bazylms Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 (edytowane) Różowa Pantera "The Pink Panther" - Tamiya 1/35 Edytowane 11 Października 2019 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Bo to jest gumowa lala z sex-shopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lipca 2017 Autor Share Napisano 6 Lipca 2017 Sherman Ic Firefly Hybrid - Dragon 1/35 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Przejrzałem chyba wszystkie Twoje warsztaty i tak zbiorczo, bardzo mi się podoba T-34 i Wili to moi faworyci. I nie przestawaj pisać warsztatów bo same w sobie są tez bardzo ciekawe dla nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Października 2017 Autor Share Napisano 29 Października 2017 Dzięki i cieszy fakt że ci się podobają. Niektóre wyszły lepiej inne nieco gorzej. Ważne że cały czas mam frajdę z lepienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Witam. Teta polepiłeś pięknego! Az zazdrosny trochę jestem:) Świetnie dobrałeś rozjaśnienia i umiarkowanie utytłałeś i zniszczyłeś! Piękny, ale dlaczego bez jakiejkolwiek podstawki?. Pozdrawiam Były ... Marcin1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2017 Witaj stary przyjacielu. Mam nadzieję że zagościsz na dłużej. Chętnie bym jakiś warsztat też zobaczył. Podstawki to skomplikowany temat. Mało czasu i miejsca. Byłaby w zasadzie tylko do zdjęć w galerii. Do tego na wystawach używamy jednakowych podstawek klubowych, więc też by się nie złapały. Więc po prostu nie tracę na nie czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2018 HMS Dreadnought 1907 - Trumpeter 1/350 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Października 2018 Autor Share Napisano 3 Października 2018 Pz.kpwf.III ausf.N DAK - Dragon 1/35 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 18 Listopada 2018 Share Napisano 18 Listopada 2018 Krzysztof, dla mnie jesteś Modelarzem Kompletnym - tanki ( stare, współczesne ), samoloty, helikoptery, okręty - dla Ciebie to nie problem i na dodatek wykonanie na poziomie światowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Listopada 2018 Autor Share Napisano 18 Listopada 2018 Dzięki Jarek, ale do poziomu światowego jeszcze brakuje. Natomiast masz rację, lubię różności, choć jednak w czołgach czuje się najpewniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Grudnia 2018 Share Napisano 6 Grudnia 2018 Widać Krzysiek, że modelarstwo sprawia ci ogromną przyjemność. Świetne modele, oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Lutego 2019 Autor Share Napisano 11 Lutego 2019 MiG-29 SMT - Zvezda 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Września 2019 Autor Share Napisano 15 Września 2019 ORP Ślązak - 1/700 IBG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Września 2019 Share Napisano 15 Września 2019 No "pojazd pancerny 1:35" jak malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Września 2019 Autor Share Napisano 15 Września 2019 Właśnie jak go wstawiłem to myślałem o tym że muszę pogadać z adminem o zmianie tytułu, bo i samotny też się trafiają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Listopada 2019 Autor Share Napisano 1 Listopada 2019 A-4F Skyhawk - Hobby Boss 1/48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2020 T-28 - Hobby Boss 1/35 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2020 T-62 Mod.1972 - Trumpeter 1/35 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 30 Listopada 2020 Share Napisano 30 Listopada 2020 coraz ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2021 Pz.kpfw.VI Neubaufahrzeug - Amusing Hobby 1/35 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października (edytowane) IJN Mikasa - Hasegawa 1/350 Edytowane 22 Października przez bazylms 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października M4A1 Sherman - Asuka 1/35 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Czyli teraz po cichaczu robisz? Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października Raczej przez jakiś czas tak będzie. Dzieci podrosły i dużo dodatkowych zajęć, głównie taksówkarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi