Twitch Napisano 10 Lipca 2012 Autor Share Napisano 10 Lipca 2012 Zapłacone czekam na wysyłkę Dziękuje paru osobą które mi pomogły w dorwaniu tych gąsek no i osobie od której udało mi się je odkupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Janusz takie jedno pudełko gąsek starczy na tego wielkoluda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Lipca 2012 Autor Share Napisano 10 Lipca 2012 Janusz takie jedno pudełko gąsek starczy na tego wielkoluda? Jest przeznaczone do tego własnie kolosa więc wydaje mi się że nie powinno nic braknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 "240 links" to po 120 na strone ,może zbraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Lipca 2012 Autor Share Napisano 10 Lipca 2012 "240 links" to po 120 na strone ,może zbraknąć Nie wydaje mi się żeby producent dawał do konkretnego zestawu taką ilość ogniw żeby brakło na całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Janusz cos Ty taki poważny jak 9-ty miesiąc ? Jajca z Piotrkiem sobie robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Jaja se robią, a w duchu ich zazdrość zżera że ci tak dobrze idzie, ha, ha. A czy ze względu na taką ilość ogniw ten zestaw jest droższy od typowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Janusz cos Ty taki poważny jak 9-ty miesiąc ? Jajca z Piotrkiem sobie robimy Wy se jaja robicie a ja przez chwile pomyślałem czy aby na pewno starczy Jaja se robią, a w duchu ich zazdrość zżera że ci tak dobrze idzie, ha, ha. A czy ze względu na taką ilość ogniw ten zestaw jest droższy od typowych? Cena identyczna płaciłem 110zł plus 12zł za przesyłkę... i chciałeś powiedzieć Krzysiek że jak na razie dobrze mi idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 No to czas na kolejną porcję zdjęć z prac przy moim kolosie... Działo praktycznie w 90% skończone... pozostało troszeczkę po szpachlować gdzieniegdzie i dokleić kilka drobiazgów. Nawiasem mówiąc na działo poszło sporo sporo szpachli... ale to nie odstrasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Ja pierdziele Ale krowa, działo jak i sama podstawa wygląda inponująco, świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Prawie jak "Działa z Navarony". Ta Niemiecka mania wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Naprawdę robi wrażenie. Mnie się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Prawie jak "Działa z Navarony". Ta Niemiecka mania wielkości. Racja mania wielkosci, kiedyś mój kolega do koleżanki powiedział że nie ważna wielkość tylko technika, a ona na to " następny z małym hu*em" A model Janusz taki brzydal że aż piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 15 Lipca 2012 Autor Share Napisano 15 Lipca 2012 Korzystając z chwilowo ładnej pogody sprzyjającej zdjęciom postanowiłem zaprezentować kolejną odsłonę mojego kolosa Malunek + niewielkie efekty eksploatacji cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Malowałeś aero czerwonym + pędzlem srebrny i inne? Jeśli tak, to chyba na 2 fotce jeden z siłowników jest niedokładnie pomalowany srebrnym, choć może to złudzenie. Koniecznie wykonaj po washu ślady po smarach na wszystkich siłownikach itp. Bo rzadko jest okazja żeby było tyle pneumatyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 15 Lipca 2012 Autor Share Napisano 15 Lipca 2012 Malowałeś aero czerwonym + pędzlem srebrny i inne?Jeśli tak, to chyba na 2 fotce jeden z siłowników jest niedokładnie pomalowany srebrnym, choć może to złudzenie. Koniecznie wykonaj po washu ślady po smarach na wszystkich siłownikach itp. Bo rzadko jest okazja żeby było tyle pneumatyki. Dokładnie tak jak piszesz... co do niedomalowań to wyszło takie złudzenie przez sido, terpentynę no i słońce Co do śladów po smarach to będę się starał No i mam pytanie do wszystkich... wnętrze malować na piaskowy czy może też minia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Super, świetny kolor Jak pomalowałeś, to dopiero widać, jakie to działo ma wspaniały detal i jak zostało starannie sklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 16 Lipca 2012 Autor Share Napisano 16 Lipca 2012 Dotarły dzisiaj Friule... teraz mam pytanko jak je zmontować żeby się nie rozpadały ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Dotarły dzisiaj Friule... teraz mam pytanko jak je zmontować żeby się nie rozpadały ?? na druty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 16 Lipca 2012 Autor Share Napisano 16 Lipca 2012 Dotarły dzisiaj Friule... teraz mam pytanko jak je zmontować żeby się nie rozpadały ?? na druty to ja wiem Robercie tylko czy one nie będą wypadać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 nie mam doświadczenia z friulami ,mam tylko jeden zestaw od Piotrka do T 55 były przez niego złożone i że by je rozebrać druty musiałem wyciągać szczypcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Ja robię tak. Ucinam drut na równo z ogniwem i daję kropelkę super glue Tamiya w żelu - na razie mi się rzadne nie rozpadu nawet po magicznej miksturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 A czemu zdjęcia znikły? :( Chciałem sobie trochę popatrzyć, bo nieźle Ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Witam. Jak ja składałem Friule do Kinga ( nawiasem ten sam wzór jak twoje ) to tylko wymieniłem drut na stalowy, bo podobno ten co był w zestawie był za miękki, a tak to bez żadnego kleju złożyłem i nic się jak na razie nie rozsypało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 16 Lipca 2012 Autor Share Napisano 16 Lipca 2012 A czemu zdjęcia znikły? :( Chciałem sobie trochę popatrzyć, bo nieźle Ci idzie. Dziwne... mi nawet na telefonie się wyświetlają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi