SAW Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Ja w Telford na pewno się pojawię na jeden dzień. Oj znów pójdzie trochę kasyyy... bazylms ta wystawa w zeszłym roku była właśnie w dzielnicy Sutton Coldfield tak jak nazwa klubu. W tym roku przenieśli do innej dzielnicy mianowicie Walsall. To nowe miejsce. Od kiedy na niej bywam już chyba trzecie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 A widzisz, bo właśnie mi coś nie pasowało. Patrząc na fotki z satelity jakoś nie kojarzyłem miejsca. Martwi mnie trochę mało miejsc parkingowych, ale coś się wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 No to do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Mark Healy, autor bestselleru "Zitadelle: The German Offensive against the Kursk Salient 4 - 17th July 1943." zaprezentuje wyklad na temat bitwy pod Kurskiem w The Tank Museum w Bovington, Dorset. Sobota 17 Panzdziernika 18:30 - koszt £10. Jezeli ktos bylby zainteresowany, wiecej info i bilety sa na stronie Muzeum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 18 Września 2015 Share Napisano 18 Września 2015 Tradycyjne Toy Collector Fair w NEC Birmingham - niedziela, 27.09.15 Jak zwykle dla modelarzy tez sie znajdzie to i owo. Od modeli, farb i sprzetu po literature. http://www.thenec.co.uk/whatson/toy-collectors-fair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Kicha byla totalna dzisiaj. Troche modelarstwa z myszka, niewiele lteratury, jeszcze mniej chemii, zadnego stoiska typowo modelarskiego. Z mojej branzy posucha straszna, nie przywiozlem do domu nic oprocz poczucia rozcarowania. Natepny kiermasz 27 grudnia, w niedziele po Bozym Narodzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Za dwa tygodnie Telford - obowiązkowa impreza dla modelarzy. Ja już mam hotel na dwa dni załatwiony, więc będę cały weekend. Spotkania w okolicy Model Mastera, jak co roku zresztą. Liczę na starych wyjadaczy - Greif, Tremac, Christian oraz resztę z UK. Kto się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Ja się zapisuje jak zwykle na sobotę razem z kolegą Turecki-m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Obecny sobota I niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Obecny w sobotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 25 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 25 Października 2015 No ja jak zwykle obecny już od piątku do niedzieli o ile sobotę będę pamiętał ;) Jak ktoś ma ochotę się spotkać zbiórka ok 12.00 +/- studencki kwadrans na stoisku firmy MASTER. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 25 Października 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 25 Października 2015 Ja wiadomo, też będę :-) do zobaczenia chłopaki!!! ;-) Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 27 Października 2015 Share Napisano 27 Października 2015 Pokoj zalatwwiony, destylat bedzie, oj bedzie sie dzialo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 27 Października 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 27 Października 2015 Super! :-) Pozdro i do zobaczyska!!! Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Będę, B&B zabookowane, oby mi w pracy zdania nie zmienili co do wolnej soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Mam nadzieję, panowie, że nie zapomnicie o tych, co w kraju pozostali- i uraczycie nas solidną porcją fotosów ! O ile będziecie w stanie je wykonać, rzecz jasna...nie chcę ci ja wywierać niepotrzebnej presji , co to, to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Ja tez będę w sobotę wiec man nadzieje ze jakoś się tam znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Niestety... Miałem do wyboru albo Telford albo 18-kę brata. Wybrałem większe picie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Niestety... Miałem do wyboru albo Telford albo 18-kę brata. Wybrałem większe picie. ;) Jesteś pewien że dobrze wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Mam nadzieję, panowie, że nie zapomnicie o tych, co w kraju pozostali- i uraczycie nas solidną porcją fotosów ! O ile będziecie w stanie je wykonać, rzecz jasna...nie chcę ci ja wywierać niepotrzebnej presji , co to, to nie Oj tam napewno ktos zdatny sie znajdzie Lordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 29 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 29 Października 2015 Ale za jakość zdjęć nikt nie bierze odpowiedzialności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Ja sie pojawie w sobote tylko niestety gdyz wieczorem mamy gosci i w niedz nie bede wstanie dojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2015 Share Napisano 30 Października 2015 Niestety... Miałem do wyboru albo Telford albo 18-kę brata. Wybrałem większe picie. ;)Zonk, zła decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 1 Listopada 2015 Share Napisano 1 Listopada 2015 Ma ktoś może info czy w Telford będzie Pan od Friulmodel na stronie wystawy nic nie ma. W poprzednich latach też nie było ale Pan w soboty był. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Listopada 2015 Share Napisano 2 Listopada 2015 Nie, ale mam nadzieję że będzie. Mam chyba z 15 zestawów do wzięcia jak nie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi