Konrad C Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Model wygląda rewelacyjnie . Ale mam pytanie jakich użyłeś pigmentów do brudzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Górna połówka rewelacyjna, dół dla mnie zdecydowanie za bardzo uflogany. To oczywiście moje własna opinia. Być może podstawka (ewentualna) będzie przyczynkiem do zmiany zdania. W każdym razie gratuluję pięknego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Marca 2013 Autor Share Napisano 10 Marca 2013 Model wygląda rewelacyjnie . Ale mam pytanie jakich użyłeś pigmentów do brudzenia . Dzięki ale co do brudzenia nie pomogę. Mam po prostu mieszankę kilku pigmentów w jednym pojemniku i nie pamiętam nazw. Górna połówka rewelacyjna, dół dla mnie zdecydowanie za bardzo uflogany. To oczywiście moje własna opinia. Być może podstawka (ewentualna) będzie przyczynkiem do zmiany zdania. W każdym razie gratuluję pięknego modelu. Wiem trochę przesadziłem ale skopałem mocowania błotników i błoto w pewnym sensie to zakrywa. Następny BT-7 będzie lepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Jest swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Świetna praca Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 A chciałeś rzucić to. Good job. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Podoba się i aż prosi się o podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Świetna robota Konrad. Może tym razem ta wersja; http://www.rcniko.pl/1_35_russian_tank_bt-7_model_1937_tamiya_35327,682,37279.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Model w twoim wykonaniu rewelka. Co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek1220 Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Bardzo fajny.Jakich farb użyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Świetny model i świetne zdjęcia. Mam dwa pytania. 1. Gdzie ma gąski ? 2. Jeśli jeździ na kołach, to koła powinny być mniej ubłocone,przynajmniej miejsca styku z nawierzchnią. bo przecież skoro nie ma gąsek, to znaczy, że jeździ po porządnych -szybkich drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Wspaniały Bardzo mi się podoba umorusanie dolnych partii i łańcuch z przodu, plamy oleju? na błotnikach trochę mniej, ale i tak wielkie gratulacje! Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Wyszedł świetnie. Zyskałby dodatkowo, gdybyś pokusił się o najprostszą choćby podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Urokliwy ten Twój BT, chciałoby się wręcz napisać śliczny Co oglądam fotki, to znajdę coś ciekawego, na co wcześniej nie zwróciłem uwagi. Mnie podoba się malowanie wieży (zacieki, przebarwienia), zwłaszcza boki oraz skrzynki po bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Na poziomie Szkoda tylko że zostawiłeś go w wersji kołowej bo wygląda niekompletnie, mogłeś zrobić przednią ośkę skrętną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 KOnrad pięknie się rozwijasz, może już czas odejść już od schematów? Kombinuj z łoszem,zostaw te smugi w spokoju...a błocko pokoloruj randomalnie. Model świetny, naprawde...ale jestes juz na etapie zostawiania w tyle reszty peletonu..naprawde eksprymentuj za cene modelu ! Ładnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Marca 2013 Autor Share Napisano 18 Marca 2013 KOnrad pięknie się rozwijasz, może już czas odejść już od schematów?Kombinuj z łoszem,zostaw te smugi w spokoju...a błocko pokoloruj randomalnie. Model świetny, naprawde...ale jestes juz na etapie zostawiania w tyle reszty peletonu..naprawde eksprymentuj za cene modelu ! Ładnie ! Dzięki wielkie! Aczkolwiek nie wiem jak tego dokonać. :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 naprawdę fajny model. idealny na zakończenie kariery... albo początek nowego etapu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi