Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 weeks later...
  • Odpowiedzi 272
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

bardzo prosze o zdjęcia M1132 Stryker w SOB. I prosze nie odsyłać na Google bo tam już szukałem.

Edytowane przez Gość
Napisano

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy gąsienice czołgu m47 to te same co na czołgu m48?

Czy jakaś firma robi ogniwka do M47?

Napisano
czy gąsienice czołgu m47 to te same co na czołgu m48?

Nie, M47 używa T80E6 lub T84E1, a M48 T96 lub T97. Różnią się ilością ogniw oraz ich wielkością.

AFV robi wersje T80E1 do M46. Nie wiem jakie różnice są między wersją T80E6 a T80E1, wielkością są takie same. Jeżeli to kwestia nakładek to raczej problemem to nie jest.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano

Witam potrzebuje fotki Land Rovera Defendera 110 ŻW,

ponieważ chciał bym zrobić właśnie takiego Landiego.

podstawą będzie model Land Rover Defendera 110 firmy Cararama w skali 1:43 lub 1:72 .

• 4 weeks later...
Napisano

Witam. Poszukuję zdjęcia Abramsa który zjechał z betonowej rampy i zarył przodem w ziemię. Przed czołgiem stoi ludek i coś pokazuje. Pomóżcie bo nigdzie nie mogę znaleźć.

Napisano
Witam. Poszukuję zdjęcia Abramsa który zjechał z betonowej rampy i zarył przodem w ziemię. Przed czołgiem stoi ludek i coś pokazuje. Pomóżcie bo nigdzie nie mogę znaleźć.

Mniemam, że chodzi o to:

tankbunker.jpg

• 1 month later...
Napisano

Witam!

Poszukuję zdjęć Mercedesa Wolfa z 10bkpanc. Może ktoś pstryknął mu parę fotek podczas święta brygady? Mam z 7 zdjęć, ale przydałoby się troszkę więcej. Ucieszyłyby mnie także zdjęcia jednego konkretnego pojazdu, z różnych stron.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Cześć!

Szukam zdjęć pojazdu M-ATV MRAP, z zamontowanym takim typem trału SPARK jak na poniższym zdjęciu:

img_24_22130_8.jpg

• 3 weeks later...
Napisano

Poszukuje planów, rysunków ewentualnie manuali technicznych TM do LVT1 i LVT3 bushmaster - czy ktokolwiek widział gdzieś takowe????? po zadaniu pytania na jednym zagranicznym forum padła odpowiedz że ktoś tam szuka już 20lat, pojazdy w sumie znane a publikacji brak.

Napisano

te najbardziej "oklepane" mam ale lvt1 a 3 to już nic ciekawego się nie znajdzie a chętnie bym skrobnął najpierw jedynkę.

Napisano

Witam,

Czy ktoś dysponuje i mógłby udostępnic zdjęcia długiego mercedesa G z 6 brygady desantowo szturmowej oraz gromu?

Jedyne, które na sieci znalazłem:

300px-Mercedes-Benz_G-class_Polish_Land_Forces.JPG

i-i08-03-008grom1.jpg

• 1 month later...
Napisano

Witam !

Poszukuję zdjęć i planów wozu pogotowia technicznego ''Mors'' . Może ktoś z kolegów posiada i chciałby się podzielić to będę bardzo wdzięczny

• 2 months later...
Napisano

Co oznacza skrót WB-95

Umieszczany na niektórych zbiornikach naszych ciężarówek wojskowych, więc jest to rodzaj paliwa, ale co to jest WB?

• 1 month later...