BALROG Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 (edytowane) Zaczynam dość nietypową dla mnie relację bo lądową, więc liczę na waszą pomoc i sugestie ! Będzie to zestaw składający się z Lokomotywy BR-52 (malowania pewnie czarne choć brane jest jeszcze pod uwagę malowanie czarno-białe) Przed lokomotywą będzie wagon typ 0mmr z dwoma flackwierlingami czyli "Flak wagon" za lokomotywą platforma kolejowa 4-o osiowa TYP SSY (już do mnie jedzie paczuszką ) Na niej ustawię te dwa modele następne 3 wagony to platformy 6-cio osiowa typ SSyms 80 Na nich pierwotnie miały stać 3 King Tigery ( jeden już mam ) ale chyba z tego planu zrezygnuję na korzyść Tygrysów 1 http://www.mojehobby.pl/Tamiya-German-Tiger-I-Mid-Production-p-1-212575.html Ze względu że platforma będzie zapełniona zdjętymi zewnętrznymi kołami nośnymi, czołgi bedą miały założone gąsienice transportowe a gąski bojowe beda na platformie pod czołgiem Całość prawdopodobnie będzie dzielona i znajdować się będzie na 2 przęsłach mostu tego typu Edytowane 25 Października 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 JA PI***** Już mi ślina cieknie. Ale temat! Obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Ciekawy i ambitny plan. Z przyjemnością będę obserwował postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 A to wszystko bo się z kobitą rozszedłem i sprzedałem Chudemu modele hehe ;) Dajesz wodzu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kombat69 Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Monitoruję ten projekt już od jakiegoś czasu i prawdę mówiąc nie mogłem się doczekać tego wątku ). Siedzę na jednym z krzeseł w pierwszym rzędzie ! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 25 Października 2011 Autor Share Napisano 25 Października 2011 A to wszystko bo się z kobitą rozszedłem i sprzedałem Chudemu modele hehe ;)Dajesz wodzu ! Raptem z twojej czwórki tylko lokomotywa BR-52 tu jest Ale fakt od tego klocka zaczęły się plany i zbieranie modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 No to kupuję popcorn, colę i zasiadam w pierwszym rzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Roboty przed tobą na dobre 2 lata. 13 modeli + most. Może zbuduj od razu całą dioramę z kilkoma takimi transportami na jakiejś stacji . Ile to będzie miało długości po złożeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Ahhh... pozostaje tylko patrzeć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 25 Października 2011 Autor Share Napisano 25 Października 2011 Ile to będzie miało długości po złożeniu? 2,34 metra dlatego dzielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek2344 Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 jak byś potrzebował info o parowozie to tutaj ( http://www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=10741&postdays=0&postorder=asc&start=130 ) jest relacja z budowy TY-2 . Parowóz w skali 1:25 ale coś może ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 25 Października 2011 Autor Share Napisano 25 Października 2011 jasiek2344 znam modele Precyzyjnego Zamówiłem u niego przeskalowane kalki na BRkę bo to coś co dali do pudła przyprawiło mnie o mdłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Hmm... Masakra.. To i jeszcze flota pływadeł... będzie co oglądać Powodzonka i pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Października 2011 Super Moderator Share Napisano 25 Października 2011 No prosze !!! W końcu wątek ruszył To ja się "wcisłem" do pierwszego rzędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Szok będę co dziennie zagladał z wielką ciekawością ,znając Twoje prace można byc spokojnym o efekt ,tylko błagam nie nówki prosto z fabryki Co do tygrysów to Dragony nie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Ja również, jeśli są jeszcze miejsca. Prace Balroga zawsze wciągają . Nie będzie dużego toru i sterowania radiem? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Coś z mojej branży Temat arcy ciekawy. Zasiadam i niecierpliwie czekam na aktualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 To chyba będzie najpopularniejszy temat działu. Kurcze ale się zanosi relacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Temat na minimum rok pełnej pracy, jak ogarniesz zestaw będzie GRUBY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Sopocka Masakra Pociągiem Mechanicznym! Tyle mam do powiedzenia... Życzę powodzenia i na pewno będę zaglądał Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Uff, robi wrażenie A swoją drogą, ależ Ty musisz mieć warunki lokalowe Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Co za temat Jestem pełen podziwu. Kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Projekt bardzo ambitny i powalający rozmachem Powodzenia w jego realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 No to temat co najmniej do 2013 roku. Zasiadam również i obserwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Zapowiada się naprawdę super. Na pewno będę zaglądał. Aha gdybyś jednak zdecydował się ustawiać Tygrysy Królewskie, to pamiętaj, że model który pokazałeś nie może być transportowany razem z Tygrysem Królewskim z wieżą Porsche (zdjęcie poniżej), gdyż pojazdy te były produkowane w różnych miesiącach (różnica przynajmniej 3 miesięcy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi