robert p Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Przedstawiam swój trzeci model. Nie chcę się zbytnio o nim rozpisywać, a bardzo zainteresowanych przebiegiem zmagań i wypadków zapraszam do warsztatów: TUTAJ orazTUTAJ Wyszło jak wyszło, a wyszło jak poniżej. Dla mnie najistotniejsze jest to, że w ogóle udało mi się go skończyć i już nie muszę o nim myśleć. Generalnie, to nie sądziłem że mi tak wyjdzie, ale też nie wyszedł mi tak, jak to sobie onegdaj wyobrażałem. Przy czym za diabła nie jestem w stanie sam się do niego jakoś ustosunkować i mam takie jakieś mieszane odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Model rewelka... Jak dla mnie to wydechy mogly by byc bardziej utytlane i przegrzane bo wygladaja za swiezo... Ale poza tym super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Model bardzo ładny , ale jak nadmienił przedmówca wydechy są z innej bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Budowa długa, ale happy endem. Wyszło piknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 1 Października 2014 Autor Share Napisano 1 Października 2014 Jak dla mnie to wydechy mogly by byc bardziej utytlane i przegrzane bo wygladaja za swiezo Bo takie są: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Świetny model!!! Zazdroszczę umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Jak to jest Twoj trzeci model to ja wysiadam....rewelacyjnie wykonany!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Trzeci pokazany pewnie :-) A na półce dwudziesty... A tak serio to bardzo piękny model. Uważam, że wszystko wyszło Ci bardzo dobrze. Szczególnie podoba mi się doskonale dopracowane cieniowanie i brudzenie. GRATULACJE! Zdjęcia bardzo dobrej jakości. Przydałoby się zdjęcie w plenerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Nareszcie się doczekałem galerii Pikny i zacny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Fantastyczny.Jakbym miał takie zdolności to kazałbym domownikom mówić na siebie MISTRZU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Acha,jeszcze jedno,fotka nr 9-fotka admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Robert-coś pięknego Nic innego już nie wydukam,też się zastanawiałem nad tymi wydechami,ale ty wiesz najlepiej jak to wygląda w realu Powiedz tylko co następne na warsztat i jak sobie pomyślę,że to twój trzeci model,to nie wiem co będzie w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Bardzo ładnie prezentuje się Twój model Zrób mu kolegę z drugiej strony - czyli Mi-4, np morski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Bardzo ładnie prezentuje się Twój model Zrób mu kolegę z drugiej strony - czyli Mi-4, np morski. Pomysł kapitalny,ale nie ma MI-4 w 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Sławek - nie marudź, zacznij robić od podstaw - w połowie prac wydadzą jakiś zestaw, a jak nie wydadzą, to po prostu skończ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Sławek - nie marudź, zacznij robić od podstaw - w połowie prac wydadzą jakiś zestaw, a jak nie wydadzą, to po prostu skończ Mam Mi-4 już rozgrzebane w 1/35,więc nie jest żle ......czekam też na nity-chyba jutro dojdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 2 Października 2014 Autor Share Napisano 2 Października 2014 Bardzo Dziękuję za przesympatyczne wpisy Bardzo się cieszę, że się podoba Choć jak dla mnie, to jest on już bardzo wizualnie oklepany Powiedz tylko co następne na warsztat Zrób mu kolegę z drugiej strony - czyli Mi-4, np morski Jeśli już to CH53GA, lub AH-64D, ewentualnie SH-3 Sea King, ale jeszcze nie teraz. Nie wiem co teraz, mam tego tyle, że będę chyba musiał zrobić wyliczankę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Puść propozycje w obieg na forum,to ci brać modelarska pomoże wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Piękny model, gratuluję! chciałbym żeby mój trzeci model wyszedł mi choć w małej części tak jak Tobie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeP Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Rewelacyjny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Października 2014 Super Moderator Share Napisano 5 Października 2014 Bardzo, ale to bardzo mi się ten model i Twoje wykonanie podoba! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 5 Października 2014 Share Napisano 5 Października 2014 bardzo fajny model, mam nadzieję że kiedyś wyjdzie w 35tce . . . bardzo podoba mi się jego wykonanie, świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 O,dopiero zauważyłem,fotka admina.Fajnie.Fajnie ale miała być fotka nr 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazazu Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Przepiękny! Rób tak dalej ... MISTRZU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi