enten Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 sory za ot: https://www.google.pl/search?q=whippet&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=msHGU9rUI7Ov7Abg9IG4Cg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=899#q=whippet+tank&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=cGwu3029bSN_LM%253A%3B-TB-hhSlxYlXmM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ramsdale.org%252Fwhippet.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ramsdale.org%252Fline.htm%3B444%3B325 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 Choć nie lubię takich konstrukcji, będę obserować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 "...mało casu kruca bomba..." W wolnych chwilach, których jest jak na lekarstwo trochę podłubałem. Miałem nic nie dorabiać, ale jak tak przeglądałem fotki w necie to zawsze coś się znalazło. Tak powstało trochę duperelków, jedne wyszły lepiej inne gorzej. Trzeba to teraz wszystko do kupy poskładać. Rozwaliłem także zawieszenie i z powrotem włożyłem koło zębate oraz podarabiałem co nieco aby gąsienica tak ciasno nie opasała konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Świetnie, że jednak zdecydowałeś się na wykonanie "samoróbek" . Fajnie wyglądają te części. Hmm, "akwaria" też do tego "muppeta" są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Tak, to dodatkowe zasobniki montowane z tyłu pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Widzę, że sporo trzeba się nadłubać przy tym modelu. Wygląda to bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lmk Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Zapowiada się ciekawie, zwłaszcza, że ten model to rzadkość w wykonaniu innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Piękna robota. Jednak tanki z wielkiej wojny mają coś w sobie. Gdyby nie 4 rozgrzebane warsztaty i masa pomysłów z większym priorytetem to pewnie wyciągnął bym swojego MkIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Nom szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Fajnie. No wiedziałem ze nie wytrzymasz i coś więcej dorobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2014 No bardzo ładnie Krzysiek! Ładne elementy podorabiałeś! Czekam z niecierpliwością na kolejne updaty! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Teraz będzie naprawde z doskoku. bo odświeżanie kuchni mam teraz na pierwszym planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 bo odświeżanie kuchni mam teraz na pierwszym planie. Jak skończysz swoją-wpadnij do mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Hind? Oj bardzo. Muszę mu wyrzeźbić drzwi do przedziału załogi, bo wszystko było tak skopane że zaszpachlowałem wszystko i tyle. Przy okazji usuwania starej farby znalazłem u nas w B&Q coś co nazywa się NITRO MORS. Usuwa farbe olejną w fantastyczny sposób. Po kilku sekundach od nałożenia puchnie i odłazi sama. Ciekawe czy żre plastik? Tutaj to może najwcześniej coś w przyszłym tygodniu podziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 Zamontowałem mu te wszystkie graty. Wymyśliłem sobie że zrobię mu też błotnik. Wyszło jak wyszło. Najgorsze były w montażu skrzynie. Chyba dlatego że ten przezroczysty plastik jest do d..y. Muszę sobie inny kupić. Do skrzyń wrzuciłem kilka grató. Mam zamiar jesze do jednej włożyc zdjęcty "błotnik" oraz jakiś łańcuch. Wiem że umieszczenie karabinów może być nieco kontrowersyjne, ale przeglądając internet natrafiłem na jedną fotkę takowych w skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Jezuuuu, jaki brzydal... Swoją drogą ciekawe jakby wygladała technologia sprzed 100 lat przy MRAP ATV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 Ano ciekawe. Jednak technologia to nie wszystko. Przykładem jest to jak koalicja długo siedziała w Iraku a i tak niewiele z tego wynikło. Jest raczej gorzej niż było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Ano ciekawe. Jednak technologia to nie wszystko. Przykładem jest to jak koalicja długo siedziała w Iraku a i tak niewiele z tego wynikło. Jest raczej gorzej niż było. Myślisz, ze...przestraszyliby ich Whippetami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 Pewno nie, ale może wzbudziło by ciekawość. A wtedy jeden ładunek IED we wnętrzu i Ka-boom. Pomyśl natomiast co czuli ci biedni wojacy 100 lat temu jak takie coś na nich pędziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Fajnie Ci ten czołg wychodzi. A włączając się do dyskusji to raczej licząc na technologie i komputery tej wojny nie wygramy ( przykład Wietnam) . W tej wojnie musimy być bardziej bezwzględni i szybsi niż przeciwnik , oni ( celowo z malej ) nie znają litości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Bazyl Ty się marnujesz w tych pełzających przyziemnych stworach. Człowiek który kocha takie paskudy po prostu musi przejżeć na oczy i zacząć lepić okręty z tej epoki i wcześniejsze WieŻEM w CIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 Masz na myśli że ja lepię statki? Jak tak to nie da rady. Patrząc co ty i np. Blackman, Rhayader i wam podobni tam wyprawiacie to ciarki mnie przechodzą i narzędzi z rąk wypadają. Już ja se lepiej przy moich czołKach pozostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Oj tam oj tam, czasem korci mnie żeby se jakiegoś czołKa jak Ridżu vel bożo wporzo zlepić, tylko nigdy nie mogę upchnąć żadnego w moim PLANIE pięcioletnim . Jeżeli nawet ja mam takie pomysły to tobie też mogłoby się zachcieć zlepić coś pływającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2014 Autor Share Napisano 9 Września 2014 A pewnie że przychodzą. Co jestem w modelarskim to sobie oglądam Bismarka, Prince of Wales itp w skali 1/350. Już nie raz mnie korciło. Znajomy niedawno kupił sobie USS Missouri 1/200 z Trumpka i ten to dopieo mi się podobał. Ale jak patrzę na ogrom prac jaki trzeba włożyć to chyba bym te okręty z 10 lat budował. Jednak na pociechę powiem że na składzie jest HMS Victory 1/100 z Hellera i czeka aż dzieciaki podrosną i będzie można swobodnie sobie pomodelować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Coś nie teges z jedną skrzynią...błotniczek/błotniczki ugnij trochę -to był kawał blach-pod ciężarem własnym obwisały. Ale tak to - mniud,malina wkładu własnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi