Solo Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 Modułowa budowa modelu, ciekawe. Czyli jeśli mam dom nieco większy niż model, to mogę statecznik przykleić jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 Co ciekawe w tych modelach Tamki zbiorniki podskrzydlowe jak i podkadlubowy, chyba ze zamiast zbiornika podwiesi sie zasobnik tez mozna zdjac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 Teraz już wiem czemu ten model jest tak drogi. Nie chodzi o jakość wyprasek, to TEN śrubokręt dołączony do zestawu . Produkt wykonany w oparciu o najnowocześniejszą japońską myśl techniczną, przywodzi mi na myśl arcykosztowne garnki pewnej firmy dbające o nasze zdrowie i niemalże zastępujące kucharza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 26 Listopada 2014 Autor Share Napisano 26 Listopada 2014 Ja tam się nie znam, bo to mój drugi model ale bez klejenia, dociskania, przesuwania i innych "gupot" tak to siedzi... "Wzdłużnie" jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 26 Listopada 2014 Autor Share Napisano 26 Listopada 2014 Tutaj to chyba trochę poszaleli, no chyba że tam tak faktycznie "nierówno jest" Ale za późno żebym na fotki patrzył ... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Listopada 2014 Autor Share Napisano 27 Listopada 2014 Nie chce mi się wklejać zdjęcia - ale ten typ ma taką szczeliznę (jak mawiał mój importowany z Ukrainy wykładowca). Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Listopada 2014 Autor Share Napisano 27 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMO_Graphic Napisano 27 Listopada 2014 Share Napisano 27 Listopada 2014 Doris - szczelina między sterem kierunku, a statecznikiem pionowym jest prawidłowa. Czym łoszowałeś linie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Listopada 2014 Autor Share Napisano 27 Listopada 2014 Doris - szczelina między sterem kierunku, a statecznikiem pionowym jest prawidłowa.Czym łoszowałeś linie? Dzięki... Z tą szczeliną to już wiem... Linie są przeciągnięte czarnym PigmaMicron'em. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Listopada 2014 Share Napisano 27 Listopada 2014 Linie są przeciągnięte czarnym PigmaMicron'em. Zdradzisz wreszcie w jakim celu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Listopada 2014 Autor Share Napisano 27 Listopada 2014 Linie są przeciągnięte czarnym PigmaMicron'em. Zdradzisz wreszcie w jakim celu? Ale dlaczego w jakimś tajemniczym celu? Przecież linię się przeciąga... To standardowa procedura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Listopada 2014 Share Napisano 27 Listopada 2014 Standardowa procedura przewiduje przeciaganie linii po nałożeniu bazy, a tu widzę że nawet podkładu nie ma? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Listopada 2014 Autor Share Napisano 27 Listopada 2014 Standardowa procedura przewiduje przeciaganie linii po nałożeniu bazy, a tu widzę że nawet podkładu nie ma? ;) Podkład jest przereklamowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Listopada 2014 Share Napisano 27 Listopada 2014 Przeciąga się linę, a nie linię... Dorotka zabrał się za latawce i bardzo mi się oba warsztaty podobają- sposobem przekazu i luzem paskudnym wręcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Listopada 2014 Autor Share Napisano 27 Listopada 2014 Przeciąga się linę, a nie linię... A nieprawda! Stosowne wyjaśnienie w linku: http://nowosci.com.pl/150702,Przeciaganie-linii.html Z drugiej strony link jest z Torunia to nie wiem czy się liczy Dorotka zabrał się za latawce i bardzo mi się oba warsztaty podobają- sposobem przekazu i luzem paskudnym wręcz W sumie nikt tu elektrowni atomowej nie buduje, to czym się stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Listopada 2014 Share Napisano 27 Listopada 2014 Z Torunia to ma podwójną moc ważności ze względu na O. Dyrektora.... Lep tego "efa" ku chwale Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Listopada 2014 Autor Share Napisano 27 Listopada 2014 Lep tego "efa" ku chwale Forum. Staram się już cały tydzień ... Aż zmęczony jestem, kiedy pomyślę, że jeszcze ze dwa tygodnie, go robić będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Listopada 2014 Autor Share Napisano 28 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 No i ładnie poplamiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Listopada 2014 Autor Share Napisano 28 Listopada 2014 No i ładnie poplamiony. Słowo "poplamiony" zdecydowanie bardziej mi się podoba niż te wszystkie angielskie ecie-pecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Semantyka ;) Przed/po -cieniowanie, ot i cała historyja. ;) Tylko ludzie do tego jakieś teorie zaczęli dorabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Listopada 2014 Autor Share Napisano 28 Listopada 2014 Przed/po -cieniowanie, ot i cała historyja. ;) Tylko ludzie do tego jakieś teorie zaczęli dorabiać. Amen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Listopada 2014 Autor Share Napisano 28 Listopada 2014 Czy Szanowni doktorzy/doktoranci tematu F-16 mogliby mnie upewnić w przekonaniu, że nos (a może nosek, noseczek) od bloku 52, co go Edek daje do radarowego zestawu mogę zastosować w bloku 50? Na mój gust (którego nie mam), to one identyczne są? I kwestia druga... Któryż to zestaw Mastera pasuje do tej mojej "F-16"? Nie ukrywam, że choć umiem korzystać z wyszukiwarki to strasznie się ostatnio rozleniwiłem, stąd też będę wdzięczny za podpowiedzi/odpowiedzi/sugestie/supozycje inne takie... Pozdrawiam Nos Eduarda tak się przedstawia (wszystko na niby klej): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Co do samego nosa /oslony radaru to mysle ze to nie ma zadnego znaczenia czy to Block50 czy 52,roznica moze byc ew tylko w samej antenie radaru. Co do zestawu Mastera to napewno bedzie pasowacl ten do F-16 bo Master nie dzieli swoich zestawow na poszczegolne wersje F-16 bo nie ma takiej potrzeby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Listopada 2014 Autor Share Napisano 29 Listopada 2014 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi