slawekmalysek Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Te szmatki zdejmij jak możesz. Bedzie lepiej. Ktoś może powiedzieć co jest nie tak z tym napisem? Sam będe go klecił to wolę wiedzieć. to łatwe błędnie odwzorowano rosyjskie "i" kup żywicę z LZ ok. 19zeta i problem z głowy a zestaw uatrakcyjni model ew. możesz/można kupić silnik i w zestawie jest też osłona+chłodnica ale toto kosztuje już stówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2012 Witam. Po bardzo długiej przerwie jestem z powrotem. Udało mi się dokończyć traktorka. Dojdą jeszcze kanistry i skrzynka. Potem go galerii i na tym koniec. Poniżej fotki Co wy na to ? ? ? Chyba go za bardzo nie zepsułem ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Pięknie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Eeeee koledzy wyprzedzili mnie z wypowiedzią... pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Dałeś do pieca Efekt pracy z pigmentami bomba Jak uzyskałeś efekt 'mokrego' błota/pigmentów? Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Malowanko super ...ale to o czym pisałem wcześniej-błąd w pisowni jest baaardzo ocz.....liwy co psuje moim zdaniem efekt twojej pracy pozdr Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Piękna paskuda. Miałem go zrobić w lutym ale obejrzałem Twoje fotki i chyba nie wytrzymam. Nie ukrywam, że będę się wspomagał fotkami z tego wątku: http://www.migproductionsforums.com/phpBB3/viewforum.php?f=33&sid=a3c6c0fd52a170466b9c2d93196c9789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Za...sty I ten błąd wcale nic tu nie psuje ,99% ogladających model o tym nie bedzie wiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Jasne, że ta literówka nic nie psuje, jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Wybitny, esencja sowieckiej estetyki przemysłowej zawarta w samym obiekcie a zarazem perfekcja wykonania jego miniatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Wszystko już zostało napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Wybitny, esencja sowieckiej estetyki przemysłowej To miało działać a nie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Wybitny, esencja sowieckiej estetyki przemysłowej To miało działać a nie wyglądać No właśnie, miało działać. A jeśli już to nie nie przemysłowej tylko ciężkiego przemysłu kolejowego hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Ciągnik pięknie pobrudzony! Czekam na dioramkę pod spód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2013 Witam. Dzięki za wszystkie komentarze. Brodzenie wykonane techniką przedstawioną przez Przemka Mrożka na tym filmku Jedyną zmianą jaką ja zastosowałem to zamiast płynu engine grese ( czy coś w tym rodzaju ) użyłem Ak Fuel Stains zmieszanego z ciemnym pigmentem ( Burnt Umber czy Dark Mud ) i lekko rozcieńczonego benzyną ekstrakcyjną. Co do napisu to nie ukrywam, że poleciałem trochę na łatwiznę i nie przerabiałem tego. Ta żywica jest w ogóle dostępna w Polsce ? ? ? Jeśli nie to i tak nie miałbym do niej dostępu, bo kupowanie z zagranicy to dla mnie na razie czarna magia. Jeśli chodzi o dioramkę to plany się nie zmieniły czyli na pewno będzie, ale w trochę innej postaci niż na samym początku sobie ją wyobrażałem. Chyba na tym poście zakończę dział warsztatowy i kolejne postępy będą zamieszczane w dziale dioram, ale trzeba będzie poczekać, gdyż musi dotrzeć do mnie jeszcze działo oraz inne dodatki. Prawdopodobnie dalsze pracę rozpoczną się w połowie stycznia tak przynajmniej planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Ta żywica jest w ogóle dostępna w Polsce ? ? ? Jest i w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Ta żywica jest w ogóle dostępna w Polsce ? ? ? Jest i w Polsce. W większości sklepów modelarskich a cena banalna od 15 do 19 złociszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 to dajcie link do tego elementu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 to dajcie link do tego elementu http://www.jadarhobby.pl/lz-models-35407-135-s65-stalinetz-radiator-cover-p-28944.html sekund pięć w wyszukiwarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 to dajcie link do tego elementu Można kupić tu http://www.martola.com.pl/pl141/produkty46424/chtz_s_65_stalinets_radiator_correction_set albo tutaj http://www.jadarhobby.pl/lz-models-35407-135-s65-stalinetz-radiator-cover-p-28944.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi