adamkijak Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Witam Dzień pierwszy z warsztatu tego potwora, zamierzam zbudować wersje Amerykańską i jak zdąże na Telford to postawie go na M1070. In box-ów w sieci jest już pare, więc nie będe robił zbędnych zdjeć. Do tej pory (czyli w pół godziny od otwarcia pudła) złożyłem tyle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Nie napiszę, że zasiadam w pierwszym rzędzie, bo nie trawię tego idiotycznego tekstu Napiszę za to, że na pewno będę tu zaglądał, bo wiem co potrafisz wyczarować z zestawu do budowy modelu Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Kibicuję! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 9 Września 2013 Autor Share Napisano 9 Września 2013 Bedzie taki: albo taki: I bedzie na takim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 To ja bym proponował tego z kratami... wygląda bajerancko Swoją drogą to po co były te kraty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 9 Września 2013 Autor Share Napisano 9 Września 2013 To ja bym proponował tego z kratami... wygląda bajerancko Swoją drogą to po co były te kraty?? Przeciw RPG, tak samo jak żydek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Szybki jesteś. Mnie sklejenie tej samej bryły zajęło 2 godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Nowy warsztat Adama więc zasiadm w górnych rzędach, zeby miec lepszy widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Mam go w planach, to drugie z figurkami do mnie przemawia. Chociaż myślałem, żeby w gruzach zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Kiedyś ty go wyrwał? No teraz to już się zapowiada naprawdę super zestaw. Będziesz czekał na jakieś blachy czy lecisz jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Z pozdrowieniami dla Kubisza: Siadam obok Ciebie w pierwszym rzędzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Będę podglądać, bardzo lubię tę maszynę- robiłem taką ale w małej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 10 Września 2013 Autor Share Napisano 10 Września 2013 WItam Bazyl - Zamówiłem z Lucky Models i doszedł w poniedziałek (dowalili mi na granicy Vat i złodzieje z Royal Maila tez sobie dołożyli) Nie wiem jak sie fachowo ta część z tyłu nazywa, ale już złożylem. Producent przewidział możliwośc wykonania tej części ruchomej i tak też zrobiłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Nie wiem jak sie fachowo ta część z tyłu nazywa, ale już złożylem. Ripper, czyli zrywak. Ładnie idzie budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Kurde prawie jak transformers ładnie to wygląda... chce więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Pewno trochę kasy kosztował i zwietrzyli łatwy łup. Działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Nie siedzę w klimatach współczesnych pojazdów, ale chętnie popodglądam - Twój przerośnięty Bobcat jest wyjątkowo ciekawy, a na lawecie z ciągnikiem będzie wyglądał spektakularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 11 Września 2013 Share Napisano 11 Września 2013 Bob Budowniczy z takiego cacka by się ucieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 11 Września 2013 Share Napisano 11 Września 2013 A ja teraz zauważyłem kto sprawuje patronat nad twoim warsztatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 11 Września 2013 Share Napisano 11 Września 2013 Łeeee... jabłkowy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Września 2013 Share Napisano 11 Września 2013 A może raczej Papa Smerf ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 11 Września 2013 Autor Share Napisano 11 Września 2013 Przyjemniej się składa jak jest coś do picia, a Papa smerf już odpadł po jednym łyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 11 Września 2013 Autor Share Napisano 11 Września 2013 Witam z powrotem Kolejny etap skończony, tutaj bede musiał troche przysiedzieć jako że model jest nienajlepiej spasowany. Jak na razie model złożony na sucho: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 11 Września 2013 Share Napisano 11 Września 2013 W warsztacie M1070 nie widziałeś spychacza na lawecie a teraz zmiana zdania. Oczywiście na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 11 Września 2013 Autor Share Napisano 11 Września 2013 W warsztacie M1070 nie widziałeś spychacza na lawecie a teraz zmiana zdania. Oczywiście na plus. Wtedy mialem inne plany dla D9, nie mowiac o tym ze planowalem skonczyc M1070 juz 3 miechy temu. Plany sie zmieniaja, w sumie to moze na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi