Konrad C Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Witam! Model skończony. To najdłuższy projekt jaki został wykonany w tym kończącym się roku. Bardzo dziękuje za doping na warsztacie. Zapraszam do komentowania. Model przedstawia wóz z 5th SS Pz 'WIKING' - Operacja "Konrad", Węgry 1945. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Bardzo piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.I.C.K Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Śliczny Błoto pierwsza klasa Wesołych świąt. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Super praca, Gratuluję. Dłubnij przez święta (wesołe) podstaweczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 zaj....ty . Jak żywy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Bardzo ładnie Ci się to wszystko zgrało. Ubłocone podwozie świetnie pasuje do góry SD-eka. Bardzo realistyczne brudzenie i obicia. No i piękne wnętrze z wszystkimi klamotami. Pigmenty na kołach są czymś utrwalone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 Dzięki panowie!!!! pankot13 - tylko fixer. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Jak pisalem twoj najlepszy model. Na przyszlosc nie rob zdjec na niebieskim tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Podoba mi się brudzenie podwozia i zimowe kamo. Bez zbędnego czepialstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuchvik Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 ...no niezle cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Konrad - wymiatasz tym Esdekiem. Dłub podstawkę! I Wesołych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Nie bede zbyt orginalny....fajny model Ci wyszedl. Klamoty super, wash i niszczonko tez. Do blota jestem mniej przekonany - jak dla mnie chyba nieco za duzo na kolach z przodu i jezeli juz masz tak sporo dlozonego na tarczach kol to troche brakuje blota odlozonego w przerwach miedzu ogniwami od zewnetrznej strony...ar to chyba jedyna moja uwaga. Sporo pracy w to wlozyles ale chyba sie oplacilo ///Ekstra Rafal...a co jest nie tak z niebieskim tlem? (bardzo uzyteczne w Photoshopach i innych programach do obrobki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Nie bede inny od poprzednikow-swietny z zewnatrz,rownie dobry w srodku.Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 A ja będę inny WESOŁYCH ŚWIĄT i zrób podłoże ! pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2011 Dzięki za opinie no i czekam na ich więcej! Co do "terenów" na podstawkach to dalej wyznaje swoje przekonanie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 świetna robota... znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Ładny model, weź jeszcze dorób teren, ze 3 szkopów i bałwanka Wesołych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Piękny - jak zawsze - zresztą przyzwyczaiłeś nas już do swego wysokiego poziomu wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Klamoty - pierwsza klasa, tak jak i cała reszta zresztą (ale one mnie zauroczyły wręcz), gratuluję świetnego modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 "Klamoty jak dla mnie trochę zbyt porozrzucane-ale jak kto woli. Piękny kamuflaż zimowy. Model świetnie się prezentuje -mam nadzieję że zaszczyci niejedną wystawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Witam. Model pierwsza klasa. Najbardziej się w nim podoba zimowe kamo, błotko i wnętrze. Klamoty podczas jazdy mogły się trochę porozrzucać więc chyba wszystko ok. Kiedy Konrad będziesz kończył T-28, bo się nie mogę doczekać ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2012 Za T-28 miałem się brać w nowym roku, nowy rok jest więc niedługo aktualizacje. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 śliczny model teskniący za podstawką. nie przemawiają do mnie tylko te drobne ryski - jakby przedzierał się przez jeżyny. poza tą drobną uwaga to pierwsza klasa. pozdrawiam noworocznie jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Witam! No i PKP Panie Konradzie! Podoba mi się! Błota, kruca bomba, trochę dużo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi