Pasqual Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Moje dwa wyladowały w magazynie już środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 już miejsce w magazynku szykujęA ja pudła do zapakowania i dalszej wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Przywieźli białym Kamazem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Dojechał rejsowym autobusem. Jest na czym zawiesić wzrok. Bardzo ładny model. No, może uzbrojenia trochę za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Co w temacie? Cierpliwie czekam na kolejnego kurzozbieracza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Ja też przygotowałem lądowisko i czekam na przyjęcie "suczki" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Grześ, brak jakiejkowiek komunikacji społecznej...czyli, co się dzieje we temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Codziennie mógłbym wpisywać "czekam na przesyłkę" ale czy o to chodzi? 15 minut temu zajechał biały... bus i wylądowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 ,,Jezu jak się ciesze...,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Wyładunek i kompletowanie zestawów trwa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Gites, miód, malina... Pudełka "bendo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Jasne, ze pudła bendo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 lecę po piwko, trzeba to uczcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Pięknie i kierunek podobny w 1988 kolega sprowadził modele NOVO z Charkowa do dziś je mam sklejone i takie to były początki i kto by pomyślał, że z tamtego kierunku doczekam się takich ładnych Su. Jestem po prostu szczęśliwy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Jasne, ze pudła bendo Za to zdjęcie to już chyba rabatu w sklepach modelarskich nie dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Proszę, a podobno importowanie dużych ilości uzbrojenia bez zgłoszenia tego jest zabronione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Nie spodziewałem się, że aż tyle ich będzie . Czekam na swoją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Grzes,moje serce modelarskie się raduje na ten widok Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Za to zdjęcie to już chyba rabatu w sklepach modelarskich nie dostaniesz. Ale za to moze wzbudzic podziw w U.S. i U.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Za to zdjęcie to już chyba rabatu w sklepach modelarskich nie dostaniesz. Ale za to moze wzbudzic podziw w U.S. i U.C. No ale przecież to na własny użytek tylko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Panowie, informuję, że wczoraj w godzinach porannych wystartowały 21 samolotów Su-20 w celu rozlokowania po kraju. Na dowód pamiątkowa fotka Z powodów technicznych 5 sztuk startuje jutro rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Panowie, informuję, że wczoraj w godzinach porannych wystartowały 21 samolotów Su-20 w celu rozlokowania po kraju. Na dowód pamiątkowa fotka Z powodów technicznych 5 sztuk startuje jutro rano. Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 O 7.52 zgłosiły się na radiu i chwile potem zlandowały parą. Grześ, wielkie dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 O cholercia, ale szybko Wszystkie Suczki już w drodze, więc chciałem prosić o meldowanie czy wszystko w porządku po lądowaniu (z czym nieco uprzedził mnie em) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi