Piotrek.S. Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 PW wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 PW poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 PW poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salsa Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Witajcie, jestem w kontakcie z dostawcą, towar jest w trakcie przygotowania jednakże mam info, że może dotrzeć do mnie w 2 transzach więc podejrzewam iż finalizacja może się nieco przeciągnąć... KRYSTEK - tees - em - 434,00 - wpłata zaksięgowana /4xSu-7U 4xSu-7BMK BOMI21 - Piotrek.S.- 115,50 - wpłata zaksięgowana /1xSu-7U 1xSu-7BMK Cinekf1 - 115,50 - wpłata zaksięgowana /1xSu-7U 1xSu-7BMK cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salsa Napisano 4 Września 2013 Share Napisano 4 Września 2013 KRYSTEK - 115,50 - wpłata zaksięgowana /1xSu-7U 1xSu-7BMK tees - 115,50 - wpłata zaksięgowana /1xSu-7U 1xSu-7BMK em - 434,00 - wpłata zaksięgowana /4xSu-7U 4xSu-7BMK BOMI21 - 115,50 - wpłata zaksięgowana /1xSu-7U 1xSu-7BMK Piotrek.S.- 115,50 - wpłata zaksięgowana /1xSu-7U 1xSu-7BMK Cinekf1 - 115,50 - wpłata zaksięgowana /1xSu-7U 1xSu-7BMK cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 5 Września 2013 Autor Share Napisano 5 Września 2013 Na Jadarze pokazał się Su-7 BMK - pokazano instrukcję schematów malowania z.... Polskim 09. Taki numer nosił, owszem, ostatni z siedmiu BM-ów (O7 i 08 nie było), a tak ogólnie BMK nie były nigdy na wyposażeniu polskiego lotnictwa wojskowego. Chyba, że ostatnio odkryto, że 09 to był "bezłyżewny" BMK, ale nic o tym nie słyszałem. Mistrzowie marketingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 I na stronie Martoli pojawiły się zapowiedzi w większej ofercie z obiema wersjami Su-7 i Analogami. Na razie bez cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 W KS Model SU-7 BMK, 96 zł. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salsa Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 (edytowane) Udało mi się rozszerzyć zamówienie o 2 zestawy: Mikele - Su7-BMK RAV - Su7-U 63,50- wpłata zaksięgowana Edytowane 6 Września 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 Su-7U chciałem od samego początku, ale oczywiście się piszę na tę akcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salsa Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 Su-7U chciałem od samego początku, ale oczywiście się piszę na tę akcję. korekta: Mikele - Su7-U 63,50- wpłata zaksięgowana RAV - Su7-U 63,50- wpłata zaksięgowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salsa Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Lada dzień, (może nawet dziś) na modelsua.com mają się pokazać in-boxy. cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Lada dzień, (może nawet dziś) na modelsua.com mają się pokazać in-boxy. cdn Eee tam pilnujcie, na Hobbyterra BMK przynajmniej od jakiegoś czasu inbox jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 A schematy malowania na stronie Jadaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salsa Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Lada dzień, (może nawet dziś) na modelsua.com mają się pokazać in-boxy. cdn Eee tam pilnujcie, na Hobbyterra BMK przynajmniej od jakiegoś czasu inbox jest. Jest tylko BMK, a ja napisałem : in-boxy (liczba mnoga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salsa Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Suczki przybywają do Polski w najbliższy weekend. Zanim otrzymam przesyłkę, upłynie kilka dni, do tego moja procedura wysyłkowa + czas dostawy, w sumie jak by nie liczyć - jeszcze co najmniej 2 tyg oczekiwania. No ale rozumiem, iż tak jak ja, wszyscy uczestnicy transakcji są spokojni i cierpliwi... cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 czekamy cierpliwie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Już odgrzebałem wszystkie kwity do Suczki Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 A jak nie zrobicie potem warsztatów, to się Wam powinno te Suczki zabrać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 11 Września 2013 Share Napisano 11 Września 2013 A jak nie zrobicie potem warsztatów, to się Wam powinno te Suczki zabrać!!! Nie dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 W Poniedzialek modele beda wyslane do kolegi salsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 W Poniedzialek modele beda wyslane do kolegi salsa Przepraszam... Wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 19 Września 2013 Share Napisano 19 Września 2013 Pierwszy ujawniony, szczęśliwy posiadać modelu Su-7U: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 19 Września 2013 Share Napisano 19 Września 2013 Ile tam jest tych ramek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 19 Września 2013 Share Napisano 19 Września 2013 12 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi