równać z modelem Revella. Ktoś mógłby powiedzieć, nie podoba się, nie kupuj. Jednak chciałoby się mieć w swojej kolekcji model polskiej konstrukcji śmigłowca, ale nie za wszelką cene. Luck dlatego nie kupuj... dżizas człowieku nie mierz zdolności małej polskiej firmy modelarskiej z potentatem takim jak Revell. Ciesz się, że wogóle ktoś się zajął tak niechodliwym tematem jak Sokół (można liczyć na polskich modelarzy, może troszkę czeskich i niemieckich plus jednostki które może gdzieś na świecie na konkurs będą chciały mieć model którego nikt inny nie ma). Jakby Sokół byłby ulubieńcem modelarzy to Legato nie przerwało by produkcji żywicznego ( był w cenie około 85-90 zł co jak na żywicę na poziomie nie jest chyba wygórowaną ceną). Jakość jest jaka jest (vide budżet). Należy mieć nadzieję, że producenci dodatków nie śpią (panowie z Parta czytają to prawda???) i powstanie coś na miarę małej śnieżnej kuli. Jest model powstają dodatki, przez to, że są dodatki są nowi chętni (którzy wcześniej by nie kupili ze względu na brak dodatków bo sam model jest za mało zdetalowany). Ponieważ przybywa chętnych producenci detali myślą o nowych zestawach...to powoduje nowe zainteresowanie wśród modelarzy...idt., itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 30 Maja 2007 Autor Share Napisano 30 Maja 2007 Sokol mam pytanie jak wygląda W-3 kupiony prosto od producenta? Chciałbym już kliknąć ,,Kup Teraz,, Pozdrawiam. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 Nie wiem, paczka jeszcze nie dotarła :( Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Maja 2007 Share Napisano 31 Maja 2007 Tu znajdziesz Sokoła:http://www.ajmodel.com.pl/ Pozdrawiam Krystek. Dzięki wielkie Krystek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 (edytowane) Uraaaaaaaaaaaa SOKÓŁ juz dostepny !!!!!!!!!!!!! 38zł z wysyłką !!!! Kupujcie i klejcie na potęgę: http://www.allegro.pl/item202021217_pzl_w_3t_sokol_.html A swoja drogą, gratulacje dla tego pana: http://www.allegro.pl/item200994675_pzl_w_3t_sokol_nowosc.html Edytowane 2 Czerwca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aj-model Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 chcieliśmy wszystkich poinformować ale już wszystko wiadomo .pozdrawiam aj-model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 A swoja drogą, gratulacje dla tego pana: Ojej, no... Za duzo pieniedzy ma w portfelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 2 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2007 Wszystko gra model się ukazał najpierw w sklepie internetowym, za cenę Kup Teraz 40.00 zł plus 4,50 koszty przesyłki. Sokol kupił tak jak pisze za 49,50. Teraz na Allegro można kupić za 38,00 z kosztami przesyłki. Może ktoś to wyjaśnić. Ten sam model i dwie rożne ceny Co jest grane Pozdrawiam. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 KRYSTEK spokojnie... zajrzyj raz jeszcze na strone producenta. Cena jest taka sama: 38,00zł. Sokol zamawiał model jak jeszcze wszystkie warunki wysyłki nie były ustalone i model jeszcze nie był wysyłany przez firmę (bo jak zapewne czytałeś jeszcze go nie dostał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 2 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2007 Jestem spokojny, ja osobiście składałem zamówienie 31.05.2007 kiedy model był już dostępny w sklepie internetowym za cenę 40 zł plus 4,50 zł (koszty przesyłki). Taka końcowa cena widnieje na moim koncie internetowym sklepu AJ-MODEL. Pozdrawiam. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 2 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2007 Wszystko wyjaśniłem z Panem z AJ-MODEL. Moje zamówienie z 31.05.07 za kwotę 44,50 zostało anulowane. Kupiłem już na Allegro za 38,00. Jednym słowem bardzo dobry kontakt z producentem. Wszystko gra - ,,Jak staremu w płucach,, Pozdrawiam wszystkich fanów Sokoła. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aj-model Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 wszystkie modele będą wysyłane w cenie 38 zł a jeżeli ktoś zapłacił więcej to oczywiście kasa będzie zwrócona .pozdrawiam aj-model.za początkowe zamieszanie przepraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 aj - model - czy można mieć prośbę? Można by prosić o wcześniejszą zapowiedź na forum, jakby szykowały się nowości? Żeby nie było to zaskoczeniem dla modelarzy? Sam z niecierpliwością wyczekuję kilku waszych modeli w skali 1/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Musiał po prostu musiałem kupić zobaczymy co przyjdzie Mam nadzieje że teraz czas na 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Mam nadzieje że teraz czas na 1:48 Wiesz co aj-model - cena, przynajmniej dla mnie, nie jest rzeczą najważniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2007 Ktoś mówił że śmiglakami nikt się nie interesuje. Proszę zerknąć na tą stronę: http://www.allegro.pl/item202021217_pzl_w_3t_sokol_.html Sokoły idą jak świeże bułeczki. Pozdrawiam wszystkich Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 a to tylko część zamówień, bo cała reszta poszła przez stronke producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Ja natomiast poprosze producenta o fotki poprawionych wyprasek bo cosik mi nie pasuje na lewej stronie kadluba. Chyba, ze model trafil do sprzedazy w takim samym stanie jak na ostatnich fotkach Nadal czekam i nic. Chyba nie zostalem olany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Na stronie aukcji AJ-Modelu z Allegro są fotki wyprasek, instrukcji i kalkomanii. Kolor tworzywa wyprasek pozostał raczej taki jak w prototypach. Zniknęły tylko artefakty short-runowe czyli nadlewki. Sokoła mimo wszystko zamówiłem. Pasja zwyciężyła Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Tiaaa........... strasznie duzo na nich widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Wkrótce Sokoły zaczną docierać do odbiorców więc Okonku nawet jeśli się zdarzyło, że producent przeoczył twoja prośbę o fotki... na pewno je dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi