Marcin1970 Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Co z ta podstawka? Bedziesz jakowąś dłubał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Października 2014 Autor Share Napisano 9 Października 2014 Marcin priorytetem jest ukończenie modelu na wystawę w Telford już za miesiąc. Podstawki to ostatnio problem logistyczny - nie ma ich gdzie i jak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Października 2014 Autor Share Napisano 18 Października 2014 Dzięki. Poszły oleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 18 Października 2014 Super Moderator Share Napisano 18 Października 2014 Super! Na prawdę super! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 19 Października 2014 Share Napisano 19 Października 2014 Tak popieram całkowicie wcześniejszą wypowiedz kolegi Reflect. Jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 19 Października 2014 Share Napisano 19 Października 2014 mnie też podoba się bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2014 Autor Share Napisano 19 Października 2014 Aprobata jest, działam zatem dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 19 Października 2014 Share Napisano 19 Października 2014 Ładniusi jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 19 Października 2014 Share Napisano 19 Października 2014 Witam. Pięknie to wygląda. Cały klimat I Wojny Światowej zamknięty w jednym czołgu... Jeszcze do tego stosowna podstawka i będzie miodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 19 Października 2014 Share Napisano 19 Października 2014 Jak nie będzie podstawki to się ... obrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Października 2014 Autor Share Napisano 20 Października 2014 Zrobię podstawkę, ale po Telford. Tam sobie bazę kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Listopada 2014 Autor Share Napisano 1 Listopada 2014 Chyba mogę powiedzieć że skończony. Może jedynie dorobiłbym tłuste zacieki spod dekli przy zawieszeniu, ale nie wiem jak to się robi. Jedyne co mam to Fuel stain z AK. A tak się model prezentuje: P.S. Gęsi się ruszają i jedna się słabo do zdjeć ułożyła i dodatkwo będe musiał jedną odwrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 jak dla mnie rewelacja. pełen szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Może jedynie dorobiłbym tłuste zacieki spod dekli przy zawieszeniu, ale nie wiem jak to się robi. Zmiksuj ciemnego łosza razem z fuelstainsami i będziei ciemne i tłustawe , ładnie Ci wniknie w pigmenty . Popróbuj . A co do czołka - jest MOC . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Jak dla mnie super! Pięknie wymalowany i pobrudzony, brak mu tylko podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Bardzo mi się podoba. Galeria będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Super wyszedł ,zapewne gdyby była stosowana podstawka i zdjęcie zrobione z odpowiednim tłem to trudno by było powiedzieć czy to model czy real . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Robota pierwsza klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Świetna robota. Teraz już koniecznie musisz do niego podstawkę dołożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Listopada 2014 Autor Share Napisano 4 Listopada 2014 Ale nie będzie żadna wypasiona - czasu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Nie musi być wypasiona, jakieś okopy, kilometry drutu kolczatego,kilka figurek, no klimat Wielkiej Wojny. Kawałek dechy z niewielka ilością terenu i zasiekami wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 Albo podczas tankowania , trochę bambetli ,jakaś beczka i dioramka gotowa . A do tego można by jednego fajfokloka co tankuje oczywiście Whippeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 7 Listopada 2014 Share Napisano 7 Listopada 2014 I kto by pomyślał, ze taki brzydal może być taki ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2015 Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi