KRYSTEK Napisano 8 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2007 Nareszcie dotarł zamówiony Sokół Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne - oby tak dalej. Pozdrowienia dla Panów z AJ-MODEL. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 Po raz kolejny proszę o instrukcję do zestawu. petlakow2@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 Nareszcie dotarł zamówiony Sokół Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne - oby tak dalej. Pozdrowienia dla Panów z AJ-MODEL. Krystek. Pozytywne?? u mnie wprost przeciwnie, choć nie spodziewałem sie modelu pokroju Tamiyji. Nie chce krytykować bo naprawdę doceniam robotę jaką chłopaki wykonali. Może trafił mi się felerny zestaw, ale model jest po prostu słaby. Zero wnętrza, faktura kadłuba tragiczna, sporo nadlewek, szkło do wymiany. Model może służyć naprawdę doświadczonemu i dobremu modelarzowi za bazę do wykonania porządnego modelu. Jedynym pozytywem jest chyba to że JEST taka firma jak AJMODEL i chce coś zrobić, mam nadzieje że następne modele będą lepsze, trzymam za was kciuki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 8 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2007 Pisałem o swoich wrażeniach. Nie wypowiadam się w imieniu wszystkich tylko i wyłącznie swoim. Nie spodziewałem się zestawu na miarę Hasegawy czy Rodena . Ja osobiście już dzisiaj przejrzałem swoje materiały dotyczące Sokoła i już niedługo zaczynam pracę nad tym modelem. Jestem zadowolony mając taki model gdy wspominam dawne czasy gdy jedynymi modelami były JAK -1M , CZAPLA, i zastaw modeli w tym Łoś w skali 1:144- mikro a Matchboxy były marzeniem każdego modelarza. Pozdrawiam - zadowolony Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 Zainteresowanych zapraszam : Wnętrze pudła z Sokołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 13 Lipca 2007 Share Napisano 13 Lipca 2007 Ten model jest juz w spżedazy ! I to nie ściema ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 No i mamy pierwsze dodatki: Blaszki Part do Sokoła Niestety, cena jest jakimś koszmarnym nieporozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel182 Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 Skleił już ktoś tego Sokoła? Jak tak to niech się pochwali i wciepi kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Nowy dodatek z Partu... Cena rozsądniejsza http://www.jadarhobby.waw.pl/part-s7246-sokol-drzwi-p-14453.html Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 3 Października 2007 Autor Share Napisano 3 Października 2007 Elementy zewnętrzne z Parta,ale cena jak za wnętrze kabiny. http://www.jadarhobby.waw.pl/part-s7247-sokol-elzewnetrzne-p-14454.html Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Firmę Part chyba trochę po... poniosła wyobraźnia. Bez mała już 140 zł na blaszki trzeba wydać. Doliczając do tego parę złoty za wtryskowego "Sokoła" mamy już za żywicznego z Top Gunu Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Jak jeszcze dorobia wregi i poszycie to bedziemy mieli kompletny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Firmę Part chyba trochę po... poniosła wyobraźnia.Bez mała już 140 zł na blaszki trzeba wydać. Doliczając do tego parę złoty za wtryskowego "Sokoła" mamy już za żywicznego z Top Gunu Pozdrawiam sokol No dokładnie, z tym, że żywica ma jeszcze wieeeeeeeelką przewagę w rewelacyjnym poszyciu, nitach i liniach podziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 A jesienią miały być następne wersje Sokoła.... stąd moje pytanie do firmy: co słychać w tej sprawie? Oj,coś nie tak kliknąłem i zdublowałem wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Ktos pytał czy juz jakis model jest zrobiony , tu jest moj model http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/96c745e9f7f3ad71.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Hej,vader9 wrzuć więcej fotek swego dziecka do Galerii,bo Twój model ładny... A Pan aj-model to zagląda jeszcze na Forum ? Miała być Anakonda, W-3W, nowe kalki? Co się dzieje z tym projektem Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aj-model Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 pod koniec listopada wypuszczamy 5 wersji sokoła -polska w3rl,czeska ,niemiecka policja,straż graniczna polska,policja polska.dziekujemy wszystkim za zainteresowanie tematem -bo to dla nas jest bardzo ważne i motywuje do dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Jeżeli jest zapowiedź to w takim razie liczymy na in-boxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 No wreszcie!!!! Super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 28 Listopada 2007 Autor Share Napisano 28 Listopada 2007 Mamy już prawie koniec listopada I co dalej z tą zapowiedzią. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 3 Grudnia 2007 Share Napisano 3 Grudnia 2007 Kiemlicz przepraszam że tak długo kazałem czekać, zapraszam Ciebie oraz wszystkich do zajżenia do mojego W-3 http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=69790#69790 oraz do prezentacji swoich W-3 na pewno jest już ich kilka gotowych. Wiele wskazuje na to że nie powstaną kolejne egzemplarze Sokołów więc może choć w skali mikro będzie ich przybywało. Czy na święta można się spodziewać kolejnych wersji W-3 z firmy AJ-Model ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aj-model Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 witam w poniedziałek wysyłamy w-3 staż graniczna i w3rl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 Fajnie & bardzo fajnie ! Prosimy o in-boxa lub/i skany pudelek. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 16 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2007 Witam. Mam pytanie gdzie będą wysyłane te modele Pozdrawiam. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 Dzisiaj znalazłem tylko taką wzmiankę o nowych Sokołach: www.plastikowe.pl/rynek/modele/nowosci- ... dzien-2007 Pozdrawiam. Krystek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi