Robert Ostrowski Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Gotowy do oceny.Nie sponiewierany bo takie było załozenie . Zapraszam do ogladania i krytykowania. Edytowane 28 Stycznia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Piękny czyścioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Tu niema co krytykować , a model wygląda wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Nie znam się na czołgach ale wykonanie bardzo mi się podoba Swoją drogą fajnie, że nie ograniczasz się tylko do samolotów bo zapewne można w ten sposób poznać wiele ciekawych technik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Na sam koniec przetarłeś gęsi srebrnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2013 Na sam koniec przetarłeś gęsi srebrnym? Tak humbrol 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Bardzo mi się podoba Panie Robercie gąski i szare naloty -poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Jak zwykle model najwyższej klasy gratulacje, A gąsienice obłędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Na sam koniec przetarłeś gęsi srebrnym? Tak humbrol 11 No właśnie tak wygląda. Moim zdaniem lepiej by było jakbyś pomalował gąski na zasadniczy kolor, przetarł ale lepiej metalizerem i wtedy przypigmencił. Nadmiar byś spokojnie starł paluchem z bieżnika. Ogólnie tank fajny. Można by pociągnąć dla urozmaicenia jakimś tłustym zaciekiem po tyłku, nawet przez ten kurz, ale to już kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Super! Kawuszka piękniuszka (no co, rym jak rym ;-) To jakiś egzemplarz muzealny, defiladowy, wystawowy (w sensie tych malunków na wieży)? Ponadto od dłuższej chwili nie mogę wyjść z podziwu nad zdjęciami. Powaliły mnie zupełnie na ziemię swą głębią i ostrością. I zgaduję, że idealnie oddają kolorystykę modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Świetny! A zdjęcia powalają! Jak robiłeś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Model zdecydowanie udany. Jak ktoś wcześniej zauważył gąsienice to najmocniejsza strona bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Wielkie dzieki za dobre słowo Jak robiłeś zdjęcia? "studio" lampy Robione Sony Alfa 700 z kitowym szkłem ,swoim Nikonem D90 z 35mm 1.8 nie moge focic bo w body nie ma wejscia nawężyk do lamp a i bym zapomniał foty prosto z puszki bez fotoszopa jedynie tylko kontrast podkręcony co dało też negatywny efekt w przerysowaniu otarc srebrnym humbrolem Edytowane 29 Stycznia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Nie lubię tych żółtych cudaków i jak wstawiam to zazwyczaj dwa ten lub ten , ale tutaj to już nie mogłem się powstrzymać Tym to mnie zabiłeś "studio..." A z tym się zgadzam Ogólnie tank fajny. Można by pociągnąć dla urozmaicenia jakimś tłustym zaciekiem po tyłku, nawet przez ten kurz, ale to już kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 No bracie! Rewelacja, szykuj się na następny. W drodze KW-1 z odlewaną wieżą i ciężkim kadłubem typu C. Kamuflaż jak ustaliliśmy zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Bardzo dobry model! Bez przegięcia, akuratnie, kurz stepowy jak prawdziwy. Jedyne co możesz jeszcze poprawic, to wytrzec do metalu zęby kół napędowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 To jakiś egzemplarz muzealny, defiladowy, wystawowy (w sensie tych malunków na wieży)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Ależ skąd jak w warsztacie pisaliśmy z Robertem w pełni bojowy wóz z jednostki liniowej. Dlatego malowanie takie jest niesamowicie rzadkie i ciekawe jak na warunki "sdziełano W CCCP" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Świetny, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Popieram Kolegów wyżej, śliczny czyścioszek Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Podzielam zdanie kolegów- świetny model, gratulacje. Mam tylko jedną uwagę, ta kalka z gwiazdkami, kółeczkami i trójkątami chyba nie siadła tak, jak powinna, błyszczy się folia z podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amras Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Rewelacyjny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italerii Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Świetnie wykonany model. Bardzo dobra charakterystyczna dla wschodniego klimatu eksploatacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Bardzo mi się podoba, jedyne co warto zrobić to mu koła "wyszlifować" w miejscu kontaktu z gąskami. Szkoda, że żadnej podstawki nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi