dr.Watson Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 model nr 1 - 1pkt model nr 2 - 2pkt model nr 3 - 3 pkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Panowie a może wstrzymacie się do soboty z rozstrzygnięciem konkursy to dołożę z klubu jeszcze jednego , będzie weselej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Ja myślę, że wtedy trzeba by unieważnić te głosy, które już padły, żeby było sprawiedliwie i głosować od nowa. Trzeba poczekać co chłopaki na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Panowie a może wstrzymacie się do soboty z rozstrzygnięciem konkursy to dołożę z klubu jeszcze jednego , będzie weselej. Spoko, zrobimy nową. Póki co to czekam na galerie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 popieram Konrada , przynajmniej zrobię lepsze zdjęcie swego bo z tego co widzę wymiękam fotograficznie przy kolegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2011 No to Panowie zrobimy nową ale to już Wy się tym zajmiecie bo ja wyjeżdżam, a te głosy i tak zlicze z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 zlicz zlicz i podaj z ciekawości choć na oko widać zwycięzce:D to też trza by było się zabrać za inna rywalizacje uważaj Rafał bo zaraz schodzę do piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Dobra dobra cwaniaku ja i tak już wiem że moja tetetka do waszych się nie równa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 z rywalizacją co innego mi chodzi zobaczymy cz uda mi się dogonić Cie z moim maleństwem, bo z tego co widzę Twoje jest już bardzo zaawansowanym stadium budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Dobra Rafał - masz już te glosy policzone. Ja od siebie dodam (jako że jest tu chyba tylko męskie grono) że oceniałem modele tak jak mijające mnie laski na ulicy - na pierwszy rzut oka, bez zagłębiania się w techniczne sprawy. Osobiście podobają mi się wszystkie, bo przecież każdy jest inny nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2011 ANKIETA ZAMKNIĘTA I miejsce Konrad [127pkt.] II miejsce Dumo [87pkt.] III miejsce Daniel [77pkt.] GRATULACJE I NIEDŁUGO KOLEJNA ANKIETA A WIĘC PONOWNIE ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Gratki dla wszystkich - bo tu nie ma zwycięscy jako że wszystkie są fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Do kitu z ta ankietą.... Mi wszystkie te modele się podobają. Każdy ma coś w sobie i trudno jest mi je obiektywnie ocenić Wszystkie są śliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Heh a myślałem, że to ja będę ostatni. Cóż właściwie to mogę powiedzieć to co kolega wyżej, wszystkie modele są b. fajne a takie ankiety nie są złe. Myślę, że to pewna forma rozrywki. Nie dla nagród ani innych rzeczy bądź przywilejów tylko tak dla zabawy. Czekam na model Marka bo temat czołgów T-28 i T-35 jest naprawdę zacny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Gratulacje dla wszystkich trzech autorów, bo każdy z tych modeli coś w sobie ma i jest na swój sposób atrakcyjny. Model Konrada "wymiata" .Zdecydowanie zasługuje na każdy ze zdobytych 127 punktów, bo świetnie oddaje ciężkość i metaliczność pojazdu. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Kornik ma rację, wszystkie modele są atrakcyjne. Gratulacje dla zwycięzcy, rewelacyjny model. Fajny pomysł z ankietą, pozwolił mi odpocząć od odklejania komarów z zagruntowanych figurek.... no i odsapnąć od emocji piłkarskich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Hehe a ja myślałem ,że wszystkie są twoje xD panowie gratuluje i też czekam na jakieś wyzwania, może jakaś diorama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Gratuluje zwycięzcy tak cz siak nie mogę się już doczekać nowego wyzwania jakie sobie z kolegami postawimy pomysł Rafała z ta ankietą faktycznie jest dobry i oby było takich więcej na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 No ja akurat teraz Panzer I nie będę lepił ale czekam na wyzwanie KW-2 z Hobby Bossa w 1/48 lub 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Jeżeli ktoś jest zainteresowany bitwą na panzer jedynki proszę pisać do mnie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Wszystkie modele w/w są świetne . Gratulacje Panowie ! i gratulacje Konrad! - chciałbym zobaczyć Twój powrót do 1/72 . Na pewno byłby udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Panowie, a może jakiś projekt grupowy dotyczący tylko jednego pojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 T-34? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Rzucajcie oferty można coś ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 No ja bym raczej szedł w stronę Niemców. Mi osobiście ostatnio spodobała się sylwetka Panzer IV od wersji F w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi