czak45 Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Wyszło jak wyszło. Trochę taka powtórka z rozrywki. Pigmenty na trawie położone bez jakiegokolwiek utrwalenia. Miałem zamiar prysnąć całość (podstawkę) WET EFFECTEM dla uzyskania mokrego klimatu, ale jak widać powstrzymałem się. Zdjęcia robione nowym aparatem, którego jeszcze do końca nie "rozgryzłem". Miłego oglądania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Fajna scenka . Tylko samolocik ciut za ładny jak na skasowanie takiego płotu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2015 Apropos skasowania samolotu to lepiej nie poruszać na forum tematów politycznych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 śliczna scenka i podoba mi się bardzo - i pomysł i wykonanie. ale samolot faktycznie coś zbyt świeży bo chyba przyziemił twardo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Jest moc pomysł i umiejętności super no i skala moja ulubiona. Pozdrawiam Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Ładny projekt. Co do kasacji samolotu to chyba one były przystosowane do trudnego lądowania, ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Stycznia 2015 Super Moderator Share Napisano 29 Stycznia 2015 Bardzo fajny pomysl! Podoba mi się ta scenka! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Czarek widzę że niezmiennie trzymasz wysoki poziom w swoich pracach. bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Apropos skasowania samolotu to lepiej nie poruszać na forum tematów politycznych ;) A sam prowokacyjnie ubierasz uberpilota w barani kożuszek. Nb w czarnym wyglądałby lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Stycznia 2015 Share Napisano 30 Stycznia 2015 wtedy tytuł galerii mógł by być "gdzie żeś ty bywał czarny baranie?". Może następnym razem... Gratuluję - jak zwykle. Arturo Flores pewnie nawet się nie spodziewał jaką moc mogą mieć jego nauki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 Bajka , Baba Jaga urocza nadaje dynamizmu całej scence . Wykonanie jak zwykle perfekcyjne . A tak swoja drogą to koledzy zadają głupie pytania "dlaczego nie rozwalony ? " . Jak to dlaczego ?: A czy koledzy widzą tu gdzieś brzozę pytam sie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek Killer Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Pomysł i wykonanie zasługują na pochwałę. Pierwsze zdjęcie powala na kolana. Gratuluję dioramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RKurczewski Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Niesamowita sprawa. Swoją drogą- nie myślałeś o zrobieniu baranowi "sierści" z jakiejś biał...awej "trawki" EDIT: Moja głupota- nie zwróciłem uwagi na skalę (na fotkach robi wrażenie jakiegoś 1:48 minimum). Szczęka na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Klimat ktory uwielbiam ostatnio, nie wojenny, okolowojenny. Takie dioramy robia na mnie ostatnio najlepsze wrazenie a ta jest zwyczajnie rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi