Panzer4 Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Widzę, że do aliantów też używasz Lifecolor. Świetne są te odcienie. Też je bardzo lubię stosować do rozjaśnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 wolę mieć ładniejszy model, który jest półmatowy a miejscami nawet - o zgrozo - lekko błyszczący. Po prostu dopiero co przestał padać deszcz. I tyle Budująca relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2012 fajnie Rafał, że tu zajrzałeś. a kiedy w końcu coś pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Z jakiej materii wykonałeś linę dookoła wieży? Z czego są anteny - na zdjęciach wyszły nieco grubawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2012 lina dookoła wieży to zwykła nitka krawiecka (chyba przez tydzień szukałem odpowiedniej, wbrew pozorom to nie takie łatwe), namoczyłem w sido, żeby sztywniejsza była i pomalowałem vallejo, po zamontowaniu jeszcze trzeba było domalować. czekałem na to, kto poruszy temat anten. miałem albo drut grubo za cienki albo nieco za gruby... ale wkleiłem je tak, że jest opcja szybkiej wymiany jak znajdę cos lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 jest opcja szybkiej wymiany jak znajdę cos lepszego. Szczotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 jest opcja szybkiej wymiany jak znajdę cos lepszego. Szczotka Pędzel ławkowiec - z tych droższych lub wyciągnięta ramka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Żyłka wędkarska rozmiar do wyboru a nawet kolor pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidM Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 To i ja wtrącę swoje dwa grosze: Jak problem z drucikami to załatwia go dla tego i wielu innych modeli: http://www.aeromodel.pl/p/174/991/aber-adz-1-zestaw-drutow-0-2-0-3-0-4-0-5-0-6-mm-o-dl-1m-kazdy--akcesoria-do-pojazdow-i-figurek-dodatki.html albo mi podaj na PW jakich średnic drucików najczęściej używasz to Ci podeślę. Jak już tak pisze się w wątku o szczególikach przy tej skali to: Przednie światełka nie mają czym świecić brak im kolorku i szkiełek. Jakoś tak mi się też troszkę nie widzi ten szczelnie zamknięty wizjer mechanika. Może by pomyśleć by mu troszkę uchylić wgląd na świat. Sądzę, że te dwa proste zabiegi dodadzą jeszcze większego kolorytu i tak już ślicznemu modelikowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 http://www.aeromodel.pl/p/174/991/aber-adz-1-zestaw-drutow-0-2-0-3-0-4-0-5-0-6-mm-o-dl-1m-kazdy--akcesoria-do-pojazdow-i-figurek-dodatki.html Świetna sprawa z tymi drucikami, nie wpadłem na to, że jest gotowy zestaw i jak durny wybebeszałem na chybił trafił wszelkiego rodzaju kabelki kiedy w końcu coś pokażesz? Może do świąt uda się w końcu poskładać elefanta w jedną całość. Jakoś nie mam weny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Cudo - Czapki z głów.Naprwdę lepszy niż sporo ich w 35tce . Kto nie widział wcześniej (jak ja ) niech podziwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Listopada 2015 Autor Share Napisano 9 Listopada 2015 Dziękuję bardzo, miło mi, że ktoś wrócił do mojego modelu. To przypomniało mi, że trzeba wstawić zdjęcia z podstawką. Powinno się udać w najbliższym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Fajny model. Jedynie podkowa wyszła jak od słonia . Ale całość super jak na tą skalę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Modelik piękny razem z podstawką i figurantami, miałem tą przyjemność oglądnąć go osobiście. Piękny...ale to normalka u Endiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi