bialy7207 Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Witam! Kolejna zapowiedż tym razem z GREAT WALL HOBBY:http://www.hyperscale.com/2011/reviews/kits/greatwalllmig29previewbg_1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Dla leniwych http://www.hyperscale.com/2011/reviews/kits/greatwalllmig29previewbg_1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Fotki testszotów http://s362974870.onlinehome.us/forums/air/index.php?showtopic=255187&st=0 Jeśli Yufei Mao bierze odpowiedzialność za ten produkt, to może naprawdę doczekamy dobrego dwudziestegodziewiątego w 48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 W widoku z boku i góry wygląda bardzo dobrze, napewno lepiej niż konkurencyjne modele w tej skali. Szkoda, że nie ma rzutu z dołu; obudowy silników i powierzchni między z nimi, a także wyglądu komór podwozia i ich pokryw - w tych przestrzeniach żaden z dotychczasowych modeli, bez względu na skalę, nie był poprawny. Miejmy nadzieję, że ten model będzie OK..., chociaż to nie moja skala, więc go nie nabędę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 Jestem pod wrażeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 zapowiada się niezły wypasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Ale za jaką cenę. Mówi się o 89 dolarach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Ale za jaką cenę. Mówi się o 89 dolarach... Rozumiem, że lepszy byłby Trumpeter za 48 $ ? Kurcze, i tak źle i tak niedobrze. Jak 'tania' firma wydaje model, to lament, że dziadostwo. Jak droga zrobi coś dobrego, to pretensje, że ... drogo. Ja wiem, każdy wolałby dobrze i tanio, ale... wiadomo jak jest. Nie ma co narzekać póki co. Poza tym trzeba poczekać na produkt finalny. Ale Panowie, gdyby to wydał Trumpek, to i tak pewnie niezbędne byłoby dokupienie różnych rzeczy za drugie tyle co model, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Absolutnie nie. To Ty napisałeś. Gdyby mi zależało na tym migu, to po zdjęciach (i wiedząc jaką mamy alternatywę), pewnie bym się długo nie zastanawiał. Jednak dla wielu model (nawet w 1/48) za ponad 200zł może być nie do przyjęcia. Moja informacja miała taki wydźwięk, aby ludzie sobie zdawali sprawę. Te rakiety wyglądają pięknie (jak patrzę na te od Academy), ale nic za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Weź i dla mnie jeden zestaw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Absolutnie nie. To Ty napisałeś.Gdyby mi zależało na tym migu, to po zdjęciach (i wiedząc jaką mamy alternatywę), pewnie bym się długo nie zastanawiał. Jednak dla wielu model (nawet w 1/48) za ponad 200zł może być nie do przyjęcia. Moja informacja miała taki wydźwięk, aby ludzie sobie zdawali sprawę. Te rakiety wyglądają pięknie (jak patrzę na te od Academy), ale nic za darmo. Sorry, źle Cię zrozumiałem. Co do ceny - faktycznie budzi szacunek. No ale, niestety, musimy się powoli przyzwyczajać. Na szczęście w tym przypadku to dobry model (najpewniej). Gorzej, gdy tyle kosztuję modele kiepskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Nowe fotki wyprasek pod adresem http://s362974870.onlinehome.us/forums/air/index.php?showtopic=255187&st=140 Tak jak nie jestem jakimś przesadnie wielkim fanem dwudziestkidziewiątki, to ten model po prostu muszę mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Ładnie ;) poziom detali jak w MiG-21 Eduarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 ten model kupię jak tylko taka możliwość zaistnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy7207 Napisano 27 Października 2012 Autor Share Napisano 27 Października 2012 Witam! Model jest chyba praktycznie gotowy:http://s362974870.onlinehome.us/forums/air/index.php?showtopic=255187&st=220 Miejmy nadzieje że wkrótce pojawi się w sklepach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 hmmm ... I have Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Tak jak przypuszczałem i pisałem w tym wątku: pokrywy główne komór podwozia lepsze niż u innych producentów, ale dalej skopane; to nie tak, że te wszystkie przetłoczenia biegną po prostych liniach i pod kątem 90 stopni - są bardziej skomplikowane. Jak dotąd najlepiej z tym poradził sobie stary Airfix w 1/72! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz BIS Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 pokrywy główne komór podwozia lepsze niż u innych producentów, ale dalej skopane; To prawda, duży błąd producentów modeli. Poniżej klapa z innego ujęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Model pojawia się w sklepach za granicą, cena ok 70$ Do tego jeszcze pewnie jakieś dodatki... Ja zostaję przy Academy, tym bardziej że mam już spory komplet blach i żywic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Koledzy moglibyście mi podpowiedzieć, który z Migów w 1/48 obecnych teraz na rynku jest lepszy tzn. ten od Eduarda czy od Academy (biorę pod uwagę zakup dodatków, chodzi mi o bazę). A może to to samo? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_Thorz Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Niestety dopadło mnie cło ale co tam, moge powiedzieć : Pierwszy!!!! Nie cwaniakuj, tylko podziel się z kolegami pierwszymi wrażeniami po legalnym "macaniu" zestawu Edytowane 11 Grudnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbychm Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 Niestety dopadło mnie cło ale co tam, moge powiedzieć : Pierwszy!!!! Rozumiem, że to były większe zakupy? Paczka przekroczyła "bezpieczny" kilogram? Podziel się z nami wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 "bezpieczny" kilogram? a co to jest? Paczka z plastikiem (np. Semtexem), która waży mniej niż kilogram ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbychm Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 "bezpieczny kilogram" - doświadczenia z RC wskazują w większości przypadków, że cięższe paczki są kontrolowane i odbiorca wzywany jest do przedstawienia nie tylko dowodu zakupu, ale także potwierdzenia przelewu przez bank lub payu celem wyeliminowania zaniżonych deklaracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy7207 Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2012 Witam! Dziś pojawił się "preorder" w LUCKYMODEL cena wraz z kosztami wysyłki przy kursie dolara z dnia 18.12 2012r to niecałe 237 PLN.Zamówienie oczywiście złożone! Korzystając z chwili pragnę życzyć Wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT oraz wspaniałych modeli w nadchodzącym roku. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi