peter Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Bulldog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) bardzo prosze o zdjęcia M1132 Stryker w SOB. I prosze nie odsyłać na Google bo tam już szukałem. Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Ku ścisłości piszę się Stryker, bez 'c'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy gąsienice czołgu m47 to te same co na czołgu m48? Czy jakaś firma robi ogniwka do M47? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 czy gąsienice czołgu m47 to te same co na czołgu m48? Nie, M47 używa T80E6 lub T84E1, a M48 T96 lub T97. Różnią się ilością ogniw oraz ich wielkością. AFV robi wersje T80E1 do M46. Nie wiem jakie różnice są między wersją T80E6 a T80E1, wielkością są takie same. Jeżeli to kwestia nakładek to raczej problemem to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Znalazłem coś takiego: http://www.mojehobby.pl/afv-club-35036-chenilles-t80e1-pour-m26-pershing-patton-p-1-701973.html http://www.mojehobby.pl/afv-club-35037-t-84e-track-p-1-705190.html Które z nich są lepsze? Te 84 są od ręki, a z 80 może być problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Które z nich są lepsze? T84 można wziąć do M47. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Poszukuje zdjęć KTO Irbis. I skanu artykułu 'Irbis – śnieżna pantera z Poznania' z NTW 9/2005. Kontakt na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Poszukiwane zdjęcia Faun SLT-56 na misji w Afganistanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 A SLT-56 to do Afganistanu poleciały? Przeglądnąłem gazetę o pojazdach używanych przez Bundeswehre na misji ISAF i z grubsza Fauny to były ale w wersji dźwigu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Poszukuję zdjęć polskich leopardów 2A4 w zimowym malowaniu. Wszystko co macie mile widziane. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 7 Listopada 2010 Share Napisano 7 Listopada 2010 militaryphotos.net wpisujemy polish armor i jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@kub/100% Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 Witam potrzebuje fotki Land Rovera Defendera 110 ŻW, ponieważ chciał bym zrobić właśnie takiego Landiego. podstawą będzie model Land Rover Defendera 110 firmy Cararama w skali 1:43 lub 1:72 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Witam. Poszukuję zdjęcia Abramsa który zjechał z betonowej rampy i zarył przodem w ziemię. Przed czołgiem stoi ludek i coś pokazuje. Pomóżcie bo nigdzie nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Witam. Poszukuję zdjęcia Abramsa który zjechał z betonowej rampy i zarył przodem w ziemię. Przed czołgiem stoi ludek i coś pokazuje. Pomóżcie bo nigdzie nie mogę znaleźć. Mniemam, że chodzi o to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Dokładnie. Dzięki stokrotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Witam! Poszukuję zdjęć Mercedesa Wolfa z 10bkpanc. Może ktoś pstryknął mu parę fotek podczas święta brygady? Mam z 7 zdjęć, ale przydałoby się troszkę więcej. Ucieszyłyby mnie także zdjęcia jednego konkretnego pojazdu, z różnych stron. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 Cześć! Szukam zdjęć pojazdu M-ATV MRAP, z zamontowanym takim typem trału SPARK jak na poniższym zdjęciu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi1 Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Poszukuje planów, rysunków ewentualnie manuali technicznych TM do LVT1 i LVT3 bushmaster - czy ktokolwiek widział gdzieś takowe????? po zadaniu pytania na jednym zagranicznym forum padła odpowiedz że ktoś tam szuka już 20lat, pojazdy w sumie znane a publikacji brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Może już słyszałeś, a może już masz: http://www.ospreypublishing.com/store/Amtracs_9781855328501 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi1 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 te najbardziej "oklepane" mam ale lvt1 a 3 to już nic ciekawego się nie znajdzie a chętnie bym skrobnął najpierw jedynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam, Czy ktoś dysponuje i mógłby udostępnic zdjęcia długiego mercedesa G z 6 brygady desantowo szturmowej oraz gromu? Jedyne, które na sieci znalazłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Witam ! Poszukuję zdjęć i planów wozu pogotowia technicznego ''Mors'' . Może ktoś z kolegów posiada i chciałby się podzielić to będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Co oznacza skrót WB-95 Umieszczany na niektórych zbiornikach naszych ciężarówek wojskowych, więc jest to rodzaj paliwa, ale co to jest WB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Witam Szukam zdjęć mostu towarzyszącego "Biber" w barwach 10 BKPanc. To co znalazłem dotychczas jest tak słabej jakości, że trudno mi będzie na tej podstawie pomalować model :( Za http://www.10bkpanc.mil.pl/kronika/2006_1/kronika_2006_cwiczenia.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi