Robert Ostrowski Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 No Robert twoje prace w pancerce zawsze mi się podobały tak jak i ta teraz Świetnie dobrane kolory plus wykonanie malunku... cała reszta zabiegów też na wysokim poziomie... nie widzę niczego za co można byłoby się przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Co klasa, to klasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Piękny i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 rewelacji najbardziej mi się podoba stonowanie koloru kamuflażu a i cała reszta bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Witam. Model prezentuje się świetnie. Jedyną rzeczą, która mi trochę nie pasuje to błoto. Jest za żółte jak dla mnie. Reszta wykonana na bardzo dobrym poziomie. Rewelacyjnie wyszło Ci malowanie, zacieki i obicia. Rdza na tłumiku również wgląda realistycznie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Kolejna udana produkcja. Co do koloru błota, to jest ok może to miało być nie tyle błoto co obeschnięty piasek. Przy odpowiednio chropowatym podkładzie i przy jego odpowiedniej spójności (czasem zawiera drobinki gliny) potrafi po wyschnięciu dać porządną skorupę. Dla mnie klasa i to do tego w jednym z jak dla mnie najładniejszych pojazdów II WŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Bardzo fajny, stonowany, bez szaleństw ale trzyma klasę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 No i fajnie to wyszło. Jak dla mnie te jasne pigmenty są w sam raz.Dodało mu to troszkę urozmaicenia w wyglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Miód malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Tak patrze i przydała by się podstawka czy makietka jakaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 Bardzo ładnie pomalowany model. Dobrze, że nie jest przesadnie poobijany. Duży plus za to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Wzorcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Ogólnie bardzo fajny. Jednak mam małe zastrzeżenie co do brudzenia - nie podoba mi się. Wyszło podobnie jak w KW tylko, że nie jest różowate na szczęście. Wygląda jakbyś ciapnął losowo jakieś grudy czegoś. Może się czepiam, ale mam wrażenie, że masz opory przed bardziej zdecydowanymi technikami. Niemniej do super modelu by się nadawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2012 Dziekuje wszystkim za opinie Kilka lepszych fotek jeszcze udało dzisiaj sie pstryknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Kurcze... Jak nie lubię tego pojazdu/brzydala, tak ten mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 18 Grudnia 2012 Share Napisano 18 Grudnia 2012 Ładny mimo wszystko brudzenie ok takie miejskie.Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 No Robert kolejne cacko! Taki jak lubię, sterany życiem ale nie za bardzo. Zresztą uwielbiam Hetzera - może za jego brzydotę? To tak jak VW "Garbus", jest tak brzydki, że aż piękny! Jest tylko jedno ale, jednak prościutkie do usunięcia. Antena nie jest tam gdzie powinna być. Gniazdo anteny to to cholerstwo nad mocowaniem łomu na prawej burcie na skośnej płycie kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2012 No faktycznie za duzo chyba juz czasu przy tych modelach spedzam bo tak prostego babola zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 W sumie drobiazg do usunięcia w 5 minut. Może nocami śpij zamiast...... no ten modele kleić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Świetna praca! Genialnie dobrane kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi