Jamat Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Witam wszystkich. Model zbudowany przy wykorzystaniu: Lufa i blaszki - Voyagera. Gąski - AFV Club. Kalkomanie - Echelona. Klamoty - Legend i własny wyrób. Malowany tamiyą a brudzony pigmentami, olejami i siuwaksami ak. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Ładny śmietnik i graciarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Śmietnik koncertowy Wcale nie jest zbyt kolorowy, jakby się ktoś czepiał A to, do czego ów śmietnik jest doczepiony, to naprawdę kawał świetnego modelu (brudzenie i inne ślady eksploatacji ). Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Ładnie. Pobrudzony jest ja też sklejałem tn model wyszedł troszkę gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Jeden z ładniejszych ostatnio pokazywanych modeli. Świetnie wyeksponowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Model klasa. Podoba mi się ten śmietnik, malowanie. Jedynie bardziej bym przeszlifował km wieżowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 10/10:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Dawno już nie widziałem tak dobrych detali na pace. Wszystko tam jest jak żywe. Jak prawdziwe. Śpiwór rewelacja , plastikowy kanister-żywy plastik ITP. Wspaniały realizm, Nie widać wasza, czy preszejdingu, olei i tp. Jest tylko prawda o przedmiotach ! Pół calówka powinna być bardziej metaliczna ,-)). Taka krytyczna uwaga. To bron. O broń się dba. Jak o nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomo Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Fajny a ten obwoźny market fajnie kontrastuje z dość stonowanym kolorem samego modelu. Bardzo ciekawy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Witam! Piękna, cygańska armatohaubica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Ze straganów wracają ? świetnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 W większej rozdzielczości jeszcze bardziej mi się podoba . Te skrzynki amunicyjne do M2 to Voyagera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Super maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 26 Lutego 2014 Autor Share Napisano 26 Lutego 2014 W większej rozdzielczości jeszcze bardziej mi się podoba .Te skrzynki amunicyjne do M2 to Voyagera ? Nie. zestaw legend LF1163. Karabin został przetarty gun metalem ale na zdjęciach tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Rzeczywiście jeden z lepszych ostatnio modeli. Do tego naprawdę dobre zdjęcia, przyjemnie się to wszystko ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi