karambolis8 Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Fajnie by było zobaczyć na żywo ;) Ja dotychczas z żadnego swojego modelu nie byłem zadowolony. Zawsze można coś zrobić lepiej. Co nie znaczy, że jest źle. W tym przypadku jest klimat. Myślę, że scenka jest super. Zdjęcia też bardzo dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Scenka bardzo fajna, model też. Nie ma się co martwić, że coś poszło nie tak, nie zawsze wszystko wychodzi tak jakbyśmy tego chcieli. Najważniejsze to uzmysłowić sobie jakie się popełniło błędy, wyciągnąć wnioski i następny model wyjdzie lepiej. ___________________________________________________________ Na warsztacie: Po-2 - ICM 1/72 TKS - Ftf 1/72 TK-3 - Ftf 1/72 - ukończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Zrób zdjęcia z naturalnym niebem i prawdziwym światłem. Bedzie super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Czołem! Jedna z galerii, na którą czekałem z niecierpliwością! Warto było bo wyszło świetnie. Malowanie trudne to fakt ale poradziłeś sobie super. Jest moc, bo raz że malowanie nietuzinkowo zrobione to jeszcze latadło spracowane, a ja takie lubię oglądać. Scenka bardzo klimatyczna. Zgadzam się z Sebastianem naturalne światło i tło zrobiły by niesamowity klimat - dołączam się do prośby zatem. Mam nadzieję zobaczyć kolejny twój model w tym dziale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Nooo panie Pawle-jest fajnie ...bardzo pozytywny odbiór z mojej strony ....Powiadasz,że nie do konca jesteś z niego zadowolony?...no i dobrze-to swiadczy o tym,że bedziesz sie rozwijał i widzisz błędy które popełniłeś...ty sam najlepiej wiesz co poszło nie tak,bo ze zdjęć nie zawsze można wszystko wyczytać...i lubią co nieco przekłamać(złagodzić lub wyostrzyć błąd)......malowanie podoba mi się bardzo,tymbardziej,że to chyba było pierwsze twoje użycie aerografu? .....ale drabinka tooooo.......strasznie ta ruska obsługa ją zniekształciła ...........co następne z działu lotniczego,bo zapomniałem? ....nooo i na żywo,to też bym chciał zobaczyć...scenka super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Po wstępie niepewnie zjechałem na pierwsze zdjęcie i ... i zaraz sprawdziłem skalę w tytule. Kawał świetnej roboty połączonej klimatyczną scenką, brawo! W samym modelu wedle mnie za bardzo widoczne jest wstępne cieniowanie, ta kratka podziału blach przeszkadza momentami w ocenie samego malowania z jego cieniami, przybrudzeniami, czy wyciekami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Super. podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Model i scenka świetna robota! Nie podoba mi się tylko że "Ruski" i to do kwadratu, bo to i producent modelu i oznakowanie... takie nie na czasie. Wypadałoby bojkotować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Podoba mi sie bardzo i wiem że mój taki efektowny nie będzie - "zemszczę" sie za to w galerii pancernej przy nastepnym twoim wypuście, he, he (żart oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Rozwaliłeś system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Bardzo fajnie wyszło No i jest pojazd i podstawka więc to taka trochę lądowa tematyka Podpisuję się pod prośbami o zdjęcia z jakimś "naturalnym" tłem wtedy będzie Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi