SAGITARIUS Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Radosna twórczość barokowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Malunek bardzo ciekawy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Świetne ślady eksploatacji. Model broni się nawet w dużych zbliżeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Bardzo dobry model z jakiego to frontu camo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 "Afrykańczyk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Ojej! Jaki brudny! Jak poobijany i podrapany! Ta farba tak wypłowiała jakby na jakiejś pustyni stał. A zacieki..., fee... straszny flejtuch musiał dbać o ten samolot. Wcale, ale to wcale ten model mi się nie powinien podobać... a jednak jego malowanie się podoba i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Afrykańczyk Z dokładnością do pół świata. ;) http://en.wikipedia.org/wiki/Makin_%28islands%29 Model bardzo piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 No tak właśnie mi się skojarzyło malowanie z Aircobrą niedawno wrzuconą do galerii w podobnych kolorkach z tego samego frontu Im więcej patrzę na zdjęcia modelu, tym bardziej i bardziej mi się podoba kawał dobrej roboty z malowaniem zwłaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Właściwie powinienem był wrzucić ten link: http://en.wikipedia.org/wiki/Kanton_Island Tu naniesiono ten kamuflaż i na dole stronki można znaleźć zdjęcie lokalnego podłoża, które było przyczyną takiego malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Malowanie rewelacyjne, monterka zresztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Szok ! . Jak dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim, cieszy mnie to, że temat zaakceptowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Ładnie zmechacony choć barokiem bym tego nie nazwał,raczej po łódzku zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Właściwie powinienem był wrzucić ten link:http://en.wikipedia.org/wiki/Kanton_Island Właściwie to ja powinienem wcześniej to zrobić uprzednio przejrzawszy... A póki co : dla greatgonzo! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Ładnie zmechacony choć barokiem bym tego nie nazwał,raczej po łódzku zrobiony. Jak to jest po łódzku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Spit,Hurricane,Me-109i P-40....to moje ulubione sylwetki z okresu wojennego....Pięknie ci wyszedł ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Bardzo ładny model, do tego pokazany i omówiony w fajnej oprawie. Daj też proszę te fotki na jasnym tle, chyba model jeszcze na tym zyskuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Proszzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Właściwie powinienem był wrzucić ten link:http://en.wikipedia.org/wiki/Kanton_Island Właściwie to ja powinienem wcześniej to zrobić uprzednio przejrzawszy... A póki co : dla greatgonzo! Pozdrawiam! Kto wie, może kiedyś się upomnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Bardzo się przyjemnie ogląda te nowe foty. Model piękny i ma dużo fajnych momentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 raczej po łódzku zrobiony. Alt Ci się przytrzymał. Po ludzku miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Świetny jest, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Wcale.... naprawdę wcale mi się podoba Model imponujący, z dalszej odległości coś mi nie pasowało z śladach na dolnej powierzchni za kołami i przy kadłubie, ale zbliżenia pokazały, że to jest to !! ale też pokazały za mało życia we wnękach. Natomiast zbiornik !! Ten zbiornik to jest Zbiornik ! ma wszystkie zbiorniki pod sobą !! O innych nie będę pisał bo bym powtarzał. Dodam tylko, że pilot to sobie latał ale strzelać to nie przesadzał chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi