okonek Napisano 13 Października 2007 Share Napisano 13 Października 2007 Panowie, ja tylko stwierdziłem że AUTOR tych fotomontazy tak sądził I dlatego smieje sie tylko z tekstu. Bron Boze z Ciebie i nawet nie mialem takiego zamiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 ten sprzęt to tylo dowód na megalomańskie zapędy Adolfa, ale dla nas modelarzy gratka, co?? pozdrawiam michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olokolo Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 PS: Ciekawe jak by wojna wyglądała gdyby trwała choćby 1/2 roku dłużej Jakby wygladala ?? Tak samo - moze nawet ktos by sie wkurzyl i zrzucil na Berlin atomowke... Na samej wojnie nie wygrywa tylko super sprzet i super wyszkolenie zolnierze (a tego zaczelo brakowac niemcom), ale tez zaopatrzenie i fabryki. Wygrywa ten, ktory w krotkim czasie jest w stanie dostarczyc materialy do budowy nowego sprzetu. A tego Niemcom brakowalo - prosze poczytac o jakosci wykonania tzw. "krolewskich Tygrysow" w porownianiu do poprzednich modeli. Braki w zaopatrzeniu dla przemyslu hutniczego nie potrafily zrekompensowac prawie "idealnie" zaprojektowanych czolgow. A z drugiej strony - megalomania w tankach spowodowala, ze najlepsza brania antypancerna staly sie coraz bardziej doskonale samoloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 Olokolo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 Fajne te obrazki :-)) Trzeba powiedzieć,że Niemcy do projektowania czołgów się nadają.!!!:-)) A wojnę przegrali w 39 napadając na Polskę. Mogli spytać kogoś jakim człowiekiem jest Churchill, i od razu mieliby czarno na białym, że sobie przepieprzyli :-)) Iść na wojnę bez ropy, i bez surowców, tylko dla tego,że Ruscy tak proponują ;_0))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 No to ja dorzucę coś takiego. Na sam widok można stracić ducha walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Fajny model, ale z deski kreślarskiej to nie zeszło... Wygląda jak wyciągnięty prosto z warhammera aalbo starcrafta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Brzydkie to, to jak moja przyszła teściowa... Ale wykonanie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Brzydkie to(...) A gdzież tam! Śliczna bryła, świetnie wyglądają te pochyłe płyty wieży i ogólnie całość. Ciekawe czy to żywica czy scratch-build. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Na sam widok można stracić ducha walki - chodzi Ci naturalnie o biedaka w wiezy, ktory musial jednoczesnie ladowac amunicje do dziala, szukac przeciwnika i celowac. Tez bym stracil ducha walki... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Niee, no reggy popatrz na przód wierzy wygląda jak sklepany nosorożec, co psuje cały wygląd pojazdu. Stawiam na scratch-build. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Powiem, że za piękny to on nie jest ( nie chodzi mi o wykonania tylko kształty modelu). Faktycznie jak Złośliwiec napisał wygląda jak sklepany przód nosorożca (przede wszystkim wieża). Nawet przypomina mi inne zwierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Co do jednego się zgodze - wyciągnięte z jakiegoś bitewniaka albo coś w tym stylu ale ładne! - mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Hmm ciekawa bryła. Chyba się pokuszę o wykonanie takiego cudaka w oparciu o E-10 Trumpka i prawdopodobnie wieżę od Panther II (choć nie ona jest na tym zdjęciu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 A ja ostatnio na armoramie wyhaczyłem takiego oto cudaka. Opisany jako E-100 Krokodil. Jagdpanthera w wydaniu XXXL. Piękny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Dłuższego działa to już zrobić nie mogli? I na co komu takie cudaki, niemcy zamiast wymyślać takie coś mogli ulepszać to co mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Jagdpanthera w wydaniu XXXL. Piękny:) Tak zdecydowanie, warto zwrócić uwagę na bardzo ładne wykonanie. Koncepcja modelarska też ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 No po prostu cudeńko Wcześniej widziałem tylko plany tego maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Nie ważny wygląd ale wnętrze,jak by pocisk z czegoś takiego z 500m miało przebić dwa T-34,a potem jeszcze rozwalić jednego,naładowanie chwila i szał to czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 No brech.... połączył pare modeli w całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 A tam, ja takich rzeczy nie trawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Też nie przepadam za "skraczami" wynalazkami ale popatrzeć mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Słyszeliście o takim czołgu http://pl.wikipedia.org/wiki/P-1000_Ratte. Hitler miał kompletną schizę ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Oj nudzisz się człowieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Słyszeliśmy http://www.kartonbau.de/wbb2/thread.php?threadid=16111 Według mnie ten "czołg" jest zupełnie bezsensowny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi