Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W dniu 5.04.2024 o 00:03, Adams M1A1 napisał:

Jestem szczęśliwym posiadaczem ich nowego Dodge'a WC 51

Spadłem z krzesła i nie mogę się otrząsnąć z szoku- jak można wspierać Orków w ich wysiłku wojennym? Przekazywać im środki finansowe? No jak? Ja się pytam.

Napisano
1 godzinę temu, wprzybylak napisał:

Spadłem z krzesła i nie mogę się otrząsnąć z szoku- jak można wspierać Orków w ich wysiłku wojennym? Przekazywać im środki finansowe? No jak? Ja się pytam.

No to chłopak by musiał wszędzie na piechotę chodzić i musiałby przestać jeść polskie płody rolne , bo wachę i nawozy nadal idą do nas z tego kierunku.

Napisano
2 godziny temu, wprzybylak napisał:

Cały czas z RUS kupujemy węgiel, nawozy, metale szlachetne i ropę naftową... Pewnie jest jeszcze duuużo innych towarów, o których nie wiemy. Rozumiem, że jeździsz rowerem, prąd Tobie nie potrzebny, gaz tym bardziej... Bo uparcie nie dajesz ani złotówki na wsparcie agresora?

Napisano
2 godziny temu, wprzybylak napisał:

A no tak jak to robi chyba większa cześć Europy z największymi graczami na czele. Nie kupimy my to kupią inni. Jaka to różnica? 

• Like 3
Napisano

Nie oszukujmy się to czy ktoś kupi model zvezdy czy nie,  nie ma wpływu na cokolwiek poza własnym samopoczuciem. Ja sam nie kupię, ale kto inny kupi. Nie ma o co drzeć szat i zapełniać kolejnego wątku takimi jałowymi dyskusjami. 

• Like 1
Napisano
3 godziny temu, wprzybylak napisał:

Tak ,tak przyznaję się, zostałem złapany przez wprzybylaka ze spuszczonymi spodniami:oops: , ale temu wszystkiemu winny jest Piotrkur to on mnie do tego namówił,  judził : super części ,wspaniała plandeka , weź kup, kosztuje niecałą stówę no i okazałem się słaby i kupiłem:oops:. To fakt potem miałem wyrzuty sumienia że wspieram wysiłek wojenny kacapów i w ramach pokuty wysmagałem się kablem do Dremela i nie wypiłem wieczorem piwa przy oglądaniu filmu, ale wciąż myślałem jakby tu zadośćuczynić Armii Ukraińskiej i wymyśliłem że zrobię zakupy MiniArtu i Masterboxa w Moje Hobby za min. 300zł ale że wciąż gryzło sumienie, więc  dodatkowo zakupiłem blaszki fototrawione do ZiŁ-a 131 z ukraińskiego V-Modela, a jeszcze aby osłabić potencjał gospodarczy najeźdźców dałem do spiracenia (sklonowania) posiadane blaszki z Mikrodizajn, ale tuż za rogiem  czyha następna pokusa ten ZiŁ130 z posta powyżej dodatkowo ten paskudny Mikrodizajn wypuścił blaszki do niego aż strach pomyśleć co to będzie jak wydadzą tego ZiŁ-a 130 w wersji z wywrotką, chyba znowu okażę się słaby ale ja to naprawię znowu kupię MniArta i MasterBoxa  na Moje Hobby a dodatkowo obiecuję że nie będę wieczorem pił piwa przez tydzień ,co tam tydzień przez miesiąc obiecuję, wprzybylaku przebaczysz mi :cry:???????

• Haha 3
Napisano

Przepraszam nie mogłem się powstrzymać..

No ale tak na serio ostatnio miałem na warsztacie ich T-62, Typhoona VDV i Pantsira. Musze przyznać szczerz, że to co są w stanie osiągnąć tylko plastikem bez multimediów robi bardzo pozytywne wrażenie. Jest tylko jeden zasadniczy zgrzyt i to są elementy przezroczyste, nosz kurcze skąd biorą to tworzywo?

Napisano
5 minut temu, wprzybylak napisał:

Popieram, nie ma sensu wdawać się w puste kłótnie.

Myślałby kto . Kto pierwszy zaczął wprzybylaku??????? Wychodzi na to że jesteś tym trollem którego nie należy karmić:haha:.

Napisano
4 godziny temu, Adams M1A1 napisał:

Sorki że tak post pod postem ale wrzucę jeszcze widok blaszek z Mikrodizajna do tego ZiŁ-a 130 trochę podobne do ich wypustu dla ZiŁ-a 131 :

Szkoda, że te blaszki są trudnodostępne. Chętnie bym zrobił takiego Ziła w barwach Transbudu 🙂

• Haha 1
Napisano
1 godzinę temu, Paweł Czarnocki napisał:

Chętnie bym zrobił takiego Ziła w barwach Transbudu 🙂

A ja chętnie bym tego Twego Ził-a zobaczył 😎

• Haha 1
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Paweł Czarnocki napisał:

Szkoda, że te blaszki są trudnodostępne

Bez problemu kupisz na ebayu od sprzedawcy z Kazachstanu. VAT pobierają od razu przy zakupie, potem tylko przy odbiorze na Postamcie* trzeba dorzucić 8,5 zł za odprawę celną.

*no chyba, że u Ciebie na kwadracie ktoś faktycznie doręcza przesyłki, a nie tylko podrzuca awiza do skrzynki...

21 godzin temu, Adams M1A1 napisał:

ale wciąż myślałem jakby tu zadośćuczynić Armii Ukraińskiej i wymyśliłem że zrobię zakupy MiniArtu w Moje Hobby za min. 300zł

W jaki sposób chcesz zadośćuczynić armii ukraińskiej kupując modele polskiej firmy w polskim sklepie?

Edytowane przez caughtinthemiddle
  • Like 1
Napisano (edytowane)
6 minut temu, caughtinthemiddle napisał:

Bez problemu kupisz na ebayu od sprzedawcy z Kazachstanu. VAT pobierają od razu przy zakupie, potem tylko przy odbiorze na Postamcie* trzeba dorzucić 8,5 zł za odprawę celną.

*no chyba, że u Ciebie na kwadracie ktoś faktycznie doręcza przesyłki, a nie tylko podrzuca awiza do skrzynki...

W jaki sposób chcesz zadośćuczynić armii ukraińskiej kupując modele polskiej firmy w polskim sklepie?

A podasz mi na złotej tacy nick sprzedawcy proszę ?  A nie...... już mam

Edytowane przez Paweł Czarnocki
Napisano
W dniu 13.04.2024 o 14:38, Adams M1A1 napisał:

Sorki że tak post pod postem ale wrzucę jeszcze widok blaszek z Mikrodizajna do tego ZiŁ-a 130 trochę podobne do ich wypustu dla ZiŁ-a 131 :

035558%20%D0%98%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F%20%D0%97%D0%B8%D0%9B-130_35.jpg

Zapowiada się ciekawie. Gdyby ktoś przypadkiem się skusił i nie potrzebował zawiasów do maski, chętnie odkupię.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Napisano
8 minut temu, Paweł Czarnocki napisał:

Oooooo ciekawe kiedy ten Goździk będzie ....

Popytaj Paweł w kwiaciarniach, powinny być dostępne 😎

• Like 1
  • Haha 2
  • 1 month later...
Napisano

Jest już dostępny w Polsce Goździk Zvezdy, kalki akcent polski a więc syrenka i tablice rejestracyjne, koła wytłoczki Zsrr, nie ma Polskich. Cena ok. 150 zł.. Wykonanie, to jest ich nowa seria więc wydaje się być na światowym poziomie, gąsienice i pojedyńcze i fragmenty w całości ,,

image.jpeg.05258fc5c0a13ec2244fe083518b303f.jpeg

• Confused 1
  • 3 months later...