Gerd Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Projekt 1PSBS doczekał się galerii. Sprawa właściwych kół trailera, opisywana w wątku warsztatowym viewtopic.php?f=87&t=35913 pozostaje cały czas otwarta i z pewnością doczeka się szczęśliwego zakończenia. Tym czasem zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Znakomitość pod każdym względem, tematycznym, modelarskim, malarskim, fotograficznym... Na pewno jeszcze nie jeden raz tu zaglądnę, żeby pozachwycać się szczegółami, których nie sposób wszystkich obejrzeć przy pierwszej wizycie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Znakomitość pod każdym względem, tematycznym, modelarskim, malarskim, fotograficznym... Na pewno jeszcze nie jeden raz tu zaglądnę, żeby pozachwycać się szczegółami, których nie sposób wszystkich obejrzeć przy pierwszej wizycie.Gratulacje Nic dodać nic ująć, gratulacjie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Podpisuję się do stwierdzeń kolegów. Takie obrazki to mogą w kompleksy wpędzić . Ech kiedy moje figsy będą tak wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 rewelacyjny temat, swietna praca. figurki może trochę słabsze, rzuca się w oczy mocny wash. tak czy siak całość znakomita. ku chwale Ojczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 piekne ,temat i wykonanie ,wielkie brawa ps.nie podobaja mi sie dwa zdjęcia :pierwsze i ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Bardzo mi się podoba. "Parowóz z wagonami" super. Figurki też mi się podobają, a z Robertem zgadzam się co do zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erolek Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Odjazd w ciapki. Kibicowałem od początku i jak zwykle się nie zawiodłem. Widzę po oznaczeniach, że chłopaki z kompanii dowodzenia 1SBS zapierniczyli przyczepkę ze szwadronu regulacji ruchu 1 Dywizji Pancernej. Pewnie jeszcze w Szkocji... ;-) Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Kawał dobrej roboty. Jest na co popatrzeć. Fotomontaż już nieco gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Bardzo fajna scenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 To co napisał Andrzej. Kolory figurek za bardzo intensywne i za mocne. To mi się nie podoba. Plus za wykonanie całej reszty i duży plus za polski temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Lutego 2013 Autor Share Napisano 7 Lutego 2013 Dziękuję Panowie za zainteresowanie. chłopaki z kompanii dowodzenia 1SBS zapierniczyli przyczepkę ze szwadronu regulacji ruchu 1 Dywizji Pancernej. Taaak, zastanawiałem się kto i kiedy się zorientuje że 'czarne 43' to kompania żandarmerii 1DPanc, swoją drogą takie trofeum... Aby było zgodnie ze 'scenariuszem' dywizjon artylerii lekkiej powinien mieć 'niebiesko-czerwone 42'. Coś jak na zdjęciu. Trailer padł ofiarą najgorszego doradcy modelarza, pośpiechu. Dawno temu kupiłem (w Pelcie) zestraw SK- Model (dawniej Heller) z przepięknej urody rysunkiem pana Jarosława Wróbla z Jeepem 1SBS. Teraz apel: ludzie nie kupujecie tego! Świadom jego miernoty zrobiłem to z dwóch powodów dla jak się później i teraz ponownie okazało makabrycznych kalkomanii i dla pudełka które ma do dziś. Bardziej niż na Jeepie zależało mi na arkuszu kalkomanii które częściowo nie bez problemów wykorzystałem w tym projekcie. Koniec końców oznaczenie 'czarne 109' - kopmanii dowodzenia na Samochodzie chyba, zostanie ale 43 na 42 trzeba zamienić. Będzie powód wrócić do Galerii i zameldować zmiany. To co napisał Andrzej. Kolory figurek za bardzo intensywne i za mocne. To mi się nie podoba. Plus za wykonanie całej reszty i duży plus za polski temat. Jeśli jesteśmy przy figurkach to powiem tak, macie Panowie rację, mam tendencję do przejaskrawiania barw, choć na żywo są nieco delikatniejsze. Figurki były malowane akrylami i przyznaję muszę jeszcze poćwiczyć żeby nie wyglądały jak 'wycięte z komiksu'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 , cieniowanie mundurów żołnierzy trochę za mocne, ale twarze wyszły zajefajnie. Gratulacje, jest na co popatrzeć. i te szczur w pzrepuście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Tak jak pisałem w warsztacie Wielkie Brawa za wykonanie i oczywiście za temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Kapitalna scena...jeep jest zachwycający. kolorystyka i cieniowanie figurek już została dostrzeżona- może rzeczywiście je jakoś przytłumić...? Niemniej jednak całość budzi podziw!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi