micmal Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Dobrze jak zawsze. Dawałeś filtry z brązu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Listopada 2013 Autor Share Napisano 9 Listopada 2013 Dzięki wszystkim . Na razie nie mam czasu myśleć o podstawce i zadowolony będę jak tylko uda mi się skończyć sam model. W przyszłości pewnie jakąś podstawkę zrobię. Krzyśku - dawałem zielony filt z farby xf-5 (emalia tamki) z niewielkim dodatkiem umbry naturalnej. Zmalowałem dziś wieżę. Zdecydowałem się chyba też na zamontowanie anteny ( na razie na sucho). Muszę na wieży domalować białe oznaczenia. Można mu dać niemieckie krzyże ale chyba zrezygnuję z tego pomysłu . Mam też pytanie - czy krzyż na wieży jak tutaj pasuje do wersji z anteną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Rewelacja , jakimi farbami malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Bardzo efektownie zmalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Śliczna "betka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Nie jestem zwolennikiem przerabiania Niemców na aliantów i odwrotnie. Ale to twój model i zrobisz wg. własnego uznania. Się powtórzę - ślicznie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Można mu dać niemieckie krzyże ale chyba zrezygnuję z tego pomysłu . Twój wybór, ale ................. Lepszy to malowanie z września 1939 r. podczas najazdu na II RP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 15 Listopada 2013 Autor Share Napisano 15 Listopada 2013 Dzięki. Malowany zestawem AK do modulacji. Zostanie jak jest. Nie będę przerabiał na Niemca. Wyłożyłem się chyba na brudzeniu Gąsienice i koła jeszcze nie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Jak na mój gust to jest dobrze. Oczywiście trzeba będzie coś z górną częścią zrobić bo tak zostawić się jej nie da - za czysta w stosunku do spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Wyłożyłem się chyba na brudzeniu Nie żartuj, dodaj tylko troszeczkę ciemniejszych pigmentów punktowo plus mokre, oleiste ślady przy deklach od łożysk i będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vargien Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Wygląda genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Witam. Ogólnie jest super. Błotko ładne, ale ja bym go jeszcze odrobinę zróżnicował. Fajnie jak byś jeszcze pokombinował coś z tym zielonym, bardziej go zróżnicował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Listopada 2013 Autor Share Napisano 16 Listopada 2013 Dzięki ale nie mogłem się jakoś pogodzić z tym co było. Za dużo jak na mój gust. Zmyłem poprzednie warstwy i dałem trochę mniej Dla mnie chyba lepiej.Zróżnicowałem też kolory dając ciemne odcienie na dole wanny. Górę będę syfił na końcu. Wannę wolałem zrobić teraz,bo jak by coś nie wypaliło to będzie mniej co mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Też ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Oj Grzechu ujmę to tak - miodnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Elegancko, tylko nie zapomnij upierdzielić górnych powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Maja 2014 Autor Share Napisano 16 Maja 2014 Został mi ostani egzamin (wtorek), więc w przerwach coś tam zaczynam powoli dłubać. Kończę bt 7 i obecnie borykam się z tym co idzie mi najgorzej (brudzenie). Zastanawia mnie też czy nie ma zbyt dużego kontrastu między kolorami syfu na wannie a tymi na górze ? Ewentualnie zrobię brudzenie wanny jeszcze raz. Jak się uda to na Kraków się z nim wyrobię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Możesz zdradzić tajemnicę tego brudzenia?. "Strzelasz" z pędzla?. Podoba mi się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Dobry jest tylko te koła jakieś takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Maja 2014 Autor Share Napisano 16 Maja 2014 Na wannie piasek utrwalony fikserem, na to płyn ak i pigment. Koła mi nie wyszły. Będę je jeszcze raz brudził. Założyłem tylko do zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 To jeszcze dopisze bo dopiero teraz zauwazylem, czego nie zrobiles zaciekow jakichkolwiek, rdzy, rainsow, jednolicie tlo troche wyglada :> Ale i tak mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Masz chłopie talent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Maja 2014 Autor Share Napisano 20 Maja 2014 Dzięki. Podwozie chyba gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi