Woit Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 Witam, chciałbym zaprezentować Wam szybki projekt, niejako świąteczny. Podczas dzisiejszych prac domowych, wpadł mi do głowy pewien pomysł: Nie namyslając się dlugo przystąpilem do dzieła. Najpier wyrabiamy i formujemy budulec. Pierwsze przymiarki: oraz cięcia: Konstrukcja gotowa, teraz podkład jajeczny, aby uzyskać, ładną połyskującą powierzchnię. i do piekarnika po ok. 10 minutach mamy gotowy płatowiec do nanoszenia oznaczeń i z"washa"owania całości A oto i efekt końcowy Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i wszystkiego najlepszego w nowym roku Życzy Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 Robienie modeli od podstaw to najwyższy kunszt modelarski. Chylę czoła, Tornado wyszedł rewelacyjnie. Wesołych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 W tytule wątku należy podać skalę. Poza tym nie mam uwag do wykonania, może kokardy trochę za mało niebieskie i wydaje się to Tornado trochę takie włoskie. Nowe materiały w modelarstwie, nowe smaki. Ten kierunek ma jak sądzę dużą przyszłość. Dość z niestrawnymi tworzywami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobain Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Model świetny tylko kalka na lewym skrzydle troszkę słabo siadła ale cała reszta ok Wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 KALKI SUPER! Spokojnych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Pyszny pomysł i świetne świąteczne poczucie humoru Wykonanie dobre, widać sporo detali. Ciekawe czy ten model jeszcze istnieje...? Wesołych Świąt (choć może i mi jakaś mała aktualizacja w tym czasie się uda..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 a owiewka nieprzezroczysta ... oj. leniu nie chciało się robić wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 A ja się pytam: gdzie są napisy eksploatacyjne? Podobają mi się takie świąteczne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 W piecu wygląda najbardziej bojowo wśród towarzyszy Ekstra! Wesołych Świąt! K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2012 Dziękuję za wszystkie uwagi. Skala to 1/144, obiecałbym poprawę zauwazonych mankamentów ale nie wiem czy jak wrócę do domu to będę miał co jeszcze poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 a przewidujesz zestaw waloryzacyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2012 a przewidujesz zestaw waloryzacyjny? Eduard wymiękł, ale Grycan podjął rozmowy i jakieś dodatki ma wypuścić, ale to dopiero latem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Super, ale liczyłem na połączenie obu części. Co nie zmienia faktu, że całość jest super, choć trochę za bardzo się świeci, Tornada są bardziej matowe. Radosnych Świąt Narodzenia Pańskiego dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi