Konrad C Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Witam! Taka pchełka. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Ale pchła. Widzę, że jednak jest w miarę sklejalna. Dobra, dawaj teraz gąsienice, hehehehe A tak serio, to super wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Jubilerska robota? Wygląda ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Czy ja dobrze rozumiem że model jest blaszki zrobiony!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 No dobra - blacharka miodek - ale dawaj gąsienice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Ale pchła. Widzę, że jednak jest w miarę sklejalna.Dobra, dawaj teraz gąsienice, hehehehe A tak serio, to super wygląda! Jubilerska robota?Wygląda ekstra. Czy ja dobrze rozumiem że model jest blaszki zrobiony!? Tak. Oto stan surowy. No dobra - blacharka miodek - ale dawaj gąsienice! A co Wy z tymi gąsienicami? Jeszcze zawieszenia nie skleciłem. Będą na koniec. Już jedne robiłem i były fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 He he składane chyba przy pomocy mocnego mikroskopu Ja bym nie dał rady.Mi przy blaszkach 1:35 zaczynają z nerwów trząść się ręce.A co dopiero przy takim maleństwie. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Kolega pewnie zegarmistrz z wykształcenia albo chirurg . Fantastyczna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 To bardziej taka wprawka przed TK-3 + Aber w 1/35. Kolega pewnie zegarmistrz z wykształcenia albo chirurg . Fantastyczna robota A gdzie tam, ciągle uczący się na informatyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Na CA kleiłeś czy lutowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Dla mnie kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Tomasz, Kleiłem dwoma klejami zależnie od elementów. W tym przypadku: LOCTITE 454, do ogólnej bryły oraz mniejszych części. WURTH saBesto Klebfix, do części gdzie nie trzeba nic ustawiać i prostować. Ten pierwszy ma postać żelu dzięki czemu nie łapie tak szybko przez co można poprawiać i ustawiać dany element do woli, z kolei drugi jest tak jak Super Glue tylko o znacznie mocniejszym działaniu i szybko łapie średnie części i inne. Model nie jest dla mnie - ja pozostaje wierny 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Konrad a kiedy ty się uczysz za tego informatyka? Bo z tego co widzę to ty warsztatu nie opuszczasz. Model - pełen szacun. Ja jak kleję blachy to jedyne co mi się skleja to palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Konrad a kiedy ty się uczysz za tego informatyka? Bo z tego co widzę to ty warsztatu nie opuszczasz. Model - pełen szacun. Ja jak kleję blachy to jedyne co mi się skleja to palce. Aktualnie mam praktyki i weekend a budę tego TK-S zlepiłem w ciągu dwóch dni. Ciut lepsze fotki, aparat nadal wymięka przy tym kolorku. A poniedziałek się szykuje wielkie malowanie, popryskam budę czarnym i zacznę malować oraz maskować, coś pomaluje przy T-28 oraz Edseku, no i nie omijając 7TP. całe to opóźnienie, jak na PKP, spowodowane brakiem czarnej farby która jest podstawą do pre-shadingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Wszyscy tak słodzą to ja przekornie się spytam czy kolega będzie dorabiał nity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Konrad ale z Twoimi rękami, to Ty karierę jako neurochirurg zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Wszyscy tak słodzą to ja przekornie się spytam czy kolega będzie dorabiał nity Nity były do wytłoczenia tyko u mnie coś się tłoczyć nie chciały... zrezygnowałem, bo pod warstwą farby i tak będzie ich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Listopada 2011 Autor Share Napisano 6 Listopada 2011 Każdy tak te gąski chciał widzieć to proszę, jedna złożona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Listopada 2011 Autor Share Napisano 6 Listopada 2011 Fotka pokazuje skończony uk. jezdny z jednej strony, oraz części które go stanowią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Zegarmistrz kurna,zegarmistrz...Jakie malowanko?Wrzesień czy wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Listopada 2011 Autor Share Napisano 6 Listopada 2011 To jeszcze muszę uzgodnić z jednym panem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) Pierwszy raz widzę model robiony z samych blaszek, i do tego taki malutki. Gratuluję precyzji i cierpliwości. Edytowane 6 Listopada 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Szkoda to malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Listopada 2011 Autor Share Napisano 6 Listopada 2011 Dzięki! To co zostało zrobione widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi