Patterson Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Jakiś czas temu skończyłem takiego cudaka. Zestaw to stare Italeri, roboty co niemiara. Pak to AFV. PaK 40 RSO/01 Zestaw: Zapraszam do oceny. Cytuj
adamus Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Witam . Jak dla mnie , super . Kapitalna skrzynia ładunkowa , a burty rewelka . Cały zestaw prezentuje się wspaniale . Gratuluję . Pozdrawiam . adamus . Cytuj
odimichal Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Im dłużej go oglądam tym bardziej mi się podoba :-) Cytuj
GrzesiekW Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Cudo . Przez Ciebie rozgrzebałem swojego . Cytuj
bazylms Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Eleganckie wykonanie. Wszystko dobrane w odpowiedni sposób jak rolada, kluski i modro kapusta na niedzielny obiad. Nic tylko sycić wzrok. Cytuj
Desaxe Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Wykonanie cudne, malowanie i skrzynia z balsy to klasa światowa i już na PWM-ie to pisałem. Konkurs skończony, mogę otwarcie już przyznać, ze na Twojego RSO właśnie głosowałem - zdecydowanie najlepszy model w konkursie w ogóle i zasłużone I miejsce Cytuj
dr.Watson Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Super robota, świetne ślady eksploatacji. Też tak chcę umieć Cytuj
Rack Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Rewelacja... . Szyby pod wycieraczkami - super. Zacieki pod wycieraczkami - majstersztyk . Cytuj
wojtas Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Nie no kopaaraa opada.Swietne wykonanie;szczegolnie podoba mi sie tyl pojazdu,dzialo tez nie waskie.No i szyby KLASA. Zestaw prezentuje sie swietnie. Cytuj
Patterson Napisano 7 Listopada 2013 Autor Napisano 7 Listopada 2013 Wykonanie cudne, malowanie i skrzynia z balsy to klasa światowa i już na PWM-ie to pisałem. Konkurs skończony, mogę otwarcie już przyznać, ze na Twojego RSO właśnie głosowałem - zdecydowanie najlepszy model w konkursie w ogóle i zasłużone I miejsce Dzięki. Dzięki wszystkim za komentarze, bardzo cieszy mnie pozytywny odbiór. Cytuj
Marcon Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 Się pozwolę sobie przyłączyć do "achających" Gratulacje Cytuj
templess Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 Rewelacyjna robota modelarska. Całe mnóstwo detali i smaczków. Cytuj
Mierzu Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 Deski z czego robione? To plastik, czy drewno? Cytuj
slawekmalysek Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 Deski z czego robione? To plastik, czy drewno? Balsa Cytuj
Merten Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 Model absolutna rewelacja! Przyczepię się tylko do skrzynek z pociskami... Dlaczego są na nich napisy 7,5 cm KwK 40? To nie ta armata! Cytuj
Patterson Napisano 10 Grudnia 2013 Autor Napisano 10 Grudnia 2013 Tak, paka z drewna zrobiona. Model absolutna rewelacja! Przyczepię się tylko do skrzynek z pociskami... Dlaczego są na nich napisy 7,5 cm KwK 40? To nie ta armata! Dzięki. DML zbombił kalki, a ja zbombiłem drugi raz ich nie czytając. Kalka pochodziła z modelu Pak 40 DML, rzuciłem tylko okiem bez czytania i nie zwróciłem uwagi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi