bazylms Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Witam, I kolejny współczesny myśliwiec w mojej kolekcji. Model składało mi się dobrze, nie nastręczał wiekszych problemów. Warsztat 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Ladny ci wyszedl ale wiem ze na zywo efekt o wiele lepszy. Zobaczymy w telford Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy0007 Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Wyszło naprawdę bardzo dobrze. Jak dla mnie pomalowany właśnie tak jak lubię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Latałbym Krzychu, latał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymulus Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Dla mnie bomba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudyhunter Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Bardzo sympatyczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Ładnie i czysto pomalowany, dość schludnie zrobiony, ale trochę taki model bez wyrazu wyszedł. Wiem że miałeś problemy jak brudzić, więc zrezygnowałeś w ogóle z weatheringu i to niestety widać. Trochę gryzą też w oczy bardzo szerokie, nienaturalne linie preshadingu, które nie mają dla mnie żadnego raczej uzasadnienia. Ale w sumie wyszedł całkiem ładny model, mimo wspomnianych wad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted November 2, 2019 Author Share Posted November 2, 2019 Dzięki koledzy za opinie. W samolotach muszę się jeszcze wiele nauczyć. Nie wiem tylko czy wystarczy mi na to modeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Bardzo ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Ładniutki, gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj75 Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Ładny model, choć ta wersja malowania rzeczywiście nie jest w stanie wzbudzić większych emocji i modelarzowi trochę wiąże ręce. Najfajniejsze są szaraki low-vis 4M i OA-4M -jak dla mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzz Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Jest w stanie, tylko trzeba się wzorować na odpowiednio utytłanych sztukach. Szkoda tych zamkniętych slotów, dla mnie to mankament absolutnie dyskwalifikujący ten zestaw. Pomijam jego cenę w porównaniu do taniej jak barszcz Haski. Ogólnie spoko modelik. Gratki @bazylms. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Świetny model gratulacje. Co następne na warsztat kładziesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted November 20, 2019 Author Share Posted November 20, 2019 Dzięki za rady i opinie. Kupiłem sobie złom A-10 (tylko kadłub, skrzydła i gondole silników) i będę się na tym uczył brudzenia. W tym roku nie zapowiada się więcej cej samolotów, na razie chwila wymuszonej przerwy a potem wracam do gąsienic. T-28 i T-62. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Mnie też się bardzo podoba, wielki plus za malowanie jakie lubię - bez przesadnego styrania modelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michu7812 Posted December 11, 2024 Share Posted December 11, 2024 Pięknie zdobiony model , mam pytanie ile godzin zajęło ci zrobienie tego modelu licząc tylko czas pracy malowanie sklejanie itp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts