gorlock Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Witam! Model Tristara z niewielką ilością dodatków w postaci blaszek Eduarda i gąsienic Friul. Postarzany chemią Mig/AK. I parę fotek na podstawce: Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Mikołaj - dla mnie rewelacja - normalnie mistrzostwo. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam. Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 2 Grudnia 2013 Share Napisano 2 Grudnia 2013 Ideał! podziwiam tak jak poprzednie Twoje modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Grudnia 2013 Share Napisano 2 Grudnia 2013 Ładnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 2 Grudnia 2013 Share Napisano 2 Grudnia 2013 wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 2 Grudnia 2013 Share Napisano 2 Grudnia 2013 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 3 Grudnia 2013 Share Napisano 3 Grudnia 2013 Witam . Bardzo ładny model . Pierwsza klasa . Trzecia fotka z podstawką - natura . Całość naprawdę super . Pozdrawiam . adamus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 3 Grudnia 2013 Share Napisano 3 Grudnia 2013 A jak długo go sklejałeś? Walczę teraz z wersją Ausf. B. Podział technologiczny Tristara jest mówiąc oględnie niezbyt fortunny... i mnożą się części i mnożą... Nie mówiąc o spasowaniu elementów.... Wiem, wiem- niejeden powie- malkontent, co to się rozbestwił Dragonem i Tamiyą... Różne już sklejałem, ale takiego potworka jeszcze nie... Tym bardziej chylę czoła przed efektem Twoich prac... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2013 A jak długo go sklejałeś? Całość budowy modelu zajęła mi kilka lat Dłubałem go w przerwach między innymi. Tak jak mówisz, spasowanie części było raczej kiepskie, plastik miękki a do tego trafiłem na kilka ramek w zestawie, na których chyba ktoś usiadł zanim wystygły. Trochę się namęczyłem by wanna miała w miarę poprawną geometrię. No ale uparłem się i dobrnąłem jakoś do końca. Wersję B też mam w planie zrobić ale tym razem zdecyduję się chyba na Dragona z pługiem. W ogóle jak dla mnie czwórki z krótką lufą mają swój urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sever Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 Niesamowity, zbieram szczęke z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 Tak jak mówisz, spasowanie części było raczej kiepskie, plastik miękki ... W ogóle jak dla mnie czwórki z krótką lufą mają swój urok. Mikołaju, musiałem o to zapytać... bo jeszcze nie sklejałem Tristara i pomyślałem, że mam pewnie "zły dzień", albo jestem "przetrenowany" biorąc się za ten model... Więc trochę mnie uspokoiłeś. No i nie mam tyle czasu dla tego modelu... Co do "uroku czwórek z krótką lufą"... Mam jeszcze ze trzy w magazynie... i ani jednego Tristara-tylko Dragony... No, ale człowiek uczy się pokory wobec czasu i materii. Jeszcze raz gratuluję! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 Świetny! Jakiego aparatu i jakich nastawień używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 Pięeeeekny. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Lebioda Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 fajny, gratuluję efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 Sukces! Winszuję! Ale Sherman bardziej mi się podobał, bo wole amerykańskie pojazdy. Bardzo podoba mi się ubłocenie, a jestem teraz na podobnym etapie z jednym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2013 Świetny!Jakiego aparatu i jakich nastawień używasz? Aparat to najzwyklejsza tania cyfrówka Sony DSC-W520, tryb wysokiej czułości + namiot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 Świetny!Jakiego aparatu i jakich nastawień używasz? Aparat to najzwyklejsza tania cyfrówka Sony DSC-W520, tryb wysokiej czułości + namiot. To przy okazji pogratuluję także umiejętności fotografa. Oglądając zdjęcia stawiałem na jakąś lustrzankę za min. 4000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 5 Grudnia 2013 Super Moderator Share Napisano 5 Grudnia 2013 Fajniusi - co prawda nie moja branża ale efekt wyśmienity Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Dzięki fotce na stronie głównej tu trafiłem, ale nie żałuje, bowiem wykonanie tego modelu jak i tych w załączniku jest znakomite Masz świetny styl, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Co tu gadać, model pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 świetny! szkoda że Niemiec. Gratuluje udanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Witam! Ładny....i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2013 Witam! Dziękuję bardzo koledzy za wszystkie opinie i komentarze. Będą mnie z pewnością mobilizowały do dalszych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vargien Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Cudowny, wygląda jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi