Hamman Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Daz - przeszedł chwilowo na myśliwce, może i Solo zrobi jakiś wiatrak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Panowie, rozluźnijcie trochę pośladki, to ma sprawiać przyjemność, mamy sobie pomagać a nie ganić za coś czego ktoś nie zrobił albo, że nie wziął jakiejś sugestii sobie do serca itd. skupmy się na robieniu modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Września 2014 Autor Share Napisano 29 Września 2014 Kalki położone. Mieszanka zestawowych (lepsza jakość wydruku) i IsraDecal (lepsza szczegółowość). Niestety, jedne i drugie słabo reagują na Sol, tak więc zobaczymy jak to będzie wyglądać pod lakierem bezbarwnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Moim zdaniem wersja D+garb+CFT+pełne uzbrojenie to najładniejsza konfiguracja dla F-16 ;) Kokpit rozumiem będzie otwarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Września 2014 Autor Share Napisano 29 Września 2014 Kokpit będzie na swoim miejscu, za to owiewka otwarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Mi sie tam model bardzo podoba i kibicuje do końca ,ale nie rozumiem dlaczego się musicie kłócić jak małe dzieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Września 2014 Autor Share Napisano 29 Września 2014 Ok, owiewka. A właściwie dwie, bo taurusowe kupiłem w parze, wiedząc że mogę mieć problemy z wycięciem. I faktycznie, nie poszło dobrze z pierwszą, choć w zasadzie minimalne pęknięcie na ramie można by jeszcze wytrzymać, ale skoro miałem drugą, to wziąłem się za nią i wyciąłem ją chyba tak jak trzeba. Mam małe problemy z doszlifowaniem krawędzi, bo drobne nierówności są (podobnie jak takie mikrozadziorki) i trudno je wyszlifować pilnikiem czy też gąbeczką ścierną, ale jeszcze trochę nad tym popracuję. W każdym razie uwaga na przyszłość: w miarę możliwości nigdy więcej owiewki vacu. Równe wycięcie tego i doszlifowanie krawędzi to naprawdę robota niewarta efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Czy z Twoją owiewką zestawową jest coś nie tak, że musiałeś ją zastąpić vacu? Mam kilka F-16 z hasegawy i owiewki są bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Września 2014 Autor Share Napisano 29 Września 2014 Nie, wszystko ok, ale ktoś jakiś czas temu przekonywał mnie, że owiewki vacu lepiej wyglądają (są cieńsze, delikatniejsze i bardziej błyszczące) niż te z plastiku, więc eksperymentalnie postanowiłem spróbować. Zobaczymy jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Września 2014 Autor Share Napisano 29 Września 2014 Ok, samolot dostał wszystkie potrzebne poprawki malarskie i nie tylko. Dostał także kółka i od razu zaczął lepiej wyglądać. Jutro chyba czas na brudzenie i będziemy zmierzać małymi krokami do finału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Bardzo efektownie wygląda,szczególnie wnęki podwozia. czyżby działko jednak dostało otworek? co będzie następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Września 2014 Autor Share Napisano 30 Września 2014 Naruralnie, że jest otworek, jakże mogłoby być bez niego. Teraz czas na brudzenie. Zaś następny model to Draken. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Naruralnie, że jest otworek, jakże mogłoby być bez niego.Teraz czas na brudzenie. Zaś następny model to Draken. A w jakiej skali i z jakiej firmy ten Draken? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 ja obstawiam 1:48... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Ja że 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Września 2014 Autor Share Napisano 30 Września 2014 Draken będzie w skali 1:48, Hasegawy. Bez dodatków. ... No, po prawdzie, to jakieś dodatki będą. No dobra, będzie całe mnóstwo dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Ale ten Draken pokraczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Ja mam Drakena w 1:72 Revell czyli wypraski Hasy plus lepsze kalki i to wszystko za 1/2 ceny Hasy. To będę kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Września 2014 Autor Share Napisano 30 Września 2014 Masz tam jakieś uzbrojenie? Zerknij jak jest pomalowane, o ile jakieś jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Uzbrojenia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Uzbrojenia nie ma Prawie jak u Eduarda heehee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Września 2014 Autor Share Napisano 30 Września 2014 Bo to przepak Hasegawy, naiwnością z mojej strony było oczekiwać uzbrojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Września 2014 Autor Share Napisano 30 Września 2014 Brudzenie maszyny w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi