Skocz do zawartości

PZL 104 WILGA 35 A 1:32

GEM

Rekomendowane odpowiedzi

Po zakończeniu warsztatu wypada pokazać efekt końcowy.

Ci, którzy śledzili warsztat to wiedzą, a dla tych, którzy trafili tutaj pierwszy raz informacja. Model wykonany od podstaw.

PZL 104 Wilga 35 A. SP-AFV z Aeroklubu Kujawskiego w Inowrocławiu.

Jak wyjaśniałem w wątku warsztatowym budowa przebiegała w dwóch etapach. To, co dzisiaj prezentuję to model wykonany z odlewów żywicznych. Już po zakończeniu pracy i przeanalizowaniu sugestii i uwag z warsztatu, że sylwetka jest trochę za niska, to znaczy, że kadłub powinien stać trochę wyżej na paluszkach, postanowiłem to poprawić. Myślę, że teraz wygląda to odrobinę lepiej. Ale mam nadzieję, że ocenicie to sami.

Zapraszam do galerii.

y8mp.jpg

yvn6.jpg

o8su.jpg

wfml.jpg

1hjb.jpg

7qg4.jpg

va7i.jpg

zygb.jpg

3jt9.jpg

e4y9.jpg

6s5u.jpg

uwnj.jpg

fceo.jpg

n68n.jpg

fcnt.jpg

skh5.jpg

5osg.jpg

f1dp.jpg

5zgy.jpg

8oym.jpg

Wszystkie Wasze sugestie i uwagi bardzo chętnie wysłucham.

Dziękuję wszystkim za dobre słowo i pozytywne przyjęcie.

Sebastian, czekałem i nadal czekam na dobrą pogodę, ale nie wiem czy w tym roku się doczekam.

Jarku z mojego modelu nic nie dało rady zrobić.

Tomaszu lać to będziesz w przyszłym tygodniu.

Przepięknie wykonany samolot.

Aby docenić pracę i piękno wykonania tego modelu trzeba zajrzeć do warsztatu.

Po przejrzeniu wszystkich kroków pokazujących jak od podstaw powstawała "WILGA" dopiero można uświadomić sobie jaka robota została włożona w to CUDO.

Można dostać kompleksów i pozostaje pozazdrościć takiego TALENTU oraz pogratulować .

bez komentarza....

widzialem na zywo w Telford...

gratuluje wyroznien.

wiem ze robiles odlewy z zywicy....jesli nie bylby to problem to chetnie kupilbym kopie zywiczna w celu zasilenia wlasnej kolekcji.

Jeszcze raz dziękuję za pozytywne uwagi.

W odpowiedzi na liczne pytania o możliwości zakupu tego modelu jako zestawu żywicznego to sprawa wygląda tak.

Ja wszystkie swoje matryce przekazałem Koledze Tomaszowi Bilkiewiczowi. I On przygotowuje w tej chwili zestaw do ewentualnej sprzedaży.

Dlatego ewentualnych zainteresowanych proszę o kontakt bezpośrednio z nim. Albo przez PW SAAB albo bilmodelmakers@interia.eu

Nie myślałem że będzie takie zainteresowanie.

Jeśli przekraczam zasady forum to przepraszam, ale ja tylko udzielam odpowiedzi.

Jeszcze raz dziękuję za pozytywne uwagi.

W odpowiedzi na liczne pytania o możliwości zakupu tego modelu jako zestawu żywicznego to sprawa wygląda tak.

Ja wszystkie swoje matryce przekazałem Koledze Tomaszowi Bilkiewiczowi. I On przygotowuje w tej chwili zestaw do ewentualnej sprzedaży.

Dlatego ewentualnych zainteresowanych proszę o kontakt bezpośrednio z nim. Albo przez PW SAAB albo bilmodelmakers@interia.eu

Nie myślałem że będzie takie zainteresowanie.

Jeśli przekraczam zasady forum to przepraszam, ale ja tylko udzielam odpowiedzi.

...jeżeli będzie taka możliwość,tooooo.......oczywiście dziękujemy za budującą odpowiedż

Firma Bilmodel Makers nie przewiduje sprzedaży modelu PZL-104 Wilga 1/32

dla osób prywatnych.

Model przeznaczony jest dla odbiorców instytucjonalnych.

W przypadku wpowadzenia modelu do sprzedaży detalicznej stosowna informacja zostanie umieszczona na Facebook Bil Modelmakers i Top Gun Models.

Z poważaniem

Tomasz Bilkiewicz

Bilmodel Makers

bilmodelmakers@interia.eu