wapel Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Witajcie, przedstawiam moją ostatnią pracę. Warsztat znajdziecie tutaj: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=90&t=41782 Czwórka z dragona, figury dragon, miniart i evolution z drobnymi przeróbkami, natomiast kierowcę, dowódcę i jeźdca wydziergałem sam z MS'a. Budynek i cała ulica od podstaw. Miłego oglądania. garść zbliżeń: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 j.w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Jedynym wg. mojej oceny słabym elementem są te zielone firanki w oknach na I piętrze. Co do reszty, brak słów. Zacna dioramka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Ładna, dynamiczna bardzo scenka. Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Ładna praca. Jest może kilka rzeczy do których by się można przyczepić, ale całość może się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Świetna praca Gratuluję Jedyne co mi się nie podoba to ta wybita szyba - jak dla mnie wygląda mocno nienaturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Coś wspaniałego. Widać duży nakład pracy włożony przy detalowaniu sceny. Gratulacje bardzo udana praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lastebil Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 Epicko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 dojrzały, piękny owoc Twojej pracy !!! jedynie firanki po oczach dają. Myślę, że wystarczy mat na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Listopada 2014 Super Moderator Share Napisano 10 Listopada 2014 Bardzo piękna praca! Gratuluję umiejętności! pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 Musiałem przejrzeć warsztat i ten daje kopa, aż chyba sam coś ulepię do jednego z modeli. Po takiej pracy nabiera się ochoty na dłubanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Obłęd, piękna scenka Można prosić o zbliżenie figurek dzierganych własnoręcznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Bella, bellissima! :p Ile czasu zajęło ci zrobienie tego dzieła? Możesz to jakoś określić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 16 Listopada 2014 Autor Share Napisano 16 Listopada 2014 Forest, takie tylko mam, ale znajdziesz je w warsztacie: Nużek, zacząłem w listopadzie zeszłego roku, ale miałem przerwę gdzieś od lutego do maja ze względu na inne obowiązki. Tak więc gdzieś około 8 miesięcy parę razy w tygodniu. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi