Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Marcin priorytetem jest ukończenie modelu na wystawę w Telford już za miesiąc. Podstawki to ostatnio problem logistyczny - nie ma ich gdzie i jak trzymać.

• 2 weeks later...
Napisano

Witam.

Pięknie to wygląda. Cały klimat I Wojny Światowej zamknięty w jednym czołgu... Jeszcze do tego stosowna podstawka i będzie miodnie

• 2 weeks later...
Napisano

Chyba mogę powiedzieć że skończony. Może jedynie dorobiłbym tłuste zacieki spod dekli przy zawieszeniu, ale nie wiem jak to się robi. Jedyne co mam to Fuel stain z AK.

A tak się model prezentuje:

DSCF6650.JPG

DSCF6651.JPG

DSCF6652.JPG

DSCF6653.JPG

P.S. Gęsi się ruszają i jedna się słabo do zdjeć ułożyła i dodatkwo będe musiał jedną odwrócić.

Napisano
Może jedynie dorobiłbym tłuste zacieki spod dekli przy zawieszeniu, ale nie wiem jak to się robi.

Zmiksuj ciemnego łosza razem z fuelstainsami i będziei ciemne i tłustawe , ładnie Ci wniknie w pigmenty . Popróbuj .

A co do czołka - jest MOC .

Napisano

Super wyszedł ,zapewne gdyby była stosowana podstawka i zdjęcie zrobione z odpowiednim tłem to trudno by było powiedzieć czy to model czy real .

Napisano

Nie musi być wypasiona, jakieś okopy, kilometry drutu kolczatego,kilka figurek, no klimat Wielkiej Wojny. Kawałek dechy z niewielka ilością terenu i zasiekami wystarczy.

Napisano

Albo podczas tankowania , trochę bambetli ,jakaś beczka i dioramka gotowa .

A do tego można by jednego fajfokloka co tankuje oczywiście Whippeta

• 2 months later...