Dumo Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) ERROR404 Edytowane 4 Stycznia 2023 przez Dumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Model przepiękny. Szczególnie podoba mi się plandeka. Wygląda jak prawdziwa. Rzekł bym, że dawno nie widziałem tak realistycznie wyglądającej plandeki !! I na koniec takie pytanko. Czemu ten samochód ma takie wielkie koła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Bardzo ładny brzydal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Kapitalny model warsztacik również ciekawy. Szkoda, że szoferka wymagała tyle pracy z dopasowaniem, ale efekt końcowy wyjątkowo realistyczny, plandeka rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Ależ brzydal! Za to wykonanie - prima sort! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Rafał bardzo ładnie ci wyszedł. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Witam! Czad i wymiatanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Bardzo nietypowy pojazd i super wykonanie. Jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Super go zrobiłeś . Ja bym się zapytał jak pomalowałeś wnętrze paki bo efekt mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Bardzo miły w odbiorze, wykonanie jak zawsze u Ciebie na wysokim poziomie. Dzięki za relację z budowy i info o samym modelu. Pzdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Świetny model, a plandeka rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Świetna praca Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Świetny model, a plandeka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Stary , czekam aż pociśniesz coś większego jak Moser albo Leopold. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 Naprawdę efektowny,ja tam bym go gostkowi nie oddał , dołączam się do przedmówców plandeka miód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Świetna sprawa, ale model zasługuje na jakąś winietkę chociażby ;) Wieeem, myślenie życzeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Gratuluję świetnej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Września 2013 Autor Share Napisano 9 Września 2013 Dzięki wielkie za zainteresowanie tematem i miłe słowa Winietki niestety nie będzie, model został wysłany do klienta w czwartek. Stary , czekam aż pociśniesz coś większego jak Moser albo Leopold. Uuuu to się naczekasz, ja nie lubię tych kolosalnych konstrukcji i nie mam gdzie tego później składować. Jedyne na co mam chęć z tych większych rzeczy to E100 ale planuję go dopiero w nastepnym roku. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki, ja wracam do budowy ziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Witam. Model rzadko spotykany i świetnie wykonany. Plandeka wygląda jak prawdziwa, ale chyba brakuje tego ,,Dumowego" czegoś. Jak dla mnie za mało brudzenia, ale to tylko moje zdanie. Poza tym ciężarówka wyszła Ci przednio, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Października 2013 Autor Share Napisano 24 Października 2013 Wiesz co Wojtek zbytnio nie mogłem poszaleć bo miałem wytyczne na ten model. Gdyby było to "Dumowe" coś to by był upierdzielony po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi