p_bladek Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 Witam Wszystkich. Po niespełna roku model został ukończony. Do budowy wykorzystałem Blaszki Eduarda interrior i exterrior. Od podstaw zrobiłem silnik, zabudowe tylniej kabiny, hydrolocator, trzymak łopat i pare innych drobiazgów. Zestaw niestety wymaga szpachli i drobnych korekt, które były przedstawione w warsztacie. Podstawka w formie pokładu została zrobiona ze styrenu. Zapewne dojdzie jeszcze obsługa i Tractor Deck od Skunkmodel. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 Coca Cola super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 Obłędny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 bardzo ale to bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 Moc jest z TOBĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 Kurna fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 Bardzo ładny model w odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 Gratuluję Przemku bardzo, bardzo udanego modelu. Kolejna zamiatarka do medali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 Piękny ,świetnie sklejony , podoba mi się że nie przesadziłeś z brudem , jest idealnie w sam raz . Pełna profeska .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 8 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 8 Lipca 2014 Bardzo ładnie zrobiony! Szczególnie podobają mi się okopcenia po spalinach! Warsztat też oglądałem! Jedyne co mi brakuje to fotki zbliżeń - no ale może jeszcze uda Ci się dorobić. pozdrawiam Christian P.S. Widzę, że wpadła fotka admina :-) Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 Świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 Miałem tutaj napisać jaki to dopieszczony model, ale z wrażenia zaniemówiłem ;). Gratuluję kolejnej fotki admina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 Taaa... Butelka Coli zawsze dobrze wygląda w Seakingu ;) Gratuluję świetny model pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 10 Lipca 2014 Share Napisano 10 Lipca 2014 Pisałem Ci to już na naszym forum ale co tam, niech się powtórzę ... fajny wiatraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 11 Lipca 2014 Autor Share Napisano 11 Lipca 2014 Dzękuję Bardzo, zawiera on parę baboli i nie jest idealny, ale nie jest tak źle. Cola dobra na wszystko Fajnie że się podoba. Zbliżenia zrobie jak dojdzie Tractordeck i figurka. Pewnie poleci do Łasku we Wrzesniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi