KrzychuP Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Jest dobrze,a kiedy bierzesz się za Valentynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Jest dobrze,a kiedy bierzesz się za Valentynę?Jak skończy ten bo jak nie to porozmiawiam z nim po swojemu .Wygląda dobrze. A masz ją w całości czy dwóch kawałkach? Ciekawe jak ci malowanie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Myślę że o malowanie można być spokojnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Witam. Pięknie Ci idzie Grześku. A jednak te ruskie wynalazki mają swój urok. Czekam na malowanie, bo to co pokazałeś E-dziesiątką naprawdę zasługuje na szacunek. A więc czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Świetnie ci idzie, no i tempo masz ekspresowe. W kwestii malowania to może skusisz się na kamuflaż letni. http://img254.imageshack.us/img254/1539/bt7k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Marca 2013 Autor Share Napisano 20 Marca 2013 Jest dobrze,a kiedy bierzesz się za Valentynę? Jak skończy ten bo jak nie to porozmiawiam z nim po swojemu . Chyba muszę się zacząć bać,bo mam inne plany Dziękuję Panowie za wiarę w me skromne umiejętności. Markuz - za wysokie progi . Standardowe zielone z próbami cieniowania. Gąski gotowe (zostało je jeszcze dopieścić papierem ściernym). Wyglądają nawet nieźle (jak dla mnie).Są w dwóch częściach. Jutro odbieram lufę więc zabieram się za klejenie wieży. Muszę jeszcze dorwać debonder, przetrzeć gdzie trzeba i można będzie kłaść podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Witajcie. Po wypadku z wieżą tamki (rozpuściła się nie wiadomo jak w IPA) musiałem zakupić model zvezdy przez co czeka mnie jeszcze sporo roboty przy wieżyczce z niej. Może uda się wymienić jarzmo na lepsze. To,które jest na fotce to samoróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Listopada 2013 Autor Share Napisano 1 Listopada 2013 Witam po długiej przerwie spowodwanej totalnym brakiem czasu. By nie wyjść z wprawy coś tam podziałałem aerografem. Wzorowałem się na MIGowym bt. Podziałałem trochę olejami, obecnie robię obicia i wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Bardzo fajna modulacja Mam nadzieję, że na Locuście mi wyjdzie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Dobra modulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paranoid Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Witam, mam jedno pytanie co do warsztatu. W jaki sposób wykonałeś na przodzie te ślady zarysowań? Bardzo mi się one podobają, widziałem je na wielu modelach tutaj pokazywanych ale nie znam sposobu ich wykonania. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Świetne malowanie. Może byś tak troszkę przyspieszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Listopada 2013 Autor Share Napisano 1 Listopada 2013 Dzięki wielkie . Rysy to zasługa pędzla firmy Kozłowski N469-L 5/0. Długie włosie bardzo ułatwia malowanie zadrapań. Wszystko kwestia czasu Krzysiek - ostatnio z nim bardzo słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 ostatnio z nim bardzo słabo. Gdzie ty się edukujesz teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 2 Listopada 2013 Autor Share Napisano 2 Listopada 2013 Liceum klasa maturalna . Dalsze obijanie Powoli do jakiejś wprawy dochodzę w tym obtłukiwaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 (edytowane) Naprawdę dobre Ci te obicia wychodzą. Edytowane 2 Listopada 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Fajna robota, zieleń fajnie zmodulowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Doskonała robota. Co więcej dodawać. Wprawiasz w kompleksy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Współczucie, ja dopeiro za rok, tyle ze wy jeszcze jedziecie, przynajmniej będziesz miał najdłuzsze wakacje w zyciu. Naprawdę dobre Ci te obicia wychodzą. Jedne z lepszych jakie widziałem na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Zgadzam się z przedmówcami, obicia i modulacja wyśmienite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Pędzel firmy Kozłowski w Twojej ręcę czyni cuda . Zdjęcia to już osobny temat, bardzo ładnie widać detal ( szczególnie szkła lamp ). Brawo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 7 Listopada 2013 Autor Share Napisano 7 Listopada 2013 Dziękuję . Dziś odebrałem nowy sprzęt do fotek. Walczę dopiero z ustawieniami ale jest lepiej niż było ;). Muszę jeszcze w studio zainwestować. Powiedzcie coś jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 zajebiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 zajebiscie Mocno powiedziane, dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Planujesz jakąś podstawkę ? byś jakieś figury strzelił to grandprix masz wszędzie w kieszeni. No ładne Ci te zdjęcia wychodzą, wczesniej podejrzewam coś z balansem bieli miałeś, walcze z tym tak samo, bo zupełnie nie ogarniam fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi