crustian Napisano 21 Marca 2019 Share Napisano 21 Marca 2019 8 minut temu, Mitrandir napisał: Oczywiście, że będzie no wiesz... ... ale jak byś doczytał, to byś wyczytał, że to tylny i stoi przy ścianie . Taka próba jak to wyjdzie A jak tam twój wiatrak? Coś będziesz ruszał,bom ciekaw? Fajnie się zaczęło i cisza... ... mam nadzieje, że nie jak u mnie w tym temacie 4 lata dojrzewał No to pięknie, że będzie...doczytałem ale specjalnie zapytałem mój wiatrak ma się dobrze ale dołączy do niego niebawem drugi z Fuerza Aerea Sandinista muszę tylko dorwać kogoś w pobliżu z drukarką bo moja nie robi "białego" na kalkach a muszę je druknąć bo się boję o te staruszki z esci, które dostałem od Pawła a i mam kilka innych do druknięcia. A teraz rozgrzebałem TB-3 i się męczę ze skrzydłami...ale spoko myślę , że oliwkowa łania będzie wznowiona i do końca maja to już będzie wystawowa choć ja nie pootwieram maksymalnie bo nie lubię takich rzeźnickich rozbebechów 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Marca 2019 Autor Share Napisano 21 Marca 2019 Godzinę temu, crustian napisał: No to pięknie, że będzie...doczytałem ale specjalnie zapytałem mój wiatrak ma się dobrze ale dołączy do niego niebawem drugi z Fuerza Aerea Sandinista muszę tylko dorwać kogoś w pobliżu z drukarką bo moja nie robi "białego" na kalkach a muszę je druknąć bo się boję o te staruszki z esci, które dostałem od Pawła a i mam kilka innych do druknięcia. A teraz rozgrzebałem TB-3 i się męczę ze skrzydłami...ale spoko myślę , że oliwkowa łania będzie wznowiona i do końca maja to już będzie wystawowa choć ja nie pootwieram maksymalnie bo nie lubię takich rzeźnickich rozbebechów No i Very хорошо... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 10 Września 2020 Autor Share Napisano 10 Września 2020 Blacharskie prace trwają 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Września 2020 Autor Share Napisano 16 Września 2020 (edytowane) Jakoś tak prace nagle ruszyły z kopyta A były momenty że się zastanawiałem czy do niego wrócę, i dam radę dokończyć projekt. Jak tak patrzę na ten model to mi się czasami ... chce To jest tylko sześć części ze starego Revella ... Dwie połówki kadłuba, podłoga, daszek i dwie połówki obudowy silników... i pięć lat czajenia się do niego Tak wygląda przed kolorkami... orkiestra tusz Edytowane 16 Września 2020 przez Mitrandir 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billo Bill Napisano 16 Września 2020 Share Napisano 16 Września 2020 W kolorkach zdecydowanie,,delfinowi'' lepiej,a teraz czekam niecierpliwie na finalny produkt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Września 2020 Autor Share Napisano 16 Września 2020 Kalkowanie nocą Dobrze że do rana jak jeszcze kupa czasu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 Cześć! Jak dobrze liczę, to robiłeś to około 22:00 - w sumie to wcale nie tak późno, chyba, że na 6:00 do pracy musisz iść.. Ale przynajmniej jest szansa, że wtedy nikt nie przeszkadza i można się skoncentrować. Tak czy inaczej kalki wyglądają dobrze - życzę powodzenia w dalszej budowie i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Września 2020 Autor Share Napisano 17 Września 2020 2 godziny temu, pmroczko napisał: Cześć! Jak dobrze liczę, to robiłeś to około 22:00 - w sumie to wcale nie tak późno, chyba, że na 6:00 do pracy musisz iść.. Ale przynajmniej jest szansa, że wtedy nikt nie przeszkadza i można się skoncentrować. Tak czy inaczej kalki wyglądają dobrze - życzę powodzenia w dalszej budowie i pozdrawiam Paweł Ja dłubię do 2:30 a pracuje od 8:00 ale za to długo... do18-20 ale ja mało śpię... Dziś w nocy powstały prowadnice do drzwi przesuwanych i klapa uchylna nad wejściem zdjecia wieczorkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 Września 2020 Autor Share Napisano 18 Września 2020 Wieczorek się przeciągnął był Mały up date 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 18 Września 2020 Share Napisano 18 Września 2020 Świetny efekt osiągnięty na tak kiepskiej bazie. Jak zwykle detal robi wrażenie . Nie mogę doczekać się finału . Że tak powiem sztukmistrz z Warszawy !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Września 2020 Share Napisano 18 Września 2020 dobrze że będzie finisz - szkoda by było gdyby trafił na "wieczny skład" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Września 2020 Autor Share Napisano 19 Września 2020 W dniu 18.09.2020 o 15:14, M.A.V. napisał: dobrze że będzie finisz - szkoda by było gdyby trafił na "wieczny skład" Już za poźno... nie trafi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Września 2020 Autor Share Napisano 21 Września 2020 Jeszcze zostały do zrobienia wszystkie anteny igłowice optoeektroniczne, wirniki, podwozie i drzwi przednie... całość od zera 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Września 2020 Autor Share Napisano 21 Września 2020 Nie wiem, czy nie wyszedł za mały 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Września 2020 Share Napisano 21 Września 2020 Jak ty takimi łapskami sklejasz takie cuda Grzegorzu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Września 2020 Autor Share Napisano 21 Września 2020 (edytowane) 30 minut temu, abtb napisał: Jak ty takimi łapskami sklejasz takie cuda Grzegorzu? Swoimi Rozumiem, że ci się podoba Edytowane 21 Września 2020 przez Mitrandir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Września 2020 Share Napisano 21 Września 2020 7 minut temu, Mitrandir napisał: Rozumiem, że ci się podoba No wiesz, nie mogę tak prosto z mostu walnąć, że TAK, i owszem, jak najbardziej. Jeszcze spoczniesz na laurach i jakąś kichę odwalisz. Skończysz, dasz do galerii - to się wypowiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Września 2020 Autor Share Napisano 23 Września 2020 Coś tam... czyli duperelologia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 23 Września 2020 Share Napisano 23 Września 2020 (edytowane) Ten kosz co go widac to do niego bedzie? Edytowane 23 Września 2020 przez zegeye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Września 2020 Autor Share Napisano 23 Września 2020 Godzinę temu, zegeye napisał: Ten kosz co go widac to do niego bedzie? Może się tak zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 24 Września 2020 Share Napisano 24 Września 2020 nic dodać nic ujać pieknie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Września 2020 Autor Share Napisano 27 Września 2020 Antenki... wycieraczki... ehhh kiedy o wreszcie się skończy... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Września 2020 Autor Share Napisano 28 Września 2020 No to pozostały światełka do wytoczenia, tylny wentylatorowy wirnik, i pitoty 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Października 2020 Autor Share Napisano 5 Października 2020 No to można już założyć... że dzieki Stakorowi to nie będzie pokojowo nastawiony ratownik przez niego to, zostałem obdarowany dawno temu pięknym metalowym M240 trzeba było tylko wystrugać jarzmo. Został ostatni element do wydłubania... osłony wlotów powietrza pieprz... koszyczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Października 2020 Share Napisano 5 Października 2020 Piękny ten M240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi