Szydercza Gała Napisano 11 Czerwca 2022 Share Napisano 11 Czerwca 2022 Kiepski jest i tyle. Wszystkie łuki są kanciaste, idiotyczny podział, rzaczej dla kolekcjonerów niż do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tcl74 Napisano 15 Czerwca 2022 Share Napisano 15 Czerwca 2022 Pisałem do nich o te kanciaste łuki. Mieli poprawić, nie poprawili. Długo nie publikowali zdjęć mimo, że od dłuższego czasu sprzedawali model na swej stronie, teraz wiadomo dlaczego tak zwlekali. Teraz się biorą niestety za Soryu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 18 Czerwca 2022 Share Napisano 18 Czerwca 2022 O dziwo bez informacji na stronie aoshimy w większych sklepach online rozpoczęto preorder wznowienia myoko. Cena naprawdę atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 8 godzin temu, bsnt3k napisał: O dziwo bez informacji na stronie aoshimy w większych sklepach online rozpoczęto preorder wznowienia myoko. Cena naprawdę atrakcyjna. Próbowałem, za każdym razem wyświetla się info o nieprawidłowym adresie bez znaczenia czy usunę polskie znaki czy też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 (edytowane) ..com /1-350-scale-ijn-heavy-cruiser-myoko-aos04423 lub wyszukaj myoko w wyszukiwarce sklepowej Edytowane 19 Czerwca 2022 przez bsnt3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 https://www...com/1-350-scale-ijn-heavy-cruiser-myoko-aos04423 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 Pytanie czy można dostać jeszcze tego flajhołka do niego, bo sam model jak widać szału nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 Dalej to samo Powinienem się zarejestrować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 Panie Sławku nie wiem w czym ma pan problem. Model jest słaby. Ubogi w detale. Zestaw fototrawiony bez problemu powinno się kupić na eBayu lub u Chińczyków. Kusząca jest za to cena bo to prawie 8k jenów. Zazwyczaj ten model schodzi na rynku wtórnym za 12k-18k jenów. W zależności od tego czy sprzedawca sztucznie podbija cenę drugim kontem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 55 minut temu, slawekmalysek napisał: Dalej to samo Powinienem się zarejestrować? Jeżeli chce pan kupić model to oczywiście musi pan założyć konto na sklepie .. Model będzie czekał na dostawę i jak będą robić wysyłki to trafi do ich magazynu. Będzie miał pan wtedy możliwość wysłania go do Polski lub dokupienia innych rzeczy z ich sklepu tak żeby wysyłka rozłożyła się na kilka modeli np. Trzeba też pamiętać że w grę wchodzi tylko wysyłka morska. Czas dostawy od momentu wysłania to 4-6 miesięcy i z mojego doświadczenia muszę powiedzieć że paczki przychodzą w stanie idealnym. Muszą być dobrze układane w kontenerze w przeciwiwnatwie do tych lotniczych które są upychane w samolocie i często leżą w jednym miejscu z cięższymi paczkami. Niech pan napisze z czym konkretnie ma pan problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 Problemem jest brak akceptacji, czy wpisuję polskie znaki lub bez pojawia się info o błędnych danych do wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 A czy na pewno został wybrany właściwy kraj wysyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 Panie Sławku tak jak napisałem . To jest preorder i oni tego nie mają jeszcze fizycznie u siebie w magazynie. Dlatego zamiast wysyłka na adres polski zaznacza pan opcję żeby przechowali to panu w ich magazynie. Adres może pan sobie dodać w książce adresowej. Tak to powinno wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 (edytowane) ale w . można było od razu przy zamawianiu w preorderze zamówić wysyłkę, bez kupowania do swojego magazynu. moze teraz cos zmienili przy okazji zmiany layoutu strony (np. ja nie mam dostępu do swoich starych zamówień - tych wysłanych) Edytowane 19 Czerwca 2022 przez slamacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 (edytowane) Nie do końca. Zamówienia których nie mają fizycznie w magazynie zawsze trafiają najpierw na ich magazyn to przekierowuje automatycznie. Tu nawet masz czerwonym drukiem napisane. Najlepiej dodać wcześniej adres w książce adresowej i przejść do zakupu. Wtedy zamówienie automatycznie jest przekierowane na ich magazyn bez opcji wyboru i czeka na dostawę. Dalsza wysyłka i opłata za wysyłkę jest realizowana jak już będą mieli towar. To w sumie wygląda sensownie bo jeżeli przyszłoby do zwrotu pieniędzy to tylko za towar a nie za towar z wysyłką. Edytowane 19 Czerwca 2022 przez bsnt3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 Czyli zmienili domyślnie wrzucając preorder do twojego magazynu. Jestem pewien, ze kupowałem u nich w preorderze modele z wysyłką. Tylko koszt wysyłki był opłacany w momencie pojawienia się modelu w sklepie. Pamietam, ze tak było, bo funkcję magazynu (bardzo fajną i przdatną tak przy okazji) odkryłem dopiero po którymś zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 Wysyłka tego myoko ma nastąpić w październiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 20 Czerwca 2022 Share Napisano 20 Czerwca 2022 Myoko Aoshimy wcale nie jest aż tak słabym modelem. Z całą pewnością jest wyraźnie lepszy od typu Takao tego samego producenta, Oczywiście wymaga dobrych blaszek, ale która 350-tka ich nie wymaga? No i przede wszystkim jest, a szanse na to, że ktoś inny zajmie się tym tematem są nikłe. Co do paczek z Dalekiego Wschodu to jest różnie. Z mojego doświadczenia i te lotnicze, i te morskie mogą przyjść w bardzo różnym stanie, przy czym standardowo im większa paczka tam większe prawdopodobieństwo "gruchnięcia". Pamiętajmy też, że nie jest przecież tak, że ludzie ze sklepu wkładają je bezpośrednio do samolotu czy statku, a adresat sobie wyciąga. Po drodze jest jeszcze kilku innych pośredników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 22 Czerwca 2022 Share Napisano 22 Czerwca 2022 takie cos znalazłem ciekawe czy będzie modułowe i będzie można zrobić tez small one 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Czerwca 2022 Share Napisano 22 Czerwca 2022 Jest modułowe, na fejsie są fotki wyprasek, wydruków i blach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 22 Czerwca 2022 Share Napisano 22 Czerwca 2022 fajowo, jakos nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 Wejdź na profil Snowman Model, wszystko tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 Wygląda na to że aoshima wnowi wszystkie statki. Ruszył preorder Takao 1942 retake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 1 godzinę temu, bsnt3k napisał: Wygląda na to że aoshima wnowi wszystkie statki. Ruszył preorder Takao 1942 retake. Próbuję zamówić ale cały czas wyskakuje informacja o nieprawidłowych danych do wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 Poczekajmy ....dojdą do naszych sklepów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi